Brochure page 001Klicka på bilden för att se hela broschyren 

Upplev Hollands Tulpaner

Europarallyt 2016 äger rum i Sevenum, nära Venlo, i södra Nederländerna 12 - 16 maj. Rallyt är förlagt till campingen De Schatberg. En camping som har det mesta man kan önska, inomhus- och utomhuspool, bra restrauranger, supermarket m m.

Rallyt pågår i 4 dagar med ett omfattande program inne på campingen med underhållning av olika slag och där även viss förtäring ingår i deltagaravgiften.
Deltagaravgiften är € 130 per ekipage med två personer, € 100 för ekipage med en person. Extra person utöver två kostar € 40. Priset inkluderar el och fri entré till alla arrangemang och till den subtropiska inomhuspoolen.
Om man önskar komma tidigare eller stanna längre går det bra. Man kan komma tre dagar före rallyt startar och tre dagar efter för en kostnad av €15 per ekipage och natt.

För den som önskar finns ett utbud av utflykter.
- Dagstur till Amsterdam med besök på diamantfabriken Gassan Diamond Company    och rundvandring i gamla Amsterdam. Kostnad € 37.50 per person
- Dagstur till Kuekenhof och tulpanfälten. Kostnad € 37,50 per person
- Dagstur till Maastricht med bl. a. besök i Thorn med vita byn och båttur på floden Maas. Kostar € 37,50 per person.

Läs gärna mera på rallyts hemsida europarally2016.nl. Där finner du också anmälningsblankett som kan sändas in elektroniskt. Det går också bra att kontakta Caravan Clubs kansli så kan de skicka över en anmälningsblankett till dig.
Anmälningsavgiften inklusive avgift för utflykter betalar du själv till:

Bank: ING Bank
IBAN-nummer NL84INGB0005193149
BIC (SWIFT): INGBNL2A

Anmälan och betalning skall ske senast 15 april 2016.