santa 3021387 1280

Kommande aktiviteter på Borensäng camping.
Julgransplundring 13/1 - 2018 
Dam middag 27/1 - 2018

 

Vi önskar Er alla en God Jul & Ett Gott Nytt År!

DSC05538

Lördagen den 16 december samlades vi i Snäckan och firade Lucia och klädde granen. Aktivitet bjöd på glögg och pepparkakor. Senare under kvällen hade vi ”knytis”. Uppslutningen var god och ett 20-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan.

gallring sandvikDet har sedan augusti gallrats en massa träd vid Sandviks camping

Vi var ganska många från campingen som hjälpte till.

Varför gallrar ni? Skogsdungen var helt igenväxt så det var dags att ta bort allt sly och några träd, säger campingansvarige Hasse Andersson. Är det något projekt på gång eftersom det i år även har gallrats träd vid vägen mellan Sandvik och Stjärnorp? Nej, det här är något som vi själva gör. Men det blev ändå lite av ett projekt eftersom det numera krävs körkort till motorsåg. Vi fick anlita en person med både kunskap och motorsåg. 

flytt av platser 1Höstarbetet forsätter med att flytta platser på Borensängs Camping.

as5Lördagen den 16 september avslutades sommarsäsongen med städning av lokaler och därefter den årliga avslutningsfesten. Aktivitet ordnade med grillning och en god måltid kunde avnjutas. CC-Ungs representater Anders, Sussie och Lisa avtackades för det fina arbete de lagt ner under flera år. Efter måltiden spelades upp till dans. Flera bilder under läs mer