Sektion: Riksorganisationen

sv en de

Samarbetspartners

Partners

Den ledande svenska tillverkaren av husvagnar och husbilar för året runt bruk

KABE Husvagnar AB (helägt dotterbolag till KABE AB) producerar husvagnar och husbilar med högsta kvalitet, både vad gäller konstruktion och materialval. Försäljningen till konsument av KABEs produktprogram sker genom närmare 110 fristående återförsäljare i 9 länder.

KABE är ett börsnoterat på den svenska börsen och koncernen omsatte 2015 1,7 miljarder kr samt sysselsätter över 450 person.

Hemsida: www.kabe.se
Mail: kabe@kabe.se
Tel: 036-393700
Postadress: Jönköpingsvägen 21, 560 27 Tenhult

Adria

Adria har tillverkat fritidsfordon i över femtio år och är idag Sveriges mest köpta husvagn och husbil. Adria Caravan AB är importör av den slovenska tillverkaren Adria Mobils hela produktprogram till Sverige, Norge och Finland. Adrias produktprogram omfattar husvagnar och husbilar under varumärket Adria och husbilar under varumärket Sun Living. Försäljningen till konsument sker genom ca: 90 fristående återförsäljare. Adria Caravan AB är den del av Kabe-koncernen.

Hemsida: www.adria.se

Camping Rubicone – gästvänlig plats med direkt anslutning till privat sandstrand

Camping Rubicone är känd för en gästvänlig, familjär atmosfär, det är orsaken till att många gäster återvänder år efter år.

Platsen har egen supermarket, två restauranger, pizzeria, bar och tre gratis wifi hotspots. Är man på solsemester kan man använda sig av de gratis parasoller på den barnvänliga stranden, eller slappa av i det läckert gröna poolområdet.

För den aktive gästen erbjuds det dagligen gratis sportkurser, aftonsunderhållning, mini club för de yngsta och diskotek för de lite äldre. Dessutom finns det tennis- och bollbanor, övningsbana för den golfintresserade och en lekplats på området.

Läs mer

Hobby husvagnar och husbilar

Hobby är Europas största tillverkare av husvagnar. De sex modellserierna OnTour, De Luxe, De Luxe Edition, Excellent, Prestige och Premium erbjuder sammanlagt 56 modellvarianter och 39 planlösningar. Kort sagt, Hobby har något för alla smaker – allt från små lättkörda vagnar för par till rymliga familjevagnar. Hobby tillverkar även husbilar, både van och halvintegrerade modeller.

Hobby är ett familjeägt företag som ligger i tyska Fockbek och sysselsätter ca 1200 personer. I Sverige har märket ett 30-tal återförsäljare som erbjuder allt från försäljning till service, eftermarknad och tillbehör.

Kontakt:
Hobby-Wohnwagenwerk
Huskvarnavägen 40
554 54 Jönköping

Hemsida: www.hobbycaravan.se
Mail: haakan.jaegmar@hobby-caravan.de

Husvagn på Väg

Husvagn på Väg har utkommit sedan år 1989 och riktar sig till alla som älskar campingliv i allmänhet och till husvagns- och husbilsägare i synnerhet. Tidningen har initierade skribenter och läses grundligt av både campare och branschaktörer. Innehållet är en mix av intressanta faktaartiklar och inspirerande resereportage. Husvagn på Väg ger ut fem nummer per år med en total upplaga på 175 000 exemplar och en räckvidd på över en halv miljon läsare.

Kontakt:
Hemsida: Mediapress
Mail: redaktion@mediapress.se
Telefon: 0411-737 80

Stena Line

Varje år reser över 7 miljoner passagerare med Stena Line. Dessutom transporteras cirka 1,5 miljoner bilar och drygt 2 miljoner fraktenheter på våra fartyg.

– 20 färjelinjer i Skandinavien, runt Storbritannien och till Baltikum
– Förbindelser mellan tio länder
– Runt 35 fartyg i trafik
– Cirka 5 000 anställda
– Omsättning 12 400 MSEK

Våra kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen när de väljer oss för att resa, semestra, koppla av eller transportera gods.

Mail: info.se@stenaline.com
Telefon: 0770-57 57 00
Adress: Stena Line Scandinavia AB, 405 19 Göteborg
Besöksadress: Danmarksterminalen, Masthuggskajen Göteborg

Boka din båtresa redan idag !

