På grund av ett omfattande underhållsarbete på Caravan Clubs camping i Tandådalen håller campingen stängt för alla gäster under sommaren 2017. Vi hälsar alla åter varmt välkomna till höstens inkörning.

Tandådalens reception håller stängt under sommaren från den 7 Juli tom. 1 September.

Vill ni boka stuga alternativt rörlig plats går det bra att kontakta Tandådalens reception från den 1/9-2017.
Det kan ni göra på antingen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel: 0280-330 53

Pask 2015

Påsken börjar närma sig med stormsteg och som vanligt har CC Tandådalen ett stort och brett utbud av påskaktivteter planerade för både stora som små. Samtliga aktiviteter hittar ni i dokumentet på nedanstående länk eller i kalendern på sidans högerspalt.

 

Påskprogram CC Tandådalen 2017

 

Varmt Välkomna!!!

 

 

i0000010

I nedanstående dokument kan Ni läsa hela programmet för sportlovets aktiviteter på campingen. Samtliga aktiviteter finns även upplagda i kalendern till höger.

 

Aktiviteter under sportlovet.pdf

 

   

 

IMG 3132

På förekommen anledning vill vi uppmana samtliga att begränsa hastigheten till krypfart vid bilkörning inom campingens område. Tänk på alla barn som leker på vår camping och som hastigt kan springa ut på vägen framför er bil!!! I våra trivselregler för Caravan Club Tandådalen står det klart och tydligt att fordon ska framföras i krypfart. 


Se nedanstående utdrag ur våra Trivselregler: 

"Hastigheten begränsas till krypfart. Onödig bilkörning inom området är förbjuden. Det gäller ex. vid toatömning, vattenhämtning, gasolhämtning etc. Bilkörning efter kl. 22.00 ska ske med stor hänsyn. Tänk på grannarna, slå inte i dörrar och prata med små bokstäver."