massa2018Vinterns stora mässa för oss med husvagnar och husbilar går den 15-18 februari på Kistamässan. Caravan Club kommer finnas där med egen monter, kom gärna och besök oss.

Nyarsbild

Vi önskar er Gott Slut och Gott Nytt År.  Nyårs fyrverkerier skjuts upp, som förra året

bjorkobadstrandStockholmssektionen har i många år sökt efter ytterligare en camping till våra medlemmar. Nu är det klart att Björkö Örn, en havsnära camping på Gräddö i Norrtälje kommun övertas av Caravan Club Stockholmssektionen.  Campingen är idag en allmän camping som är omtyckt och väldigt tillgänglig,  till exempel  är det promenadavstånd från affär och centrum på Gräddö.

Campingen har inte varit öppen på vinterhalvåret och därför börjar säsongen 15 April 2018.

 

medlemskortDet är fantastiskt roligt att våra campingar är populära, det innebär att även våra kölistor blir efterfrågade. Nu finns nya listor publicerade under fliken Campinginfo på våra campingars sidor. 

Fotografiska webVälkommen att tillsammans med andra caravanare besöka Fotografiska i Stockholm. Vi ses den 25 november kl 14.30, får en guidad tur och fikar tillsammans. Inträdet är reducerat till 55 :- per person och fikat betalar du själv. Du som blivit medlem under 2017 bjuder vi på fikat, som ett extra Välkommen!

Anmäl dig här!