Det är nu 71 dagar kvar till vi öppnar CC Kärradal med hopp om en ny fantastisk säsong och det finns all anledning att glädjas.

 

Dessvärre ser vi att det är många som ännu inte betalt sin årsavgift för Caravan Club eller saknar information i vårt medlemsregister för e-post.

 

Är inte årsavgiften betald skickas varken faktura eller bokningsbekräftelse ut och finns det ingen korrekt e-postadress i medlemsregistret hos kansliet så har vi ingenstans att skicka detta.

 

Det är därför av yttersta vikt att alla medlemmar uppdaterar sin information hos Kansliet med korrekta uppgifter på både telefon och framför allt e-postadress.

 

Detta gäller speciellt våra säsongare på Kärradal som går i väntans tider på både faktura och bekräftelser.

 

Kansliet når ni på 019-23 46 10 eller via e-post på denna Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

 

manoverkorning

Den 22 juli genomfördes manöverkörning på Kärradals camping. 16 medlemmar testade sina kunskaper. Alla kvalificerade sig för diplom eller märke. Det delades ut 4 diplom, 2 brons, 2 guld, 5 elit och 3 elit veteranmärken.

 

 

 

Manöverkommittén önskar givetvis att fler tar tillfället i akt att under ordnade former träna på körning med husvagn. Ofta hörs kommentaren  ”Jag behöver inte - jag kör så sällan”. Men det är ju precis därför man ska ta sig till manöverbanan. Det är ingen tävling, utan en möjlighet att på ett säkert sätt testa olika moment med husvagn bakom bilen.
Under 2018 hoppas Manöverkommittén att vi får se massor av både gamla och nya ansikten på våra manöverkörningar. Skriv redan nu upp i kalendern att första tillfället blir lördagen den 26 maj 2018, Välkomna!

 

                                                                                                 Manöverkommittén

julhalsning CC

Älvsborgssektionens Styrelse hälsar alla nya och gamla medlemmar en riktigt  God Jul och Gott nyttt år!

1984 KarradalSå här i juletid väcks många minnen hos alla och en var och det är lätt att bli nostalgisk. Det är också lätt att mitt i mörka vintern som växlar mellan snö, is och regn, längta efter sommaren då de flesta av oss tillbringar i våra vagnar genom att "rulla runt" eller vara på sektionens camping Kärradal. I föreningens "gemensamma minne" fanns denna bild från 1984 som påminner om det arbete som lagts ner och fortfarande läggs ner på Kärradal för att det ska vara ett gott campingliv.  

 

valberedningen_informerar.pdf