Sektion: Gävleborg

sv en de

VÄLKOMMEN TILL GÄVLEBORGSSEKTIONEN

Hej alla Caravanare i -X

Äntligen är sommarsäsongens förberedelser avklarade i stort men det finns alltid något som glömts, vintergästerna har åkt och sommargästerna är på plats.
Den gäst som vi inte räknat med var och är Corona smittan, här sätts Caravananden på prov men vi är som jag sagt förut vana med distans, hänsynstagande, hjälpsamhet och det är just det som krävs av oss alla under denna campingsommar. Att vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer på alla våra sektionscampingar under pågående Pandemi. Finns det frågor när ni väl är på plats hos oss så kan Campingvärden med all säkerhet besvara dessa.

Vi har under våren jobbat med att färdigställa vår nya reception, vi bygger samtidigt om tillhörande entre’ i övrigt så har vi våra arbetshelger där vi tar hand om det som finns på prioriteringslistan. Vad gäller årets campingsommar så är samtliga träffar som är redovisade på hemsidan inställda. Jag tror att vi kan leva med det och njuta av campinglivet vare sig det är tält, husvagn eller husbil. Här kan man låna canadensare/roddbåt och ta sig ut på Bysjön med sitt metspö, kastspö, kaffe och macka. Allt hänger på oss själva vad vi vill ha ut av vår hobby som egentligen är en livsstil. 

PRELIMINÄRT ÅRSMÖTESDATUM är 19 september Kl:14.00 WIJ TRÄDGÅRDAR. Vi får hoppas att Covid-19 är nedtrappad vid den tiden.

ATT FÖRHÅLLA SIG TILL UNDER VISTELSEN

Håll avstånd var ni än går och står.
I servicehusets kök är man bara två samtidigt.
I vårt samlingsrum Ugglan är antalet kraftigt begränsat.
I  Grillkåtan är antalet också begränsat.
I övrigt så är det vårt sunda förnuft som gäller.

Väl mött och sommarhälsningar.
Jan Hörnfeldt Ordförande Gävleborgssektionen

Utskick i fmc

Sedvanliga handlingar skickas med vår tidning FMC, förutom valberedningens förslag på sektionsstyrelse samt revisorer. Valberedningens förslag kommer att presenteras i god tid när nytt datum har bestämts för årsmötet.
Mvh Jan Hörnfeldt /genom styrelsen.