Sektion: Norrbotten

Caravan Club of Sweden
Norrbottenssektionen

Sektionen med flest företags- och campingrabatter 10-25 %

 • Välkommen Till Bothnia Fritid

  Hos oss får du rabatter på tillbehör, service, reparationer mm. En lista på våra rabatter hittar du längre ner på sidan under ”VÅRA LOKALA AVTAL”.

 • Välkommen Till HusvagnsCenter

  Hos oss får du rabatter på tillbehör, service, reparationer mm. En lista på våra rabatter hittar du längre ner på sidan under ”VÅRA LOKALA AVTAL”.

 • Välkommen Till Granec

  Hos oss får du rabatter på tillbehör, service, reparationer mm. En lista på våra rabatter hittar du längre ner på sidan under ”VÅRA LOKALA AVTAL”.

 • Välkommen Till Norrkust Caravan

  Hos oss får du rabatter på tillbehör, service, reparationer mm. En lista på våra rabatter hittar du längre ner på sidan under ”VÅRA LOKALA AVTAL”.

 • Välkommen Till Traktor & Husvagnsservice

  Hos oss får du rabatter på tillbehör, service, reparationer mm. En lista på våra rabatter hittar du längre ner på sidan under ”VÅRA LOKALA AVTAL”.

 • Välkommen Till Bilvaruhuset

  Hos oss får du rabatter på tillbehör, service, reparationer mm. En lista på våra rabatter hittar du längre ner på sidan under ”VÅRA LOKALA AVTAL”.

 • Välkommen till Husvagnsimport.

  Du får fina rabatter när du handlar hos oss.

  Den kompletta listan hittar du här ovan.

Äntligen står många i färd med att ta ut sina ekipage. Allt ska kontrolleras så att det inte läcker vatten,  ström i batteriet och laddningen funkar. Luft i däcken och bränsle i tanken.

Ni som läste i Nyhetsbrev 3/21 från Caravan Club uppmärksammade nog att det gäller nya regler för överlast på husvagn och husbil. Man har också justerat botsumman. Om ni vill läsa igen eller missat det förra gången har ni en chans till här.

Följ länken till inlägget.

Nya regler för överlast och böter.

Caravan Club of Sweden Norrbottensektion årsmöte 2021

Årsmötet genomfördes digitalt söndagen den 25 april och öppnades av ordförande Stig Svanberg
som avsagt sig fortsatt styrelseuppdrag.
Anette Andersson valdes att leda årsmötet och Ewa Ageholm att skriva mötesprotokollet.
Styrelsen beviljades ansvarsfrihet efter att verksamhetsberättelse, årsredovisning och revisorernas berättelse godkänts av mötet och därefter lagts till handlingarna.

Om du vill läsa mer om årsmötet och hur alla val avlöpte klicka på länken nedan.

Läs mer om årsmötet

Våra lokala avtal

Detta är ett försök att visa geografiskt var våra avtalade företag och campingar ligger. Kartan är interaktiv klicka på länken nedan för att aktivera den.

RABBATTLISTAN  Passar även för utskrift.

ÖPPNA KARTAN HÄR

Träffar och Aktiviteter

Träffar 2021.

Eftersom förra årets träffar blev inställda drabbades inte bara vi utan även de campingar som vi skulle vara på. Träffgruppen har beslutat att årets träffar blir en form av spontanträffar. NOLIA i Piteå, surströmmingen i Boden och luciafikat är de enda träffar som är inplanerade. Allt med reservation för pandemiläget. På hemsidan hittar du den mest aktuella informationen.

7-11 augusti NOLIA Piteå.                                                    Kent Holmgren.
27-28 augusti Bodens Camping.                                         Surströmmingsträff.

Vi behöver fortfarande Träffvärdar. Kan du tänka dig ställa upp som träffvärd ta kontakt med någon träffansvarig eller någon i träffgruppen. Kent Holmgren behöver också hjälp med NOLIA och då kan du ringa direkt till Kent.

Mer information om träffarna kommer under våren

Lars-Erik, Anders.
Träffgruppen CC BD

BD-Nytt

Här kommer du att hitta alla gamla utgåvor av BD-Nytt

BD Nytt 1-21 Under arbete.

Turistmål i Norrbotten.

Kartan visar platser i Norrbotten som är värda ett besök. Tillsammans med kartan över LOKALA AVTAL underlättar det er planering för att nyttja våra rabatter och få  uppslag på platser att besöka. Har du ett förslag på en plats så skicka den till mig för andra att ta del av. Skicka gärna med en förklaring på varför du tycker att den skulle passa in. Skicka ditt bidrag till europa@bredband.net

Aktivera kartan genom att klicka på länken nedan.

Turistmål Norrbotten

ÅKA SÖDERUT?

Då ska du passa på att planera resan så att du kan utnyttja sektionernas campingar för att spara lite pengar på campingavgiften. Här är en lista över Caravan Club of Sweden sektionscampingar. Den innehåller information om respektive camping med en karta så att du hittar dit.

Aktivera kartan genom att klicka på länken nedan

Caravan Club sektionscampingar

 

Reportage från medlemmarna.

Skicka in din story

Skicka din berättelse från sommarens äventyr så kan vi publicera den på hemsidan och kanske i FMC.

