wifiSäsongen 2016 och 2017 har CC Kärradal erbjudit gratis Wifi till alla gäster, dygnsgäster såsom säsongsgäster.  Den tjänst som erbjuds är samma som på andra anläggningar dvs tillgång till internet med en eller flera enheter. Du som gäst ska kunna koppla upp din telefon, dator eller kanske SmartTV till det trådlösa nätet och ha fri tillgång till internet.

 

Wifi på en anläggning som CC Kärradal är inte likadant som Wifi hemma i huset utan det som erbjuds är som skrivet ovan tillgång till internet. Det finns inte stöd för eller går att koppla upp andra lösningar som t ex Chrome Cast. Inte heller att köra en egen router i husvagnen som är uppkopplad mot anläggningens Wifi är godkänt då en sådan stör ut och hindrar dina grannar från att koppla upp sig på det trådlösa nätet.

 

Det är fortfarande problem vid vissa platser att nätet är svagt eller av okänd anledning kopplar ner. Det jobbas aktivt med att komma åt och lösa detta. Leverantören som Förvaltningskommittén haft regelbunden kontakt med under hela sommaren gör nu ytterligare mätningar för att hitta felkällan.

 

kräftaVälkomna till 2017 års Kräftskiva. Ta med det du vill äta och dricka, bestick, glas och tallrikar. Klockan 17:00 öppnas TeraCCen. OBS! Inga platser kan bokas i förtid.

Klockan 20:00 plockar vi undan och möberar om för att klockan 20:30 kunna dansa och njuta till PS Lives dansmusik.

discokulaLördag 12 augusti är alla barn upp till 10 år välkomna på Disco på TeraCCen, klockan 17:00-19:00.

Har du barn under 7 år är det bra om du kommer med.

Välkomna

cc ungKreativ Skaparverkstad med CC Ung i ungdomslokalen. Klockan 17:00-19:00, tisdag 8 augusti och torsdag 10 augusti. Alla barn välkomna. Små barn 0-5 år i förälders sällskap.

Betong/Gipsgjutning av fina prydnads dekorationer, hängande snäck dekorationer, tuffa makraméarmband, broscher, halsband och armband av pärlor, målarbilder att färglägga, gipsfigurer, snäckprydda Ljuslyktor, pärlplatteunderlägg till tekoppen  och annat kul som du vill göra.

Lördag 5 augusti klockan 20:30 intar Molnen lättar scenen med sin progg. Förhoppningar finns att det som 2016 är ett trångt gungande dansgolv. TeraCCen är öppen 20:00 - 24:00. Välkomna!molnenlattar1