EUROPA Rally 2019

Årets europarally arrangeras på camping Čikat på ön Lošinj, vitalitetens ö. Lošinj är känd för frisk luft och kristallklart vatten, soligt klimat och spännande natur. Ön är också känd som en kurort. Lošinjs skärgård bjuder på många lugna pittoreska platser där ni kan njuta av den lugnande atmosfären året runt. Ni kan ta promenader och vandringsturer på öns ca 25 mils vandringsleder eller prova på en mängd sportaktiviteter och ge det lokala köket en chans.

Campingen som träffen arrangeras på är familjecampingen Cikat, Campingen ligger i den pittoreska Cikat bukten omgiven av tallskog. Campingen ligger också nära staden Mali Lošinj, den största staden på de kroatiska öarna. Campingen bjuder på aktiviteter för besökare i alla åldrar med lekland, sportaktiviteter och ett vattenland med flera olika pooler.

Oavsett om ni vill slappa vid poolen eller vandra och cykla längs de många lederna så bjuder campingen och ön Lošinj på något för alla i familjen

Rallyt har ett rikt programutbud med båtutflykter i övärlden kring Lošinj, vandringar längs kända lokala sevärdheter samt en historieinriktad bussutflykt. Vill ni upptäcka mer av Kroatien och dess kultur och natur är dessa utflykter en bra början.

RALLYPROGRAM 6-10 juni 2019

Dag 1 – 2019.06.06.
Ankomst, registrering och välkomstgåva.  Välkomnande och placering av deltagarna

Dag 2 – 2019.06.07
Officiell öppningsceremoni med deltagande länder och galamiddag
Tillval: organiserade utflykter, separat bokning

Dag 3 – 2019.06.08
Kvällsunderhållningsprogram
Tillval: organiserade utflykter, separat bokning

Dag 4 – 2019.06.09
Kvällsunderhållningsprogram
Tillval: organiserade utflykter, separat bokning

Dag 5 – 2019.06.10
Officiellt avslut av rallyt

Pris:

  • 145 euro för ett fordon med två personer
  • 91,6 euro för ett fordon med en person
  • Extra vuxen 55 euro
  • Barn 7 – 18 år: 27,70 euro
  • Barn under 7 år och husdjur är gratis
    I priset ingår el

Anmälan till årets rally görs direkt till arrangören genom att ni fyller ni anmälningsblanketten och mailar den till arrangerande organisationen UDRUGA KAMPISTA HRVATSKE på:  ukh@camping-croatia.com

Anmälningsblanketten

Mer information om rallyt och utflykterna hittar ni på rallyts hemsida

EUROPA Rally 2019

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.