Ta mig till havet och gör mig till Camping Kung
CC BD samarbetar med Nord Norge.
Jävrebodarnas Fiskecamp skördar framgång
BD och AC i samarbete
Rullande karantän

ShoreLink har sitt säte och huvudkontor i Piteå. Företaget bedriver verksamhet i fyra hamnar, Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix, gemensamt hanteras årligen 5 miljoner ton gods i dessa hamnar. Under 2020 sponsras en förening, en klubb eller ett lag som någon av medarbetare har nominerat. Till vår glädje utsågs Norrbottens Caravan Club att få mottaga årets sponsringsbidrag med 2.500 kr.

Följ länken och läs om varför CC BD valdes i år.
HAMNFÖRETAGET VALDE 2020 ATT LYFTA CARAVAN CLUB NORRBOTTENSSEKTIONEN

Jävre ställplats - Årets ställplats 2020

För första gången sedan tidningen Husbil & Husvagn introducerade tävlingen Årets ställplats har en ställplats i Norrland vunnit. Vi säger grattis till Jävre ställplats i Norrbottens län.

Läs hela artikeln här

Jävre Ställplats – Årets Ställplats 2020

Hjälpdokument

Alla är i PDF och kan laddas ner och skrivas ut.  Har man inte den möjligheten kan man efter förfrågan få den skickad till sig i pappersform.
Ring 070-615 89 35.

Inloggning hemsida  glömt LÖSENORDET Utskrift medlemskort DIGITALT MEDLEMSKORT LATHUND TRÄFFANSVARIG  Checklista text till FMC

INLOGGNING HEMSIDA – Illustrerad instruktion om hur man ska logga in för att komma djupare in i hemsidan.

GLÖMT LÖSENORDET – Illustrerad instruktion om hur man ska återställa sitt lösenord.

UTSKRIFT MEDLEMSKORT – Kort instruktion om hur du hittar och skriver ut ditt Medlemskort.

DIGITALT MEDLEMSKORT – Kort instruktion om hur du hittar, laddar ner och installerar på sin smartphone.

LATHUND TRÄFFANSVARIG – Komihåg lista för träffansvarig som kan vara bra att ha. Du kan även titta på den om du går i fundering på att ta en träff.

CHECKLISTA TEXT TILL FMC – För dig som funderar på att skicka in en text och bilder till vår administratör för publicering i FMC. Det viktiga är inte att allt är korrekt svenska och välskrivet. Redaktören ”Tvättar texten” i samråd med dig.

Fotoalbum.

Fotoalbum innehåller utvalda foton och filmer, med kommentarer, från träffar, möten och arrangemang där vår sektion deltagit både hemma och i övriga landet.

Fotoalbum  Film

Ge mig dina synpunkter. Bra eller dåliga. Skicka till europa@bredband.net

Medlemsförsäkring

När du ska se över dina försäkringar. Kolla Caravan Clubs medlemsförmåner.    CARAVAN CLUB FÖRSÄKRINGAR

Efterlysning!

Norrbottenssektionen är till ytan störst i landet. Vi sträcker oss från fjäll till kust. Jag saknar foton av god kvalité från fjällen. Skick in DIN favoritbild på DIN speciella plats så kan vi lägga in det på vår hemsida. Skriv gärna några rader som beskriver varför DU tycker platsen är så underbar.

Skicka fotot i sitt originalutförande från kameran till europa@bredband.net
Skriv gärna en förklaring om var fotot är taget samt om ni vill ha ert namn med. Det går jättebra att vara anonym.

Historik.

HISTORIK / REPORTAGE FRÅN ÅRSMÖTE / TRÄFFAR
Här hamnar reportage från våra aktiviteter.

FMC
Om du glömt tidningen FMC hemma eller bara vill läsa den digitala varianten kan du klicka här.

CARAVAN CLUB STADGAR och medlemshandbok
När man som best behöver häftet med Stadgarna eller Medlemshandboken så är de inte på samma ställe som en själv. Följ länken så hittar du alltid den senaste utgåvan. Läs stadgarna digitalt var du än befinner dig. Praktiskt va?

en titt i backspegeln

2015 fyllde vår sektion 50 år. Det gjorde vi med en träff på Bodens Camping. Till jubileet hade Ulla Linder skrivit en Jubileumsvisa och den finns nu på vår hemsida under ”OM OSS” ”Historik”.

Dataskyddslagen

 

Allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679), förkortat GDPR efter engelskans General Data Protection Regulation, är en europeisk förordning med syftet att stärka och harmonisera skyddet för levande, fysiska personer inom Europeiska unionen vid hantering av personuppgifter.

Läs Mer

Nedanstående anvisning och instruktion har styrelsen sammanfattat för vår verksamhet inom sektionen och hur ni medlemmar berörs. Öppna genom att klicka på länken nedan.

GDPR Instruktioner till medlemmarna

För att kunna erbjuda produkter och tjänster och i övrigt bedriva vår verksamhet behöver vi, Caravan Club of Sweden Norrbottenssektion, behandla
dina personuppgifter. Detta gör vi i enlighet med gällande lagstiftning samt med största möjliga hänsyn till din personliga integritet. Denna integritetspolicy innehåller information om hur och varför vi behandlar dina personuppgifter, hur du kan kontakta oss i personuppgiftsfrågor och hur du kan göra dina rättigheter gällande. Öppna vår integritetspolicy genom att klicka på länken nedan.

CC BD Integretetspolicy