Fotografiska webVälkommen att tillsammans med andra caravanare besöka Fotografiska i Stockholm. Vi ses den 25 november kl 14.30, får en guidad tur och fikar tillsammans. Inträdet är reducerat till 55 :- per person och fikat betalar du själv. Du som blivit medlem under 2017 bjuder vi på fikat, som ett extra Välkommen!

Anmäl dig här!

uppstallning1Vår nya uppställningsplats mellan Kungsängen och Bro är invigd och trycket på platser är stort. För närvarande är det fullt men vill du ställa dig i kö så gör det på denna länk.

koaDet är fantastiskt roligt att våra campingar är populära, det innebär att även våra kölistor blir efterfrågade. Nu finns nya listor publicerade under fliken Campinginfo på våra campingars sidor. 

caravan1

Stockholmssektionen har nu fått tillträde till den nya uppställningplatsen mellan Bro och Kungängen på Ängsuddsvägen 5. Men fortfarande ska det ordnas med belysning, markera p-platser, lås med mera. 

Först under nästa vecka, runt 17 augusti, kommer vi kunna ge besked om exakt när det finns möjlighet att ta den i bruk och exakta kostnader/avtal för platserna. Men det är ingen långbänk och vi ser stora möjligheter att ta den i bruk från 1 september.

Så vi ber er att ha lite tålamod så kommer besked inom kort.

Önskar du en plats och vill anmäla intresse gör du det på denna länk.

 

sommarblomma 700 webIdag har vårt senaste nyhetbrev skickats till alla som anmält sin mejladress till medlemsregistret, det innehåller nyheter om ny uppställningsplats för husvagnar och husbilar, nyheter om tänkbar ny campingplats i Roslagen samt önskan om era tankar om aktiviteter i våran förening.

Läs nyhetsbrevet