dag2

 

 

 

Inkörningsdagen var en solig söndag och det var många ekipage som väntade utanför när grindarna öppnades. Det var ekipage från  åtta länder. Norge ,Finland, Danmark, Tyskland, Schweiz, Ungern, Estland och Sverige. Vi var fyra ekipage från Halland. Varje ekipage fick ett välkomstpaket i en blå plastspann.

invignig

På kvällen var det information om vad som sker under veckan bl.a. skulle vi få frallor varje morgon och på kvällen var det info och långbord med lekar varje kväll. På måndagen var det invigning av 2017 års NCT med invigningstal flagghissning och uppträde med musik och dansare. Under veckan var det en mängd olika aktiviteter för både vuxna och barn. Varje morgon var det gympa med käpp sedan fortsatte dagarna med olika aktiviteter som stövelkastning, att bygga fågelholk, bollkastning, linekastning mm.

vagnen

En dag var det lantbruksmarknad då såldes allt från ,mat till kläder. Det fanns också möjlighet att anmäla sig till tårt buffé och nordisk kväll med lokalt smörgåsbord.Det var också en mängd olika program för barn och unga på NCT Varje dag var det olika slags spel, lek, tävlingar samt disco varje kväll, även för oss vuxna var det dans på kvällarna.

fisktartor

 

fanco1barnen

Det var  även möjlighet att anmäla sig till de fyra utflykterna som var ordnade. På onsdagen var det caramba tävling som vanns av Elis Bussmam från Finland. På torsdagen presenterades NCT 2018 som är i Kristinehamn i Sverige den 8– 14 juli 2018. Under presentationen lottades ut en plats på träffen. Träffen avslutades på fredagen och lördag morgon var det dags för de som var kvar att åka hem.