misommar1.jpegPå samtliga stockholmssektionens campingar firas en härlig midsommar för unga och gamla. Alla CC-medlemmar är välkomna att delta och vi hoppas kunna erbjuda platser till alla som önskar, men det är tyvärr så att efterfrågan ibland är större än tillgången. Så boka din midsommar i god tid.

På Kapellskär kan du boka från den 30 April kl 10.00 på telefon 0727-445605
Mista camping kan bokas från 6 Maj kl 10.00 på telefon 0727-445602
På Örstig och Storsved kan du ringa eller mejla redan nu om du önskar boka din plats.

Midsommarhelgen faktureras och betalas i förskott, faktura skickas helst via mejl. Mer information får du vid bokningen.

Här kan du läsa mer om våra campingar

 

kanin
Våren är här och campinglivet börjar spira för alla er som gjort annat i vinter. Stockholmssektionens styrelse vill önska alla medlemmar en härlig och glad påsk! Kanske det fortfarande finns gästplatser kvar på våra campingar, ni är hjärtligt välkomna.

husvagnarValberedningen har in i det sista arbetat för att få en komplett vallista till årsmötet. Det är nästan helt i mål, nu saknas bara 2 valberedare. Läs hela förslaget här.

Uppsala slott700Lufta din husvagn eller husbil, träffa andra och ha en trevlig helg i Uppsala den 21-23 April. Vi äter vårbuffé, njuter av levande musik och varandras sällskap. Under helgen finns också flera andra aktiviteter för den som vill vara aktiv. Läs mer i programmet och skicka din anmälan på en gång till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Läs mer om vårträffen!

 

 

blomma
Vi måste välja in en ekonomiansvarig i styrelsen på årsmötet. Detta är mycket viktigt för vår förening.

I skrivande stund är det drygt en månad kvar till årsmötet och Valberedningen har lyckats riktigt bra i år.  Vi har fått ihop hela 10 nomineringar men det finns fortfarande luckor och den viktigaste funktionen att fylla är Ekonomiansvarige.