CAMPINGFESTIVAL I VÄRNAMO
9-11 APRIL 

Välkommen till Värnamo och Holmgrens Fritid.

Värnamo blir den första Campingfestivalen och vi räknar med att arrangemangen skall vara corona-säkrade. Det innebär att vi kommer att träffas utomhus, hanteringen av mat och hygien anpassas till dagsläget, men vi kan mötas! Och den Campingfestival som först kan arrangeras utan restriktioner kommer att bli extra festlig.
Festivalplatsen ligger i anslutning till företaget Holmgrens Fritid, alldeles söder om samhället.

Holmgrens Fritid stödjer festivalen som kommer att vara helt utomhus och alla bor i egna fordon. På det preliminära programmet finns bland annat lite ”avrostning” för deltagarna. Här finns resurser för service-tips, manöverkörning, däck-skola och rese-tips. Till det kommer alla attraktioner som finns inom kommunen. Tips finns på www.varnamo.se..

PROGRAM

Fredag

  • Inkörning från kl 17:00
  • Från kl 19:00 kommer vi att servera korv med bröd, kaffe eller dricka då tar vi även emot betalningen för träffen och säljer lotter

Lördag

  • Lördagen kl 10:00 är det manöverkörning då kommer även Holmgrens ha öppet bara för oss som är med på träffen det är stängt för allmänheten.
  • Lördag eftermiddag ca kl 15:00 kommer det att serveras mat och dryck som vi äter ute. Det kommer att finnas kaffe med kaka. Det bli underhållning av en trubadur under måltiden.

Söndag

  • Träffen avslutas på söndagen med tipspromenad som Holmgrens anordnar

Anmälan

Anmälan göres till Tomas Hägg, tomas.hagg780@gmail.com

Träffavgift

400 kronor per ekipage.

 

Vi ses i Värnamo!

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.