Res smidigt och bekvämt med oss på Finnlines.
Vi tar dig till Tyskland och Finland, med upp till tre avgångar per dag.

Malmö – Travemünde
Kapellskär – Åland – Nådendal

Hemsida: www.finnlines.se
Mail: passenger@finnlines.com
Tel: 0771 340 900
Adress: Finnlines, Lappögatan 3B, 211 24 Malmö

TT-Line Smarta vägen till Europa

I mer än 50 år har TT-Line varit marknadsledare inom färjetrafiken mellan södra Sverige och kontinenten. Tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetenhet – det är med de principerna TT-Line erbjuder en snabb, grön och prisvärda förbindelseler över Östersjön. Med upp till 23 avgångar per dygn erbjuder vi våra kunder en stor flexibilitet och valfrihet.

TT-Line är ett privatägt företag med säte i Tyskland och har idag mer än 600 medarbetare.

Telefon: 0410-56000
E-post: info@ttline.se
Besöksadress: Hamngatan 9
Postadress: Box 94,  221 22 Trelleborg

ForSea

Färjelinjen mellan Helsingborg och Helsingör är livsviktig för regionen och en omtyckt, rörlig silhuett synlig från båda sidor om sundet. Nu byter bolaget namn till ett som tydligt visar att man menar allvar med satsningen att bli regionens mest hållbara transportföretag. Med det nya namnet ForSea speglas passionen för havet men också rederiets önskan om att aktivt vara med och bidra till regionens framtid.

Webplats: www.forsea.se
Telefon: 042-18 61 00

Calle GmbH

Calle är en traditionsrik gränsbutik i Tyskland.

Webplats: www.calle.dk

Triboron International AB

En storskalig användning av Triborons banbrytande miljöteknologi är en av de snabbaste och mest kostnadseffektiva vägarna till en snabb och uthållig minskning av de globala utsläppen av koldioxid (CO2), kolmonoxid (CO) och kolväten (HC). Triborons teknologi kan spela en huvudroll för att nå det etablerade målet att minska CO2-utsläppen med 75% till år 2030. Triboronteknologin är särskilt lämplig i fossilfria bränslen och ger möjlighet till snabb ökad användning av dessa.

Webplats: triboron.com

Wifi.se – Mobilt bredband med 4G router och Wifi

Våra routrar är mycket pålitliga och är tillverkade av ett av de ledande företagen i Europa. De är enkla att installera med 12 volt eller 220 volt och passar lika bra för husbilen, husvagnen, båten, fritidshuset eller för hemmamiljö. Routern tillhandahåller både 4G-uppkoppling och wifi. Det är samma router som sitter i bussar där 50 personer är uppkopplade samtidigt.

Webplats: wifi.se

Besiktning och fordonstester hos Opus Bilprovning

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på över 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. Förutom den återkommande kontrollbesiktningen erbjuder företaget en rad olika fordonstester för bland annat husvagnar och husbilar som hjälper både privatkunder och företagskunder till ett säkrare och mer ekonomiskt fordonsägande.

Fordonstester för husvagnar och husbilar:
Opus Husvagn- och husbilstest
Opus Fukttest
Gasolkontroll
Vägning av husvagn och husbil

Hemsida: bilprovning.se
E-post: kundtjanst@opusbilprovning.se
Telefon: 0775-500 300
Postadress: Opus Bilprovning AB, Skattegårdsvägen 122, 162 50 Vällingby

Däckteam – vi vet vilka däck du behöver

Däckteam är Sveriges största och äldsta kedja inom däck och fälg med 150 anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda er bästa möjliga däck, fälg och service utifrån era behov och önskemål.

E-post: Info@dackteam.se
Hemsida: www.dackteam.se
Telefon: 040-6118910
Postadress: Agneslundsvägen 14, 212 15 Malmö

ETT PARTNERSKAP
FÖR UTVECKLAT SAMARBETE

Partnerprogrammets syfte är att fördjupa samarbetet mellan Caravan Club of Sweden
och våra partners. Affärsmässigt ger det våra partners: ekonomisk fördel, förtur och
garanterad medverkan på våra evenemang samt medverkan i vårt nätverk.

Mer info