T-Sektionen består av ca 2300 medlemmar. Vi har funnits sedan 1962 och vi växer hela tiden. Vi är en aktiv sektion och det pågår hela tiden aktiviteter för medlemmarna.

Sektionen driver tre campingplatser. Gusselby Annorlunda utanför Lindesberg, Skagerns familjecamping utanför Laxå samt Tisarstrand, en naturnära camping vid sjön Tisaren.

 

gusselby
Gusselby Annorlunda

Denna året runt öppna pärla ligger 7 km norr om Lindesberg ut med sjön Råsvalens östra strand. Campingen ligger i direktkontakt med sjön och har 9 stugor för uthyrning. Det finns stora gräsmattebevuxna elplatser för såväl husbil som husvagn.

 

Skagerns Camping om oss
Skagerns familjecamping

Denna sommarcamping är vackert belägen vid sjön Skagern ca 3 km från Finnerödja. Här kan man både campa och hyra stugor. Det finns stora grönområden och närhet till bad med sandstrand, skog och härlig natur.

Välkommen till smultronstället i jordgubbslandet!

 

tisarstrand
Tisarstrand

Campingen är mycket naturskönt belägen vid sjön Tisaren, med möjlighet till promenader och cykelturer på sköna, vackra vägar. Här kan du bada, fiska och se dig om. I kommunen finns många utflyktsmål och sevärdheter. Möjlighet finns att hyra båt, kanot och att köpa fiskekort.