sv en de

Välkommen till vår Caravan shop

Hitta din nya favorit-t-shirt, mysiga hoods, medlemsnummerskylten till ditt fordon och andra profilprodukter som visar att du är med i Caravan Club. Du handlar säkert i vår webbshopp och betalar med Klarna Smooth Payments.

Köpvillkor

 

Hunton Weekendbag/Necessär

Rymlig weekendväska som passar perfekt till packningen inför kortare resor eller utflykter. Väskan har en tidlös och klassisk design i mockaimitation med mässingdetaljer. Necessären gör det smidigt för dig att förvara dina hygienartiklar med stil, såväl i hemmet som på resan. Den har en behändig storlek och är lätt att bära med sig, då den försetts med en bärrem med detaljer i mässing på kortsidan.

Till produkt

Hunton Weekendbag

Rymlig weekendväska som passar perfekt till packningen inför kortare resor eller utflykter. Väskan har en tidlös och klassisk design i mockaimitation med mässingdetaljer. Du kan välja eller variera hur du bär väskan, antingen i handtagen eller över axeln med axelremmen. Det gör den lättburen under dagar då man ständigt är på språng.

Till produkt

Jacka

Modern lättvadderad jacka i herrmodell. Avtagbar huva och tre fickor med dragkedjor samt två innerfickor. Hörlursögla på insidan av halsöppningen.

Dam     Herr