Sektion: Gävleborg

VÄLKOMMEN TILL GÄVLEBORGSSEKTIONEN

Inkörning-utkörning

Ja tiden går alldeles för fort, det var inte så länge sedan vi genomförde  camping festivalen, midsommar, boule mästerskapet, samt vårt jubileum, så är det plötsligt höstträff, ja allt har gått med turbo fart..  Vintersäsong.. vi har en annorlunda årstid framför oss med hösten som har sin tjusning med svamp o bär, men det är ju den annalkande vintern vi väntar på, första snön, advent när vi lyser upp våra vagnar, servicehuset mm, gemenskap i grillkåtan och varför inte ta ett bastubad med familjen, ja visst finns det att göra under vintersäsongen bara man har varma kläder.

Sommarsäsongen har varit över all förväntan för sektionen med gästnätter som överstiger fjolårets som var ca 4500, så därför så tar vi höjd inför nästa säsong och  fyller på med 4a platser vid vad vi kallar grusplan, vi flyttar tältgolvet i anslutning till grillkåtan så att vi har ett samlat aktivitetsområde, det är en liten del av vår handlingsplan. 

Aktiviteter

Alla helgons helgen lördagen den 6/11 klockan 18.00  har vi planerat ett knytisträff i vår samlingslokal Ugglan, hjärtligt välkomna till en gemenskapsafton.

Nyårsfirande ska vi återuppta om det inte uppkommit restriktioner från myndigheterna. Vi beställer mat från Ica eller Puffen som vanligt, vi lägger ut en anmälan i god tid, med början av december, det är campingens telefon nummer som ni anmäler er till 0706653492, eller Epost campingockelbo@gmail.com

Jag önskar er en händelserik och fin höst med förhoppning att vi ses i något sammanhang.

Med vänliga hälsningar

Jan Hörnfeldt

Ordförande Gävleborgssektionen.