Sektion: Gävleborg

VÄLKOMMEN TILL GÄVLEBORGSSEKTIONEN

Årsmötet avklarat, och blicken riktad framåt..

Ja nu när årsmötet är lagt till handlingarna så rustar vi oss för vinter-säsongen. In och utkörning 3e-4e oktober sommarförtält byts ut mot vinterförtält förutom dom som skaffat standbye tält. Bryggor och båtar tas upp och iordningställs till nästa sommarsäsong. Det är skrämmande vad tiden går fort när man har roligt.

När vi gör en återblick på sommaren och den oro som dom flesta av oss hade med tanke på den pandemi som härjade. Hur kommer det att påverka våra campingar, ja det blev inte sämre utan det blev riktigt bra har jag förstått.

Vi besöktes av medlemmar från sektionen som aldrig besökt sin hemma camping vilket gladde oss. Det var ett stort antal ekipage som var på nybörjarnivå som inhandlat sin husbil-husvagn till sin hemester. De visste inte så mycket om Caravan Club off Sweden och vad vi står för. Våra Campingvärdar tog tillvara på tillfället att informera våra gäster om Caravanandan och dess betydelse, och vad man får som medlem i vår stora familj.

Men för att återgå till det som vi har framför oss med höst och vinter med snö. Vi har fina skoterleder, skidspår för längdåkning, samt närhet till utförsåkning men egentligen är det bara fantasin som sätter stopp på vad man kan hitta på. Låt barnasinnet flöda så får vi en härlig vinter med blicken riktad framåt mot nya äventyr och mål.

Vår planerade Camping festival som skulle genomföras under sommaren 2020 gick ju om intet, men vi har inte tappat sugen. Nu planerar vi för sommaren 2021-06 04 till 2021-06-06. Vi ser detta som en viktig träff för vårt gemensamma intresse och Caravanandan.

Jag vill passa på och tacka alla som bidragit till att hålla sektionens camping levande. Så vill jag tacka för förtroendet som ordförande under denna mandatperiod.

Jan Hörnfeldt Ordförande Gävleborgssektionen..