dator3

 

Har du fått ett flertal nyhetsbrev från sektionen? Det beror på att vi håller på att försöka få igång ett massutskick till medlemmarna. Meningen är inte att ni ska dränkas av mail utan att vi ska lyckas få ut dem till alla, och det har visat sig svårare än vi trodde.

Tanken med mailen är att vi då och då ska skicka ut brev med nyheter och händelser till er men också att tipsa er om vad ni kan läsa mer om på hemsidan. Vi är ju olika flitiga med att läsa där.

Vi hoppas att ni har överseende med att det kan bli lite fel så här i inledningen men att ni sen ska ha nytta och glädje av den nya servicen!

PS. Om ni har bytt mailadress nyligen eller kommer att göra det - skicka in den nya mailadressen till kansliet på  adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  DS

 

Med hopp om överseende!

Styrelsen

Caravan Club Norrbottenssektionen.

Alf thoch en till i Bolnuevo1

 

Nu när det bara är grått och tråkigt här hemma är det säkert många av er som längtar till varmare trakter, så jag tänkte jag skulle kolla med våra vänner nere i Spanien hur de har haft det.

Husvagnscenter hemsidan

På bilden ser vi Stig och Kent i samspråk med Patrik Jonsson-Bergholm (tv), importör av husvagnar och husbilar 

 

Nu i helgen den 28-29 januari hade HusvagnsCenter nyöppning med anledning av den nybyggda försäljningshallen på Storheden i Luleå. Vår sektion var inbjuden att medverka för att presentera vår verksamhet. Man hade till och med satt in Caravan Clubs logga i annonsen!

Christer nytaget B96

 

Vi tänkte köra igång en andra omgång med utbildning för dem som är intresserade av att skaffa det nya körkortet. Tid är inte bestämt än, men det blir inte under vinterperioden hur som helst. Det kommer att vara B-O Linder som håller i den här kursen också. Uppkörning sker med Trafikverkets inspektör precis som sist. Max antal deltagare är 5 - 6 för att alla ska hinna få personlig instruktion. En del av utbildningen är teoretisk.

 

julbild5

önskar vi i styrelsen alla våra medlemmar i Norrbottenssektionen