Resor och upplevelser

Campercontact

Campercontact är en av de största plattformarna för husbilsplatser i världen. Med över 35 000 husbilssajter i 58 länder ger appen och webbplatsen en mängd reseinformation för husbilsägare.

Bli medlem

Liseberg

20 % rabatt på boende.

Bli medlem

Rasta

Vi lämnar alltid 10% rabatt i våra restauranger och hotell till medlemmar i Caravan Club.
Visa medlemskortet i kassan.

Bli medlem

10% rabatt på samtliga biljetter inklusive säsongskort

Välkommen till vår värld! Borås Djurpark erbjuder 10 procent rabatt på samtliga biljetter ink säsongskort. Gäller mot uppvisande av giltigt Camping Key Europe.

Bli medlem

Fri entré för ett barn till Havets Hus

Havets Hus grundades 1993 och är i dag ett av Bohusläns populäraste besöksmål. Mot uppvisande av Camping Key Europe har ett barn upp till 17 år fri entré.

Bli medlem

50 kr rabatt på entrépriset på Jamtli Historieland

Camping Key Europe ger 50 kr rabatt på entrépriset till Jamtli Historieland. Max 2 vuxna per kort. Entrébiljetten gäller två dagar i rad när det anmäls i receptionen dag ett. Barn t o m 18 år har alltid fri entré i vuxens sällskap.

Bli medlem

Rabatterade biljettpriser på Diggiloo

Med Camping Key Europe får du 100 kr rabatt på numrerad sittplats.

Bli medlem

Barn med betald entré får en fri åkattraktion

Besök Lycksele Djurpark. Mot uppvisande av Camping Key Europe får varje barn med betald entrébiljett en fri åkattraktion (värde 35 kr).

Bli medlem

10% rabatt på ordinarie entrépris

Kom och gör ett besök på Karlsborgs Fästningsmuseum med hela familjen. Med kortet Camping Key Europe får du 10% rabatt på ordinarie entrépris.

Bli medlem

20% rabatt på entrén till Kreativum

Kreativum är ett Science Center i Blekinge, fyllt med upptäckter för hela familjen! Vi erbjuder 20% rabatt på entrén mot uppvisande av Camping Key Europe!

Bli medlem

25% rabatt på ordinarie entréavgift på Maritiman

Maritiman - ett maritimt upplevelsecenter. Navigera mot en helt ny värld som bjuder in till spänning, äventyr och upptäckter. Maritiman erbjuder Dig med Camping Key Europe 25% rabatt på ordinarie entré. Finns i Göteborg.

Bli medlem
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.