2016 Segrare Aguilon 2

I år samlades 10 husbilar i Aguilas för att under en månad spela golf.

I slutet på denna period spelade vi som vanligt ”Spanienmästerskapet”.

Denna gång fick vi spela en tvådagarstävling över 14- resp 13 hål p.g.a att vi fick så sena starttider så mörkret kom ifatt oss.

Segrare i damklassen blev Marareta Kindbom och bland herrarna vann Lars Hogström.

Vi som deltog skickar ett varmt tack till Laila och Lasse för en väldigt trevlig golfmånad

 

 

RM vinnare 2016 small

För tredje året i rad spelades RM i golf på Vadstena GK. Segrade i damklasen blev Inga-Lill Johansson från Abbekås GK  med hela 12 slag före Gunilla Tano och Ulla Frejmyr. I  herrklassen segrade för tredje året i rad Rolf Eriksson från Surahammars GK tätt följd av Lars-Gunnar Fråhn och Lars Johansson.

Sidotävlingen vanns av Yvonne Bengtsson från Sjögärde GK med Katarina Hultman endast ett slag efter.

Under tiden 15 oktober till den 15 november har vi varit 22 personer i husbilar och några som åkt personbil ner som spelat golf i Aguilas i härligt "sommarväder". Som sig bör så anordnades det en Caravantävling.

Segrare i herrkassen blev Tage Holmqvist och i damklassen Laila Hogström. Under månaden spelades även en matchtävling och den vanns av Annika Gagner.

2015 alla bilar

Nu har nio husbilar anlänt och ytterligare två väntas snart till Aguilas i södra Spanien för att under en månad sola, bada och framförallt spela golf. Vi spelar på en jättefin bana som heter Aguilon GK som ligger uppe i bergen med utsikt över Medelhavet. Här finns tillgång till en ställplats för 6 Euro/natt men det går även bra att övernatta vid banan eller fricampa nere vid stranden.

2015 L A HIO

I början av september arrangerades årets näst sista CC-tävling(sista blir i Spanien i början av november) på Ulricehamns GK. Ingemar och Ulla Svensson hälsade oss välkomna och meddelade nästa dags startlista i klubbhuset. Efter första dagens spel var Sigge Griese och Berit Lennhede i lednings i resp. klass. Andra dagen gick vi ut i s.k ledarbollar med startordning efter första dagens resultat. Både Sigge och Berit höll ihop det även andra dagen och avgick med segern i herr/dam-klassen. Det var bra spelat med den kanske största bedriften stod Lars-Arne Långerud när han gjorde Hole in one på 9:e hålet, en välriktad trä 7 rätt ner i koppen.

Som sig bör bjöd L-A på ”skumpa” efter avslutat rond.

Tack till Ulla och Ingemar och Ulricehamns golfklubb för ett mycket trevligt arrangemang.