INFORMATION OM ÅTERBETALNING

På grund av rådande omständigheter har Elmia AB i samråd med bland annat Caravan Club beslutat att flytta fram mässan Elmia Husvagn Husbil 2020, till 2021.

Fram till nu har vi varit entusiastiska och optimistiska. Vi har hoppats att pandemin skulle klinga av i en allt snabbare takt vilket skulle kunna ge lättnader i restriktionerna kring bland annat smittspridning och större sammankomster. Nu tvingas vi inse att vi måste leva under hotet av covid-19 åtskilliga månader till.

Med dagens restriktioner bedömer vi att det inte är möjligt att genomföra mässan på ett sådant sätt att den blir en både trevlig och intressant upplevelse för besökarna. Det handlar till exempel om att många människor ska kunna campa, träffas och umgås under trivsamma former, men också att få röra sig fritt i mässhallarna och titta in i nya husvagnar och husbilar utan oro för att smittas av coronavirus. Vi vill bara arrangera mässan under förutsättning att alla kan känna sig trygga.

Caravan Club of Sweden har fattat ett beslut i samråd med Elmia AB om att Ni skall få en återbetalning på hela summan. Ni får mer information via Ticketmaster när pengarna sätts in på ert konto.

 

Med vänliga hälsningar

Caravan Club of Sweden

Riksordförande Börje Svärdström

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.