Vår sektion, Norrbottensektionen, ordnar träffar runt om i länet med medlemmar som arrangörer. En träff kan antingen följa ett tema eller ordnas i samband men någon annan tillställning, marknad eller liknande. Det brukar ordnas lekar och spel men det viktigaste är ju att umgås och träffa nya vänner och det underlättas ju av att vi delar samma intresse nämligen campinglivet.

Det finns två fasta händelser under året. Den första är årsstämman som hålls i april och en surströmmingsfest under hösten.

Vi försöker hålla en aktiv hemsida med regelbundna uppdateringar för att sprida information så snabbt som möjligt ut till medlemmarna.

Det finns en styrelse som består av sju ledamöter där alla har en egen arbetsuppgift. Förutom ordförande, sekreterare och kassör så finns det olika kommittéer. Exempel på kommittéer är ”Trafik och teknik” PR och Media” och ”Rekrytering”. 
Vi erbjuder våra styrelsemedlemmar utbildning dels inom styrelsearbetet men även saker som rör ledamöternas specialområden, Kommittéer.


Under hösten 2015 har vi flyttat kansliet i Boden till Sävast. Den nya adressen är 
Smultronstigen 4, 961 48 Boden. Det är samma hus som folktandvården men med ingång från andra sidan.


Det finns alltid ett behov av frivilliga till olika arbetsuppgifter. Känner du att du vill hjälpa till så hör av dig till oss på telefon 070-615 89 35 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Kan du dessutom tänka dig att ingå i styrelsen så kontakta någon i valberedningen.Verksamhetsområdet sträcker sig över hela Norrbottens län.