GLAD MIDSOMMARSandidan 10

Kommer vi att ha i Boden, Sandidan. Samma ställe som surströmmingen för ett par år sedan. 

Nytt från och med den här träffen är att man kan betala med Swish.

Har du inte anmält dig gör det till

070 - 615 89 35 Åke Pettersson.

Tyvärr så florerar det felaktig information angående vår ställplats i Sävast. Vi arbetar på att tillrättälagga felaktigheterna men det tar lite tid så därför har vi laggt in på vår hemsida under "Förmåner" de rätta uppgifterna. Vi hoppas att ni har överseende med detta.

 

Styrelsen

Kukkola regn

Träffen vid Kukkolaforsens camping blev en succé trots att vädergudarna försökte sätta käppar i hjulet på grund av den sena våren och snösmältningen.

 medlemskort CC

Som ni har sett från nyhetsbrev och på andra ställen har vår sektion skapat rabatt för er när ni står på flera campingar runtom i länet – och fler kommer. Än så länge är allt nytt, så all personal på campingarna känner inte till rabatten. Dessutom vet de ju inte vem som tillhör Caravan Club.

Det är därför viktigt att ni visar fram campingkortet innan ni har betalat!

Vi kan ju inte kräva att man ska rätta till det i efterhand eftersom det medför en hel del merarbete och kanske fördyringar för campingen. Det skulle kunna medföra att vi förlorar förmånerna, och det vore ju tråkigt.

Alltså - kom ihåg att visa upp kortet när ni checkar in! Och påminn personalen om att ni vill ha vår rabatt.

Örnvik BeskurenKlicka på bilden för att komma till Örnviks hemsida.

Andra träffen hålls 9-11 juni på Örnviks camping där E4 och Lule älv korsar varandra. Vis från förra träffen gäller det att anmäla sig i tid så att man får plats.

Vi har förlängt anmälningstiden till 2 juni. Nytt är också att man kan komma och äta även om man inte har möjlighet att ta med sitt ekipage. Ring för mer information.