Sektion: Gävleborg

VÄLKOMMEN TILL GÄVLEBORGSSEKTIONEN

Ockelbo
inbjuder till att spela boule
 lördagen den 7:e augusti

Caravan Club Gävleborgssektionen inbjuder alla till en tävling i boule på Ockelbo Camping.

Vi lånar/hyr de fina banorna utanför campingen av PRO Ockelbo.

Vilken tävlingsform det blir beslutar vi senare när vi vet hur många som anmält sig.

Startavgiften är 25 kr/spelare för hyra av banor och korv mm. Max antal spelare är 50 pers.

Anmälan senast den 25:e juli till campingvärd på tel: 070 665 34 92.

På kvällen grillar vi korv och har prisutdelning på campingen.

Reservation för ev förändringar pga rådande omständigheter, väder mm.

 

Välkomna önskar

Ockelbo camping

/Bosse och Nils-Arne

Aktiviteter

Hej medlemmar i gävleborgssektionen, tiden går alldeles för fort, vi har avverkat årets höjdpunkter  Campingfestivalen samt midsommarhelgen, men vi fortsätter att träffas.

Helgen 6/8-8/8 har vi premiär för en ny aktivitet, ett boule mästerskap som arrangeras på Wij träd gårdar och Pro-s boule banor lördagen den 7/8 Under förmiddagen, under kvällen blir det korvgrillning och prisutdelning.

Fredagen 6/8 klockan 18/00 grillar vi hamburgare till Elvis tema 15 kr per burgare.  

20 års jubileum.

Gävleborgssektionens camping i Ockelbo invigdes sommaren 2001, ja för tjugo år sedan, så det har vi tänkt fira ihop med vår årliga surströmmings träff den 2021-08-20-2021-08-22 .

Fredagen den 20e klockan 18/00 träffas vi vid grillkåtan för att äta en  hamburger meny eller korv om man så önskar i glada vänners sällskap och med  passande musik tema.

Lördagen den 21a klockan 15/00  äter vi surströmming, kräftor, eller vad man nu vill äta, vid fint väder äter vi ute vi vid grill kåtan annars blir det vår samlingslokal. Kostnad för helgen 500 per ekipage.

Jag har försökt tänka mig in i den bild som gänget med Berry Järvenby i spetsen såg framför sig när dom anlände till platsen som skulle bli vår sektions camping i Ockelbo, som tur är så finns det sparade foton från den tiden när planering röjnings arbeten påbörjades och framåt.

Vi kommer att anordna ett bildspel i vår samlings lokal Ugglan där man kan få en uppfattning om den utveckling sektionens camping har genomgått fram till idag.

Lyskväll

Vi fortsätter med vår tradition att sista helgen i Augusti 28/8 att lysa upp vår camping med marschaller och med korvgrillning vid båtudden kl 20/00.

Höstträff

Helgen den 24/9-26/9 anordnar vi på sektionens camping en träff  där vi kan summera sommaren och hösten med kolbullar på fredag kvällen kl 16/00 vid grillkåtan.

Lördagen den 25/9 äter vi ärtsoppa med tilltugg kl 16/00 och med ett musiktema som i skrivandes stund är under planering, vädret styr om det blir ute eller i samlingsrummet.

Med vänliga hälsningar

Jan Hörnfeldt.                                                                                                                                          Ordförande Gävleborgssektionen Caravan Club