orstig web

Nu är de två uthyrningsrum i Hotellet på CC Örstig klara.

Rummen har fyra bäddar med täcken och kuddar. Det man behöver ta med sig är sänglinne. För övrigt är rummen utrustade med kylskåp, spisplatta, kaffebryggare och porslin för 4 personer. Vatten finns alldeles utanför.

Rummen kan hyras av medlemmar, föräldrar, barn, barnbarn vänner, mm som inte får plats i er husvagn/husbil när de besöker er.

Kostnad 300 kr per dygn och bokas i receptionen, på mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller telefon 072-7445604.

 

tingetweb2017Under helgen träffades mer än 600 caravanare från hela landet i Simrishamn. Underbart väder och en härlig försommar hela helgen tillsammans med trevligt umgänge och roliga aktiviteter. Cirka 50 personer från Stockholmregionen hade valt att åka dit. Att åka på träffar ger en extra krydda då det genomförs av campare för campare.

Från årsmötet kan nämnas att vi fått en ny ordförande i riksorganisationen och att den stora träffen 2019 ska genomföras i Stockholmsregionen. Då får vi alla lite kortare resväg🙂 

osterlenweb

storsvedgrill

Säsongens första grillkväll anordnades den trettonde maj på Storsved. Strålande sol men lite kallt i luften. På dagen hade vi en tipspromenad med kluriga frågor i skogarna runt campingen. Vid målgången så hade glasskiosken öppnat till mångas förtjusning , man satt och diskuterade allt mellan himmel och jord medan man åt glass.
Glöm inte att boka in din midsommar på Storsved.

karta kapellskar700För dig som gillar kalas finns stor anledning att anmäla dig till firandet av Kapellskärs camping, full fart hela helgen och band på scenen.

Här hittar du mer information

misommar1.jpegPå samtliga stockholmssektionens campingar firas en härlig midsommar för unga och gamla. Alla CC-medlemmar är välkomna att delta och vi hoppas kunna erbjuda platser till alla som önskar, men det är tyvärr så att efterfrågan ibland är större än tillgången. Så boka din midsommar i god tid.

På Kapellskär kan du boka från den 30 April kl 10.00 på telefon 0727-445605
Mista camping kan bokas från 6 Maj kl 10.00 på telefon 0727-445602
På Örstig och Storsved kan du ringa eller mejla redan nu om du önskar boka din plats.

Midsommarhelgen faktureras och betalas i förskott, faktura skickas helst via mejl. Mer information får du vid bokningen.

Här kan du läsa mer om våra campingar