elmia

Det dags att anmäla sig till Elmia, ju tidigare vi har bemanningslistan klar desto lättare är det att planera vårt åtagande. Vi välkomnar alla som är caravanare och som vill offra några dagar för att hjälpa oss med att ta emot och parkera alla fordon som anländer till mässan som anländer till mässan under tiden 6-10 septemer..

Du som varit med tidigare, prata med vänner och bekanta om att medverka. Vi har tillgång till 45 platser på mässcampen för våra husvagnar/ husbilar och för att planera uppställningen behöver vi följande uppgifter från er:

 

När kan ni komma till Jönköping?
Vilka dagar kan ni arbeta?
Hur många personer/ husvagn/husbil kan arbeta. (Även barn, barnbarn som kan bidraga är hjärtligt välkomna.)
Bor du kanske i närområdet och kan pendla?
Typ och storlek på campingfordon?

 

För att göra din anmälan så trycker du på följande länk: Anmälan Elmia

 

Vad gör vi på Elmia

Skaraborgsektionen har  genom avtal med Jönköpings kommun åtagit sig att anvisa parkeringsplats åt mässbesökare, dirigera trafik för att undvika köbildning samt ta upp parkeringsavgift.

För vårt uppdrag disponerar sektionen 45 campingplatser på Elmiafältet för vår personal. Nedtransport av nödvändig utrustning sker lördag 3/9 från Hökensås. Uppställning av våra husvagnar/husbilar kan ske från lördag. Från tisdag endast i undantagsfall.

Vi arbetar i förmiddag – eftermiddagspass som växlar. Måndag skall parkeringsplatser för husbilar målas upp. Vi måste sen bevaka att husbilarna blir placerade korrekt ( krav från räddningstjänsten ).

Mässan öppnar onsdag klockan 10.00. Vi tar upp parkeringsavgift från 08.00. Torsdag till söndag väcker vi övernattande i husbilarna för ny dagbiljett 08.00. Ny färg på biljetten varje dag.

Du som arbetar under mässan serveras frukost från onsdag 07.00. Möjlighet finns att fylla din egen termos med kaffe samt ta med smörgås ut till parkeringen. Vatten/dricka finns också att ta med ut.

Varje kväll har vi genomgång inför morgondagen. Delar ut biljettväskor mm. Grillen är tänd varje kväll. Torsdag och lördag kväll brukar vår fantastiska kökspersonal servera oss kvällsmat/middag.

Ytterligare information kommer att lämnas på plats.

Ps. En cykel är ett bra hjälpmedel på Elmia då avstånd till parkeringsytorna , dusch/bastu och toaletter är ganska långt.

 

Har du några frågor om ovanstående så ring Lennart Nielsen mobil 0708-152836.

 

Elmiakommittén