Husbilslandet med alla deltageres bilarHelgen 13 – 15 oktober genomfördes för tredje året en husbilsträff på Husbilslandet i Kristinehamn.

Träffen var mycket uppskattad och som föregående träffar fullbelagd.


Under helgen fick deltagarna vara med om flera upplevelser bland annat ett föredrag med Anders Wallsten Chefredaktör på allt om husvagn och camping som delade med sig av reseminnen och erfarenheter, Ullrika Ganterud-Evermark Turistchef Kristinehamn berättade om olika turistmål i regionen och att Kristinehamn firar 375 års jubileum och på lördagseftermiddagen visade Husbilslandet upp sina nya verkstadslokaler.

MR POLO i full fart
På lördagskvällen intogs en gemensam middag. Husbilslandet hade lovat att bjuda på en överraskning under lördagskvällen. Överraskningen var ett uppträdande av trollkonstnären MR POLO, vilket blev mycket bejublat.


Kvällen fortsatte med dans till orkestern Teachers Blended. Innan dansen började så var det frågesport med Quiz som killarna i orkestern genomförde på ett strålande sätt. Deltagarna på träffen fick verkligen upp ångan under tävlingen och det blev många skratt och allsång till frågorna. Frågequizen gjorde att stämning blev mycket hög och den höll i sig genom hela kvällen.


På söndag förmiddagen innan hemfärd så informerades det om Europarallyt 2018 som kommer att vara i Toscana Italien.