Bli associerad partner

 

 KABE steget fore

Den ledande svenska tillverkaren av husvagnar och husbilar för året runt bruk

KABE Husvagnar AB (helägt dotterbolag till KABE AB) producerar husvagnar och husbilar med högsta kvalitet, både vad gäller konstruktion och materialval. Försäljningen till konsument av KABEs produktprogram sker genom närmare 110 fristående återförsäljare i 9 länder.

KABE är ett börsnoterat på den svenska börsen och koncernen omsatte 2015 1,7 miljarder kr samt sysselsätter över 450 person.

Tel: 036-393700
Adress: Jönköpingsvägen 21, 
560 27 Tenhult
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.kabe.se

 Dackteam

Däckteam - vi vet vilka däck du behöver

Däckteam är Sveriges största och äldsta kedja inom däck och fälg med 150 anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda er bästa möjliga däck, fälg och service utifrån era behov och önskemål.


Tel: 040-6118910
Adress: Agneslundsvägen 14
212 15 Malmö
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.dackteam.se

 HpV logo ny  

Husvagn på Väg

Tidningen Husvagn på Väg riktar sig till alla som älskar campingliv i allmänhet och till husvagns- och husbilsägare i synnerhet.


Här kan du läsa det senaste om fritidsfordon, nyttiga tillbehör, intressanta resmål, spännande upplevelser, god mat och annat som gör resan minnesvärd.


Tidningen samarbetar med nätportalen CampingSverige.se. Här finner du ytterligare tips, resereportage från Europa och mycket annat som är intressant för oss campare.


Husvagn på Väg är gratis och utkommer med fem nummer per år. 

Tel: 0411-737 80
Adress: Tidningsförlaget Mediapress
Box 195
271 24 Ystad
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.campingsverige.se

 TT Logo 2015 SE RGB 4000px TT-Line Smarta vägen till Europa

I mer än 50 år har TT-Line varit marknadsledare inom färjetrafiken mellan södra Sverige och kontinenten. Tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetenhet – det är med de principerna TT-Line erbjuder en snabb, grön och prisvärda förbindelseler över Östersjön. Med upp till 23 avgångar per dygn erbjuder vi våra kunder en stor flexibilitet och valfrihet.


TT-Line är ett privatägt företag med säte i Tyskland och har idag mer än 600 medarbetare.


Telefon:
0410-56000
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Besöksadress: Hamngatan 9
Postadress: Box 94,  221 22 Trelleborg

 Logo med bat Boka din båtresa redan idag !


Res smidigt och bekvämt med oss på Finnlines. Vi tar dig till Tyskland och Finland, med upp till tre avgångar per dag.


Malmö – Travemünde    

Kapellskär – Åland – Nådendal

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel:  0771 340 900
Hemsida: www.finnlines.se
Adress: Finnlines
Lappögatan 3B
211 24 Malmö

 

 Opus Bilprovning Besiktning och fordonstester hos Opus Bilprovning

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på över 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. Förutom den återkommande kontrollbesiktningen erbjuder företaget en rad olika fordonstester för bland annat husvagnar och husbilar som hjälper både privatkunder och företagskunder till ett säkrare och mer ekonomiskt fordonsägande.

Fordonstester för husvagnar och husbilar:

-       Opus Husvagn- och husbilstest

-       Opus Fukttest

-       Gasolkontroll

-       Vägning av husvagn och husbil

 

Hemsida: https://bilprovning.se
Tel:  0775-500 300
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Adress: Opus Bilprovning AB
Skattegårdsvägen 122
162 50 Vällingby

stenalinergbpos.png 5332 002

Stena Line

Varje år reser över 7 miljoner passagerare med Stena Line. Dessutom transporteras cirka 1,5 miljoner bilar och drygt 2 miljoner fraktenheter på våra fartyg.

- 20 färjelinjer i Skandinavien, runt Storbritannien och till Baltikum
- Förbindelser mellan tio länder
- Runt 35 fartyg i trafik
- Cirka 5 000 anställda
- Omsättning 12 400 MSEK

Våra kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen när de väljer oss för att resa, semestra, koppla av eller transportera gods.


