i0000010

I nedanstående dokument kan Ni läsa hela programmet för sportlovets aktiviteter på campingen. Samtliga aktiviteter finns även upplagda i kalendern till höger.

 

Aktiviteter under sportlovet.pdf

 

   

 

IMG 3132

På förekommen anledning vill vi uppmana samtliga att begränsa hastigheten till krypfart vid bilkörning inom campingens område. Tänk på alla barn som leker på vår camping och som hastigt kan springa ut på vägen framför er bil!!! I våra trivselregler för Caravan Club Tandådalen står det klart och tydligt att fordon ska framföras i krypfart. 


Se nedanstående utdrag ur våra Trivselregler: 

"Hastigheten begränsas till krypfart. Onödig bilkörning inom området är förbjuden. Det gäller ex. vid toatömning, vattenhämtning, gasolhämtning etc. Bilkörning efter kl. 22.00 ska ske med stor hänsyn. Tänk på grannarna, slå inte i dörrar och prata med små bokstäver."

kolbulle jul 2016 1

 

Efter att ha firat julen i Tandådalen med julmat och tomte så passar det bra med ”kolbulle” och lingonsylt. Det var som vanligt mycket folk och kön ringlade sig lång, men ingen behövde gå hungrig därifrån. Som synes var det också ett riktigt vackert väder med vindstilla och solsken, kan man ha det så mycket bättre?

 

 

snowman 1096591 960 720Receptionens öppetider under Jul & Nyår säsongen 2016-2017 finner du på nedanstående länk.

 

Öppettider Jul & Nyår

Kalendariet är nu uppdaterat med de aktiviteter som anordnas på campingen under Jul & Nyår. Programmet finns även i sin helhet på nedanstående länk:

Jul_och_Nyarsprogram_2016-17.pdf

Snigeln kommer under dessa veckor att vara öppen många eftermiddagar och kvällar, du är välkommen när det lyser i Snigeln och skylten visar ÖPPET