porslinsmuseum1För ett par veckor sedan besökte ett gäng medlemmar från Caravan Club i Stockholm det härliga porslinsmuseet i Gustavsberg. Flera hundra års industritradition fram till dagens tillverkning av porslin gjordes levande av en duktig guide och storyteller. Fortfarande idag så finns tillverkning av porslin på hushållsporslinsfabriken likväl som ett 60 tal konstärer som fortfarande är aktiva i sina studios. Allt avslutades med en gemensam trevlig lunch.

CC

Den 14 februari löper tiden ut för nomineringar till årsmötets val av förtroendevalda. Men även efter att nomineringstiden har gått ut kan ni tipsa valberedningen om personer lämpliga att sitta i Stockholms styrelse. Hittills har inga nya nomineringar kommit in till valberedningen vilket är ganska så unikt.

Logocaravankista

Välkommen till Kistamässan, träffa Caravan Club och se allt spännande som utställarna har att visa upp 16 till 19 Februari.

 

Se allt om mässan här!

Uppsala slott700Nu är programmet för några spännande dagar i Uppsala nästan klart och vi vill uppmuntra er att skicka en intresseanmälan redan idag. Träffen och årsmötet hålls 21-23 april och vår bas kommer att vara på Fyrishovs camping

Det kommer att bli aktiviteter för alla åldrar och av skiftande karaktär så det kommer finnas något för alla.

Läs programmet här

porslinsmuseumOm man väntar in våren eller firar ut julen må vara olika för oss alla. Men ett trevligt besök för unga och gamla till porslinsmuseet i Gustavberg är spännande, intressant och passar för alla åldrar.

 

Caravan Club i Stockholm bjuder in medlemmarna till en spännande dag den 21 Januari.