Telefon: 0770-57 57 00
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Adress: Stena Line Scandinavia AB, 405 19 Göteborg
Besöksadress: Danmarksterminalen, Masthuggskajen Göteborg

 AD Butik webb  ”Elva butiker på, eller i närheten av, Västkustens semesterorter”

I vårt sortiment hittar ni allt från grillkol till den lilla reservdelen som behövs för att eventuellt kunna ta sig hem eller vidare. Vi har snabba leveranser mellan våra butiker vilket skapar en unik och ovärderlig lagerbredd när olyckan är framme för våra kunder.

Ni hittar alla våra elva butiker här


Hemsida:
www.adbildelar.se.

 Nokian Tyres cmyk white on green R Nokian Tyres – specialist för krävande nordiska förhållanden.

Nokian Tyres tillverkar bland annat vinter- och sommardäck framtagna för nordiska förhållanden.Kunskapen och specialkompetensen om nordiska förhållanden är grunden för produktutvecklingen:Produkter som ger mervärde för sina användare, oavsett om det sker i en personbil eller husbil. 

Camping Rubicone logo

 

Camping Rubicone – gästvänlig plats med direkt anslutning till privat sandstrand

Camping Rubicone är känd för en gästvänlig, familjär atmosfär, det är orsaken till att många gäster återvänder år efter år.

Platsen har egen supermarket, två restauranger, pizzeria, bar och tre gratis wifi hotspots. Är man på solsemester kan man använda sig av de gratis parasoller på den barnvänliga stranden, eller slappa av i det läckert gröna poolområdet.

För den aktive gästen erbjuds det dagligen gratis sportkurser, aftonsunderhållning, mini club för de yngsta och diskotek för de lite äldre. Dessutom finns det tennis- och bollbanor, övningsbana för den golfintresserade och en lekplats på området.

Läs mer

bepeprodukter  

Be- Pe Produkter

Tillverkar dekaler och nyckelringar till företag. 
-Leverantör av medlemsmaterial till Caravan Club.

 Kartbutiken nyKartbutiken – Sveriges mest välsorterade kartbutik


I Kartbutiken finns det mesta du behöver för att planera din resa. Med Sveriges bredaste utbud av kartor, reseguider och sjökort kan vi tillsammans ge inspiration till många olika typer av äventyr.Vi har aktuella vägatlaser och guideböcker fyllda med information och praktiska tips för camping- och husbilssemester i Sverige och Europa. Här finns t.ex. de populära vägatlaserna från Motormännen, ADAC-guider för ställplatser eller camping, Bordatlas, ASCI mm. alltid de senaste utgåvorna!

I butiken finns även lämpliga guider och kartor för vandring, cykling, storstadspuls eller strandliv.På Kartbutiken har du som CaravanClubmedlem 10% rabatt på hela ordinarie sortimentet.Rabatten gäller både på www.kartbutiken.se, där du anger kampanjkod CC2017 i kassan, och i Kartbutiken på Mäster Samuelsgatan 54 i Stockholm, där du visar upp ditt giltiga medlemskort när du handlar.

Tel: 08-202 303
Adress: Mäster Samuelsgatan 54,
111 21 Stockholm
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.kartbutiken.se
 sunlux logo  

SUNLUX - Solceller och kompletta paketlösningar för Husvagn & Husbil.

Med hjälp av solceller kan man klara sig hela campingsäsongen (april-sept) helt utan elplats! Dessutom öppnar man upp för bättre möjligheter till fricamping. Även livslängden på batterierna förlängs då dessa aldrig står utan laddning.

Sunlux är en av Sveriges ledande leverantörer av solceller och skräddarsydda paketlösningar speciellt framtagna för Husvagn & Husbil. Utöver Sunlux egna produkter består sortimentet av en rad noga utvalda och testade systemkomponenter från olika kända varumärken. Försäljning av våra produkter sker dels från egen webbutik och dels från våra monteringspartners runt om i landet.

I samarbete med Caravan Club erbjuder vi alla medlemmar 10% medlemsrabatt i webbutiken (gäller även i kombination med redan rabatterade paketlösningar). Ange rabattkoden CC2017 i webbutikens kassa för att ta del av rabatten.

