tandafram
Med anledning av nedläggning av SkiStar camping i Tandådalen får vi många frågor angående vår, Caravan Clubs campingplats gällande säsongsplatser 2018/2019. 

Intresseanmälan för säsongsplats i Tandådalen startar igång i slutet på mars månad 2018. Det går inte att anmäla sig nu. 

I tidning nummer 2 som utges 23 mars så kommer information om startdatum samt hur du går tillväga för att betala in anmälningsavgiften för att hamna i kön till säsongsplats. 

För att stå säsong på Tandådalen måste du vara medlem i Caravan Club, medlemsansökan skickas in på vår hemsida http://caravanclub.se/bli-medlem  Här finner ni aktuella erbjudanden för medlem i Caravan Club och våra gäster.

tandadalenNu är säsongen för 2017/2018 i full gång och campingen har även fått en del snö. Inkörningen har gått bra och de flesta säsongarna är på plats. Som vanligt kan man boka rörliga platser under säsongen hos receptionen. 

På grund av ett omfattande underhållsarbete på Caravan Clubs camping i Tandådalen håller campingen stängt för alla gäster under sommaren 2017. Vi hälsar alla åter varmt välkomna till höstens inkörning.

Tandådalens reception håller stängt under sommaren från den 7 Juli tom. 1 September.

Vill ni boka stuga alternativt rörlig plats går det bra att kontakta Tandådalens reception från den 1/9-2017.
Det kan ni göra på antingen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel: 0280-330 53