sv en de

AKTUELLA MEDLEMSAKTIVITETER

Här hittar du aktiviteter som riktar sig till medlemmar i Caravan Club.
Övriga evenemang och inbjudan finns på vår Facebooksida och under menyn aktiviteter.

Välkommen till Riksting 2019

Nu är anmälningssidan för Riksting 2019 öppen.
Välkommen med din anmälan!

Mer Info

 

EUROPA Rally 2019

Årets europarally arrangeras på camping Čikat på ön Lošinj, vitalitetens ö. Lošinj är känd för frisk luft och kristallklart vatten, soligt klimat och spännande natur. Ön är också känd som en kurort. Lošinjs skärgård bjuder på många lugna pittoreska platser där ni kan njuta av den lugnande atmosfären året runt.

Mer info

FICC RALLY 2019

Årets FICC rally arrangeras av vår franska systerorganisation FFCC i Châteaubriant i Västra Frankrike. Regionen är full av berömda turistattraktioner och sevärdheter. Rallyt kommer bjuda på underhållning i form av musik och dans, lokala kulinariska överraskningar och en möjlighet att ta del av det digra utflyktsprogrammet.

Mer info

NCT 2019 Lillehammer 8-14 Juli

Lillehammer och Gudbrandsdalen erbjuder många familjevänliga aktiviteter och upplevelser, och med ett omfattande program för barn och ungdomar och andra planerade resor blir NCT 2019 en upplevelse för både unga och gamla!

Mer info

Välkommen till Boden och träffa nya nordiska vänner som också älskar mobil fritid.

Nordkalotträffen har anordnats sedan 1984 och arrangeras växelvis av Norge, Sverige och Finland.

Mer Info

Häng med på Husvagn och Campings kryssning!

Ombord på Viking Lines Cinderella kommer det att bli en oförglömlig resa där ni får uppleva något utöver det vanliga. Låt er inspireras av kunniga och erfarna föreläsare. Svinga runt på dansgolvet till några av Sveriges mest omtyckta artister. Shoppa loss på marknaden bland mängder av nya, spännande campingprodukter. Njut av mat och dryck.

Mer Info

Aktiviteter

Du hittar våra aktiviteter/evenemang på Facebook.

Till Facebook events

Sektionsaktiviteter

Hittar du med hjälp av sektionsväljaren för respektive sektion. Sektionsväljaren är placerad högst upp till höger i din dator och under ”hamburgermenyn” i padda och telefon. Vill du till exempel veta mer om sektionen DALARNA – välj Dalarna i sektionsväljaren.