Webbutik: www.sunlux.se
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 0370-50 11 55
Adress: Sunlux.se - Nordic Web Commerce AB, 331 93 Värnamo

 SML logo CMYK fritsk


Smyril Line

Din livs resa –upplev Färöarna och Island


När du seglar med färjan Norröna visar Nordatlanten ett fantastiskt skådespel på din resa, och du kan höra historiska vingslag, när du korsar havet i de gamla vikingarnas segelrutter, och längs de norska bergskedjorna, vidare tätt förbi Shetlands Öarna till Färöarna, som tar emot med de skönaste fjordar. Här ifrån kan du fortsätta till Island eller köra vidare och uppleva Färöarna för att sedan köra ombord igen för antigen att resa hem eller vidare till Island. Oavsett vart du reser kan du vara säker på att få intryck, och det sätter spår för hela livet.

Smyril Line är det enda rederi, som seglar direkt till Färöarna och Island med färjan Norröna, som seglar från Danmark var lördag hela året, i högsäsong både tisdag och lördag.

Färjan seglar från Hirtshals och det är lätt att komma till Hirtshals för svenskar, som ankommer till Fredrikshamn. Det är endast 5 mil och ca. 55 minuter mellan Fredrikshamn och Hirtshals hamn

Smyril Line  erbjuder både färjebiljetter, paketresor och North Atlantic Cruise, läs mer på www.smyrilline.se

Hemsida: www.smyrilline.se
Tel:+45 96558500 
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

skandic logo3 Vem är vi ? Kompentens och erfarenhet på alla områden.
Genom de senaste 12 åren har Skandic Nordic Reisemobile GmbH funnits på den stora campingscenen. Skandic har alltid varit känt för de stora ”know how” i branschen och de otroligt många skandinaviska kunder har med glädje besökt oss vart år, speciellt dem som har varit en tur sydpå, men även om man bara vill köra en liten bit över gränsen eller icke minst de som vill besöka en kompetent campinghandlare.

Hos Skandic talar vi både tyska, engelska och alla de skandinaviska språken. Vi erbjuder stort sett allt inom service och garantiarbeten och vi säljer följande märken, Hymer, Carado, Pössl, Dethleffs, Sunlight, Niesmann & Biischoff, LMC och TEC. Dessutom är vi den nodligaste premiumpartner för Goldschmitt, dvs.vi kan erbjuda dig de mest populära luftfjädrar, Hydraliska stödben och alu.fälgar på marknaden. Sist men icke minst är vi också Truma och Alde kontaktverkstad.

I vår stora campingbutik kan vi erbjuda över 5000 olika artiklar. I butiken har vi några otoligt duktiga anställda, som kan svara på nästa alla de frågor du har. På verkstaden gäller det samma, här kan du förvänta dig en super rådgivning och vi erbjuder alla slags servicearbete och montering av diverse anläggningar såsom solcell, parabol, luftfjädring, luftkonditionering och backkamera m.m.

I försäljningsavdelningen har vi stor erfarenhet av försäljning av både nya och begagnade husbilar och husvagnar. I 12 år har vi exporterat ett stor antal husbilar och husvagnar till både Danmark, Sverige och Norge. Vi hjälper till med allt omkring exporten. Du som kund behöver bara tala om vilken husbil eller husvagn du drömmer om så klarar vi resten.

Vi gläder oss att välkomna dig och din familj till oss.


Adress: Skandic & Nordic Reisemobile GmbH
Skandinavien-Bogen 4
D-24983 Handewitt
Hemsida: www.skandic-camping.de
Tel: +49 4608 972 9950
 Dustinhome logo
Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner.


Med kärnan i e-handel fungerar Dustin som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov där Dustins medarbetare stödjer kunderna att hitta den rätta lösningen för dem.

Dustin är en one-stop-shop som erbjuder cirka 200 000 produkter med tillhörande tjänster, funktioner och lösningar. Verksamheten bedrivs i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bolaget har drygt 900 medarbetare. Mer än 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden med fokus på små- och medelstora företag.

Tel: 08 553 44 000
Adress: Box 1194
131 27 Nacka Strand 
Besöksadress: Augustendalsvägen 7
131 27 Nacka Strand
Hemsida: www.dustinhome.se/caravanclub