blomma
Vi måste välja in en ekonomiansvarig i styrelsen på årsmötet. Detta är mycket viktigt för vår förening.

I skrivande stund är det drygt en månad kvar till årsmötet och Valberedningen har lyckats riktigt bra i år.  Vi har fått ihop hela 10 nomineringar men det finns fortfarande luckor och den viktigaste funktionen att fylla är Ekonomiansvarige.

strandstuvikenÖrstig behöver fler campingvärdar till sommarsäsongen. Tycker du det är roligt att hjälpa gäster och hantera vardagsfrågorna på en klubbcamping. Uppdraget är arvoderat, inte mycket men ändå en uppskattning för det arbete man åtar sig. Intresserad? Ta kontakt med Hans Gröning, campingansvarig. 
Telefon:070-323 76 05 E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

porslinsmuseum1För ett par veckor sedan besökte ett gäng medlemmar från Caravan Club i Stockholm det härliga porslinsmuseet i Gustavsberg. Flera hundra års industritradition fram till dagens tillverkning av porslin gjordes levande av en duktig guide och storyteller. Fortfarande idag så finns tillverkning av porslin på hushållsporslinsfabriken likväl som ett 60 tal konstärer som fortfarande är aktiva i sina studios. Allt avslutades med en gemensam trevlig lunch.

CC

Den 14 februari löper tiden ut för nomineringar till årsmötets val av förtroendevalda. Men även efter att nomineringstiden har gått ut kan ni tipsa valberedningen om personer lämpliga att sitta i Stockholms styrelse. Hittills har inga nya nomineringar kommit in till valberedningen vilket är ganska så unikt.

Logocaravankista

Välkommen till Kistamässan, träffa Caravan Club och se allt spännande som utställarna har att visa upp 16 till 19 Februari.

 

KARTOR

Storsved2012cc.jpg

strandstuviken_CC_-14a.jpg

Kapellskar-2015.jpg

karta-kapellskar.JPG

mista11.jpg

 

 

Se allt om mässan här!