RikstingetDen 24–28 maj 2017 arrangerar Caravan Club Sydsvenskasektionen Riksting i Simrishamn – Österlenträffen. Rikstinget är högsta beslutande organ inom Caravan Club. Där väljer medlemarnas representanter föreningens styrelse och fattar andra viktiga beslut om verksamheten.

 

Österlenträffen som arrangeras under Rikstinget är förlagd till Korsavads Idrottsområde i Simrishamn, ungefär 500 m från centrum. På Korsavad finns simhall, tre idrottshallar och en bowlinghall. Riksstämman och de olika möterna kommer att hållas i en av de tre idrottshallarna. Riksstämman hålls enligt traditionen under lördagen. 

 

Torsdagen innehåller bland annat manöverkörning, en invigning som blir lite annorlunda än den brukar vara, bowling och bad (gratis bad för barn). Det blir dans och pub i den stora hallen varje kväll.

 

På fredagen är det två stora hoppborgar för barn, ansiktsmålning, Caramba, guidad tur med vinprovning på Nordic Sea Winery. Det finns även möjlighet för dem som vill äta middag i anslutning till vinprovningen. 

 

Som en del redan vet är Rikstinget även ett ypperligt tillfälle för medlemmarna att sammanstråla och umgås.

 

På söndagen säger vi hejdå och skiljs åt efter en trevlig Caravanhelg.

 

 Vi har plats för max 300 ekipage, så det är först till kvarn som gäller. 

 

Anmälan sker här.

Vill du ställa några frågor om Rikstinget kan du göra det till nedanstående mailadresser:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du kan också ringa Lars Jönsson på tel. 072-742 00 05.