ordforandeklubbaVälkomna till Gästgården (fd Folkets hus) Vikmanshyttan

 

Fredag:     

  • Inkörning/incheckning från 12:00
  • 18:00 Knytis/samkväm på Gästgården

Facebook follow


Klicka på f:et (Facebookikonen) till höger så kan du följa oss på våra fina campingar. Alla kan klicka sig in där även om ni inte har Facebook. Där finner ni vad som händer och sker på campingarna. Ni som har Facebook får gärna gilla och dela sidan så fler får möjlighet att se ved som händer.

algskyltDen 26–28 augusti anordnar Dalasektionen en Vildmarksträff i Dalstuga.

Det blir underhållning, allsång, dans under fredag och lördag. Du bjuds även på vildmarksmeny. Fisketävling och tipspromenad.

kolbulle 2 1

 Idag samlades vi drygt femtio stycken nere vid udden för att äta kolbulle med lingonsylt. Vi tackar Kalle och Gunvor för deras insats så att vi även i år fick njuta av denna rätt. Det var då ingen som behövde gå därifrån hungrig utan det åts med god aptit. Tack även till övriga som hjälpte till. 

Silvkoparens CampingDalasektionen har under många år drivit tre campingar och som har känts rätt i förhållande det medlemsantal vi är. Men från vintersäsongen 2014–2015 avvecklades Idre Fjäll camping. Sedan dess har vi varit öppna för att hitta en ersättare, vi har naturligtvis kikat på olika alternativ. Men så helt plötsligt kommer ett erbjudande från Caravan Clubs Riksstyrelsen om ett övertagande av Silvköparens Camping i Sala som har varit en Rikscamping sedan 2010.