sv en de

AKTUELLA MEDLEMSAKTIVITETER

Här hittar du aktiviteter som riktar sig till medlemmar i Caravan Club.
Övriga evenemang och inbjudan finns på vår Facebooksida och under menyn aktiviteter.

60 – Års jubileum

I år firar Caravan Club of Sweden 60 År. Organisationen växte fram ur en diskussion i en husvagn på parkeringen vid Högfjällshotellet i Sälen påsken 1957. På skärtorsdagen året efter träffades 38 familjer på samma plats för att välja den första styrelsen till Caravan Club of Sweden. Nu har föreningen över 29 000 medlemsfamiljer – och växer så det knakar!

Ni kan läsa mer om historian bakom Caravan Club of Sweden här.

Caravan Club of Sweden börjar sitt firande i Mora Parken den 27 april – 1 maj och därefter på High Chaparral den 10-12 augusti.

Från och med idag finns det möjlighet att anmäla sig till jubileumsfirandet. Ni anmäler Er direkt via denna länk.
Vi har begränsat antal platser – Se till att boka i tid för garanterad plats!

Mer info

Kristinehamn är kommunens representanter engagerade i ett omfattande samarbete med Caravan Club för att tillsammans ordna en innehållsrik träff.

NCT ska vara ett familjevänligt arrangemang, med aktiviteter som passar alla. Det kommer att gå bussar till centrum, badplats, lekhall och sevärdheter som till exempel Picasso-statyn. I närheten av träffen finns en bondgård där den som inte känner sig för stor kan hoppa i hö och uppleva en ladugård på riktigt.

Mer info

 

Jubileum på FICC i Berlin

Nästa stora internationella FICC-rally har förutsättningar för att bli en riktig succé för alla Caravanare. Den 27 juli – 4 augusti samlas campare från hela världen i Paaren-Glien, ca sex mil väster om Berlin. Hela träffen är förlagd till MAFZ Adventure Park i Paaren. Anläggningen har fokus på aktiva barnfamiljer så här finns garanterat mycket att uppleva för alla träffdeltagare.

För arrangerande tyska DCC, Deutsche Camping Club, blir FICC 2018 en del i ett intensivt jubileumsår. DCC bildades redan 1948 och passar nu på att fira sitt 70-årsjubileum under rally-dagarna.

Enligt arrangörerna ligger träffområdet i det närmaste vid Berlins stadsgräns, men trots närheten till storstaden har det mer karaktären av landsbygdsidyll. Det finns rika möjligheter för den som vill cykla eller vandra mellan sömniga småbyar, fina sjöar eller ta en tur på den stora floden Havel.

Mer info

 

Platsen är Camping Village Park Albatros i San Vincenzo, från anläggningen tar det ca 15 min att promenera till havet. Det finns badbassäng både uppvärmd och täckt.

Program

17/5 Inkörning samt utdelning av present
18/5 Invigning med kortege per nation, på kvällen dans. + Bussresor enligt senare info
19/5 Middag med dans + Bussresor enligt senare info
20/5 Underhållning och dans + Bussresor enligt senare info
21/5 Avslutnings ceremoni

Mer info