Dronarbild 962 pix

CC camping Norsträsk  ligger mitt i Västerbotten ca 8-9 mil från 
Umeå, Skellefteå, Lycksele och Vännäs. I körtid räknat ca 1.5 timme från respektive ort. Från campingen är det mellan 2-4 mil till närmaste mataffär. t.ex. Botsmark (mot Umeå) samt 4 mil till Vindeln där det finns ett  större utbud både av affärer och sevärdheter som  vid den orörda Vindelälven med forsen nedanför som brusar. I Umeå, Lycksele och Skellefteå finns  också stort utbud av kultur och sevärdheter. 

      Västerbottenssektonen äger CC camping Norsträsk, det är en fin och trevlig plats. Alla som äger en husvagn eller husbil bör besöka en helg under säsongen. Har man en gång varit till CC camping Norsträsk  vill man ganska snart dit igen. 

       Alla säsongare ställer upp som
 campingvärdar på helger och även hela veckor under sommarsäsongen. Sektionen erbjuder bra priser där el ingår, bra fiskevatten med aborre och gädda, i bland även inplanterad  fisk i kärnen bredvid. I skogen och på myrarna finns flera olika sorters bär och svamp. Det är ett ställe med avstressande lugn och stor frihet som bara är där och måste upplevas.