Sektion: Gävleborg

VÄLKOMMEN TILL GÄVLEBORGSSEKTIONEN

God Jul och Gott Nytt År

Nu har vi snart avverkat år 2020 med all den dramatik som Coronan fört med sig. Caravan Club och dess sektioner har jobbat hårt med information till våra medlemmar om hur vi träffas med avstånd, antal, handsprit och att inte träffas alls vid förkylningssymtom. Vi har varit fantastiskt duktiga på att hålla smittspridningen borta från vår anläggning i Gävleborg och det ser vi ut att få fortsätta med. Jul och nyårsfirandet ställs in med övriga traditionella träffar som följer under vintermånaderna.

Men nu ser vi ett ljus i tunneln med vaccinationer med början av året, men med det är inte Coronan borta. Vi får hålla i och hålla ut ett tag till och förhoppningsvis att det är på nergång till dess vår och sommar säsong startar upp.

Vår anläggning i Ockelbo är vinteröppen, vill man besöka oss under Jul eller nyår under Corona säkra former så kan man boka med campingvärden.
Det blir en annorlunda jul och nyår men vi får hjälpas åt att göra den så bra som vi kan och ha förtröstan att det blir bättre. Håll ut och var rädda om er och varandra.
Vi önskar er alla

God jul och Gott Nytt år

Jan Hörnfeldt

Ordförande Gävleborgssektionen.