FisketurC-ung välkomnar barn och vuxna att följa med på fisketur

från Bua till Fladen med fiskebåten M/S Tärnö!

Lördagen 5 augusti kl 16 - ca 21

Barn upp till 15 år betalar 0 kr inkl. hyra av fiskeutrustning och medföljande vuxen betalar ordinarie pris 475:- (+ 120 för ev. spöhyra). Alla barn måste ha en ansvarig vuxen med sig.

Bindande bokning görs till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast fredag den 21 juli. Ange namn, platsnummer, mobilnummer och ålder. Begränsat antal platser – först till kvarn!

Barn/ungdom med vuxen som campar på CC Kärradal har förtur på listandå det är dessa barn och ungdomars egna insamlade pengar från lotterier och pant som betalar resan. Blir det inte fullt fyller vi upp med andra intresserade medlemmar. 

Vi samlas vid receptionen kl 14.30 för avprickning och samåkning.

Frågor? Hör av er till Linda på 0709-42 24 59 eller via mailadressen ovan.

Välkomna upp till terraCCen torsdagen den 20/7 mellan klockan 19:00-21:30 och ta del av lprodukter så som ljus och ljuslyktor. Försäljning av dryck och tilltugg  sker under kvällen.

Få en sneakpeak på nyheter!  för vare sig vi vill eller inte så kommer hösten till oss och vad passar inte bättre under höstens svala och mörka kvällar än att tända härliga ljus och bara njuta under filten tillsammans med en härlig bok.

 

 

Lördag 14 juli kl 20-24 håller TeraCCen öppen. Dansbandet The Dip spelar från 20:30.

Dansa och umgås med nya och gamla Caravanare.dans

För dig  som är över 10 år! I samarbete med Varbergs Vattenskidklubb  anordnar CC Ungen prova på dag för alla ungdomar som intresserade av att testa vattenskidor. Kom och ha kul! Lördagen den 29 juli kl 10-16. Det finns skidor och flytväst att låna.. Åkning sker med målsman närvarande! Samling vid stora Eksjön. Koordinater: N57 16.714 E 12 25,,784. Tänk på att samåka!

CC Ung bjuder på åkning och korvgrillning!

Har du frågor kontakta Thomas på plats 166. Information om föreningen hittar du på Varbergrs Vattenskidklubbwaterski

New layer...

Lördagen 8 juli började inte bra när banorna skulle göras färdigt så öste regnet ner, men lagom till start så upphörde regnandet. Deltagarna anlände i regnställ men fick snart plocka av sig dessa, då solen i höjd med stämningen runt boulbanan sken i sin glans. Max antal deltagare 32 stycken blev det enkelt, med till och med några på reservlista. Hamburgare korv och läsk fanns att tillgå. Försäljning gick väldigt bra.I år hade mästerskapet fått hjälp med ett sekretariat, där Gunilla Sörmvall satt noterade namn och resultat. Cirka 5 timmar tog det innan Willy Kölborg och Klas Jonsson kunde höja den eftertraktade bucklan som vinnare. Gerd och Fred Thorsson kammade hem andra platsen och som hedervärda treor korades Pia Taal och Thomas Bäckegren. Grattis alla vinnare. 2018 tar vi andra revansche!boulvinnare 2017