ficcrallytyskland
Jubileum på FICC i Berlin

Nästa stora internationella FICC-rally har förutsättningar för att bli en riktig succé för alla Caravanare. Den 27 juli – 4 augusti samlas campare från hela världen i Paaren-Glien, ca sex mil väster om Berlin. Hela träffen är förlagd till MAFZ Adventure Park i Paaren. Anläggningen har fokus på aktiva barnfamiljer så här finns garanterat mycket att uppleva för alla träffdeltagare.

notes 514998 1920


Kansliet i Örebro håller stängt på måndag den 15/1 och tisdag den 16/1 på grund av utbildning.Vi är åter på plats onsdagen den 17/1-2018.

Med vänliga hälsningar / Kansli personalen

CampingCard ACSI 2018 daNu har ACSI för 2018 kommit in till kansliet. 

Ska du resa utomlands är ACSI-kortet ett måste. Mer än 2940 campingar i Europa tillämpar fasta priser på 11-19 Euro under lågsäsongen. I priset ingår bl a plats för två personer, husdjur, bil/husvagn eller husbil, dusch och el. Många gånger är rabatten upp till 50%. Alla är kontrollerade av ACSI!
I år med utökade detaljkartor i den medföljande mini-atlasen.

falskt kravbrev nyhet


Transportstyrelsen varnar för kravbrev på betalning av trängselskatt. Bilägare i Stockholm har rapporterat att de fått kravbrev från "Scandinavia Inkasso SIA", men Transportstyrelsen ser brevet som ett rent bedrägeriförsök.