Välkommen till Caravan shop

Hitta din nya favorit-t-shirt, mysiga hoods, medlemsnummerskylten till ditt fordon och andra profilprodukter som visar att du är med i Caravan Club. Du handlar säkert i vår webbshopp och betalar med Klarna Smooth Payments.

Köpvillkor

 

Nyheter

Se alla nyheter för sommar 2021

Till nyheter

T-Shirt – HERR/UNISEX

Klassisk t-shirt i bästa kvalitet. I modernare passform. Förkrymt kammad bomull och ringspunnet garn, rundstickad Dubbelkrage med elastan.
Flera färger.

Till produktER

T-Shirt – Dam

T-shirt i en något smalare passform. Ribbad kant i halsen med elastan, sidsömmar.
Flera färger.

Till produktER

College OCH hoodie

Rundhalsad sweatshirt i unisexmodell med ton-i-ton flatlockssömmar. 2×2 stretchribb i muddar och avslut nedtill av tröjan. Borstad insida. Dold ficka i sidan med dragkedja

Till produktER

Snäckan och Skalis

Flera färger.

Till produktER

Sandaler

….

Till produkt

Hunton Weekendbag/Necessär

Rymlig weekendväska som passar perfekt till packningen inför kortare resor eller utflykter. Väskan har en tidlös och klassisk design i mockaimitation med mässingdetaljer. Necessären gör det smidigt för dig att förvara dina hygienartiklar med stil, såväl i hemmet som på resan. Den har en behändig storlek och är lätt att bära med sig, då den försetts med en bärrem med detaljer i mässing på kortsidan.

Till produkt

Hunton Weekendbag

Rymlig weekendväska som passar perfekt till packningen inför kortare resor eller utflykter. Väskan har en tidlös och klassisk design i mockaimitation med mässingdetaljer. Du kan välja eller variera hur du bär väskan, antingen i handtagen eller över axeln med axelremmen. Det gör den lättburen under dagar då man ständigt är på språng.

Till produkt