Sektion: Gävleborg

Hej Caravanare i Gävleborgs Sektionen.

Det är dags för vårt årsmöte, som vi kommer att genomföra ute i det fria på sektionens camping i Ockelbo 2021-05-01  kl 14/00 vi får hoppas att vädergudarna är med oss den dagen som är 1a maj, samt att vi bjuder på fika efter avslutat möte.

Vad som hänt under vinterhalvåret när vår camping endast har öppet från fredag till söndag är att vi har tillfört vår camping en bastu, vedeldad så klart, vi har även installerat ett nytt kök det gamla var nerslitet. Så servicehuset behövde ett lyft med tanke på ökningen av gästnätter som vi har sett, och som vi bedömer kommer att fortsätta.

Covid 19 Pandemin har gjort att våra medlems-informationsmöten har varit  få tack vare att vi inte har haft möjlighet att träffas som förr, min förhoppning är att vi kan under säsongen ha flera informationsmöten.

Känner ni att det saknas information så går det bra att ringa till mig Jan Hörnfeldt på Telefon 070 3227845.

Men nu ser vi fram emot årsmötet Samt Campingfestivalen 2021-06-04, det kommer mera information i kommande tidning FMC ,Campingfestivalen kommer naturligtvis att hållas under Corona säkra former. Välkomna att boka en festival helg, Ring för information om pris och program  på tel, 0706653492 .  Väl mött.

Mvh

Jan Hörnfeldt.

Ordförande Gävleborgssektionen.

VÄLKOMMEN TILL GÄVLEBORGSSEKTIONEN