Tingslogga2017

 

 

 

 

 

 

 

Den 24-28 maj 2017 arrangerar Sydsvenska sektionen Österlenträffen - Riksting i Simrishamn. Rikstinget är högsta beslutande organ inom Caravan Club, det är här medlemmarnas representanter väljer föreningens styrelse och fattar andra viktiga beslut om verksamheten.

 

Österlenträffen, i samband med Rikstinget, kommer att vara på Korsavads Idrottsområde i Simrishamn, ungefär 500 meter från centrum.

 

På Korsavads Idrottsområde finns simhall, tre idrottshallar och en bowlinghall. Riksstämman och de olika mötena kommer att hållas i någon av de tre idrottshallarna. Riksstämman hålls enligt traditionen under lördagen.

 

Dans och pub kommer att anordnas varje kväll i den stora hallen.

 

Inkörningen på onsdagen börjar kl. 09.00 beroende på att vi har en skola att ta hänsyn till och det är bättre skolungdomarna är på plats innan inkörningen börjar. Det finns ingen plats att stå på i Simrishamn, gatorna omkring Korsavad är inte lämpliga. Vi rekommenderar Söndremark på Ivö, Tobisviks camping eller Kiviks camping.

 

Vill man ha plats bredvid varandra, måste man köra in samtidigt, men vi kan inte garantera man hamnar bredvid varandra om det är en husbil och en husvagn, men man hamnar på samma område.

 

Torsdagen innehåller bland annat manöverkörning, invigning på något annorlunda sätt än den brukar vara, samt bad, bowling och gratis bad för barn.

 

Fredagen är det två stora hoppborgar för barn, ansiktsmålning, caramba, guidad tur på Nordic Sea Winery med vinprovning, finns även ett tillval för de som vill äta efter vinprovningen. Vinet till maten ingår inte i priset. Du kan läsa mer på här.  För dig som går på vinprovning kl 14 utan mat, ordnar vi barnpassning, men barnet skall vara blöjfritt.

 

Lördagen är det Riksstämma och avslutning. På söndagen säger vi hej då till varandra.

 

Utöver Sydsvenska sektionens program, ligger hela Österlen öppet för ett besök, bland annat Autoseum i Simrishamn, Kiviks Musteri, Ale Stenar, Kivik, Brösarps Backar och Glimmingehus.

 

Du som inte är med på något av vinprovningspaketen kan med fördel besöka Nordic Sea Winery och uppleva Nordens största vineri i Simrishamn! Besök det toppmoderna vineriet med ett nybyggt showroom med vinbar och restaurang. Här kan du njuta av vin och mat i kombination samt lära dig hur man framställer vin – från druva till färdig produkt.


Vi har plats till max 300 ekipage, så det är först till kvarn som gäller, anmälan kan ske via hemsidan eller via anmälningsformulär i tidningen.

 
Sydsvenska sektionens styrelse.

 

Adress: Backgatan 50, Simrishamn

GPS till Korsavad
N 55,555174 E 14,3362237
N 55° 33' 19" E 14° 20' 10"