Pan butik 2 reducerad

Rabatterbjudande på Kartbutiken – Sveriges mest välsorterade kartbutik

På Kartbutiken har du som Caravan Club-medlem 10% rabatt på hela ordinarie sortimentet (gäller ej paket eller redan rabatterade varor). Rabatten kan nyttjas både på Kartbutiken.se där du anger rabattkod CC2017 i kassan, och i Kartbutiken på Mäster Samuelsgatan 54 i Stockholm, där du visar upp ditt giltiga medlemskort när du handlar.

Här finns aktuella vägatlaser och guideböcker fyllda med information och praktiska tips för camping- och husbilssemester i Sverige och Europa. Vi har t.ex. de populära vägatlaserna från Motormännen, ADAC-guider för ställplatser eller camping, Bordatlas, ASCI mm. alltid de senaste utgåvorna!

I butiken finns även lämpliga guider och kartor för vandring, cykling, paddling, storstadspuls eller strandliv. Hittar du inte det du söker? Ring eller maila så hjälper vi dig gärna!

Tel: 08-202 303
Adress: Mäster Samuelsgatan 54,
111 21 Stockholm
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.kartbutiken.se 
hymer center by hansen caravan husvagn husbil ny begangad campagon 


Hansen Caravan i Upplands Väsby fyller fem år


Upplev friheten på hjul hos Hansen Caravan

Peter Hansen har gått den långa vägen. Från att som 14-åring tvätta husvagnar på sin prao har han jobbat sig uppåt och driver idag en egen anläggning med försäljning av tre branschledande märken.

– Detta är mitt liv, jag kommer alltid att jobba med fritidsfordon, säger Peter.

Trots att han har en bit kvar till femtio har han redan över trettio års erfarenhet i branschen. Första bekantskapen med husvagnar gjorde Peter Hansen som litet barn. Semesterresorna med föräldrarna i Sverige och Danmark gjorde stort intryck och när han fjorton år gammal fick praktik på AB Husvagnsuthyrning i Upplands Väsby upptäckte han hur kul det var att jobba med husvagnar.

– Praktikplatsen övergick i extraknäck på helger och skollov och blev till slut en anställning, minns Peter. 

Läs hela texten här
Camping Funningur3508

Smyril line - Sista minuten erbjudande med avresa mellan 27/6 -20/8 2017 spara mellan 7,990 – 9,990 DKK

Res med husbil eller bil med husvagn varje tisdag och lördag från Hirtshals och återresa var söndag från Färöarna. Reser ni som par kan ni välja mellan invändig eller utvändig hytt. Reser ni 2 vuxna med 2 barn eller barnbarn mellan 3-11 år kan ni övernatta i en 4 mans invändig hytt (utvändig mot pristillägg)

Erbjudandet gäller en totallängd på bil och husvagn till 12 meter och 7 meter för husbilar. (det är möjligt med längre fordonskombinationer mot pristillägg)

Läs mer om bokning

Hemsida: www.smyrilline.se
Tel: +45 96558500
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.