Sektion: Riksorganisationen

sv en de
I år kommer nyheterna närmare kunderna. Flera av de största tillverkarna av husvagnar och husbilar arrangerar minimässor och visningar hos återförsäljare över hela landet. 
På följande sidor får du ett litet smakprov av allt du kan få se. Svemester och coronarestriktioner medverkar till att intresset för fritidsfordon skjuter i höjden.

Nu kommer nyheterna till dig

I år kommer nyheterna närmare kunderna. Flera av de största tillverkarna av husvagnar och husbilar arrangerar minimässor och visningar hos återförsäljare över hela landet. På följande sidor får du ett litet smakprov av allt du kan få se. Svemester och coronarestriktioner medverkar till att intresset för fritidsfordon skjuter i höjden.


Åsleröds camping ligger nära Fjällbacka, en central plats i Bohuslän för den som älskar västerhavet, salt vatten och karga klippor. Men Åsleröd visar också den andra sidan av Bohuslän. Campingen gränsar till ett lummigt skogsområde tack vare att den ligger någon kilometer från kustlinjen. Här är det nästan alltid lä från västvindarna, ändå nära till havet om det blir för varmt i solen. Caravans Börje Dehman har besökt campingen.

Nära till allt på Åsleröds camping

Som en av de första stora tillverkarna av fritidsfordon startade tyska Hobby sin tillverkning igen i mitten av april. Det finns gott om beställningar och innan corona-krisen drog igång låg försäljningen av nya husvagnar över 30 procent högre än samma tid i fjol.

En Hobby för barnfamiljer

På grund av covid-19-pandemin har Elmia AB i samråd med Caravan Club beslutat ställa in mässan Elmia Husvagn Husbil 2020.

Elmia Husvagn Husbil inställt

Nu har Caravan Club beslutat att även ställa in den planerade campingfestivalen på Sturkö camping i Blekinge. Det betyder att ingen av de tre stora, nationella Caravan-träffar som planerats för 2020 blir av.

Campingfestivaler 2021