Golftr 17 tidigfredagC-sektionens golfträff hölls i år på Strängnäs GK. Som vanligt kom det ekipage inrullande från tidig fredagmorgon till eftermiddag. Eftersom vädret var behagligt kunde vi sitta ute och vänta tills alla ekipage var på plats.

På fredagkvällen var det totalt 32 glada golfare som samlats för att lotta spelordningen. I samband med lottningen gjordes även en lagindelning. Sen var det dags att hugga in på nygrillad korv som C-sektionen sponsrat med. Efter att alla fått några korvar var det dags för kaffe och kaka som också sponsrats av C-sektionen.

Golftr 17 vinnarlag

Vädrets makter var med oss på lördagen och vi fick en trevlig dag på golfbanan. Efter rundan var det dags att räkna ihop alla resultat.

Då det var dags för prisutdelning samlades alla i det tält som familjen Frost lånat ut till oss. Deltävlingen närmast hål som hade dam- och herrklass vanns av Birgitta Jansson respektive hennes make Per Jansson.

Det vinnande laget bestod av Kenneth Naess, Anders Söderström och Thomas Jenlinger.

Därefter var det dags att presentera vem som får sitt namn ingraverat i den åtråvärda vandringspokalen. Ulf Åhlander var den som spelat bäst golf den här dagen. Golftr 17 vinnaren
Golftr 17 prisutdelning Tack vare att vi även i år varit i kontakt med välvilliga sponsorer fanns det mycket att välja på vid prisbordet och många blev glada över att få chansen att välja ett pris. Efter att prisutdelningarna var avklarade fanns det tid för att fräscha upp sig innan kvällens gemensamma middag. Vi avnjöt en delikat 2-rätters middag i klubbens restaurang. Efter avslutande kaffe och kaka var det dags för fria aktiviteter. Vi tror att de flesta, precis som vi, var nöjda med dagen och kvällen.

På söndagen var det inte lika fint väder, men Caravanflaggan vajade ändå stolt till avsked då ekipagen rullade hemåt.

/Elisabeth Fridén

Golftr 17 flaggan

 

Vi vill rikta ett stort tack till våra sponsorer som bidragit med många fina priser.

Golftr 17 kama Golftr 17 engstroms Golftr 17 sticab Golftr 17 relita Golftr 17 strangnasgk