Årsmöte för Caravan Club Norrbotten.

 

Tid och plats.

Söndag 2 april kl. 13.00
Plats Ersnäs skola.

Möteshandlingar.
Dagordning
Verksamhetsberättelse
Resultaträkning
Balansräkning
Budget förslag 2023
Valberedningens förslag 2023
Verksamhetsplan 2023 – 2024

(Föranmälan är inget krav men en bra fingervisning för styrelsen om hur mycket fika man ska köpa in.)

Vad händer i Norrbotten?

Träffar 2023.

Träffar denna sommar blir
26–28/5 Kukkolaforsen Turist & Konferens
16–18/6 Camp Ripan Kiruna
25–27/8 Örnvik Luleå

Förutom träffarna träffas vi första gången 2 april kl. 13.00 på årsmötet i Ersnäs.

Lars-Erik, Anders, Rolf.
Träffgruppen CC BD

Anslagstavlan.

Våra lokala avtal

Detta är ett försök att visa geografiskt var våra avtalade företag och campingar ligger. Kartan är interaktiv klicka på länken nedan för att aktivera den.

MEDLEMSRABATTER UPPDATERAT 22 08 20 Passar även för utskrift.

ÖPPNA KARTAN HÄR

BD-Nytt

Här kommer du att hitta alla gamla utgåvor av BD-Nytt

BD Nytt Arkiv

 

 

BD Nytt 1-21 Årsmöte, Rekrytering, Träffar mm.

BD Nytt 2-21 Presentation av styrelsen

BD Nytt 3-21 Motioner

BD Nytt 4-21  Valberedningen informerar inför årsmötet

Äntligen står många i färd med att ta ut sina ekipage. Allt ska kontrolleras så att det inte läcker vatten,  ström i batteriet och laddningen funkar. Luft i däcken och bränsle i tanken.

Ni som läste i Nyhetsbrev 3/21 från Caravan Club uppmärksammade nog att det gäller nya regler för överlast på husvagn och husbil. Man har också justerat botsumman. Om ni vill läsa igen eller missat det förra gången har ni en chans till här.

Följ länken till inlägget.

Nya regler för överlast och böter.

Turistmål i Norrbotten.

Kartan visar platser i Norrbotten som är värda ett besök. Tillsammans med kartan över LOKALA AVTAL underlättar det er planering för att nyttja våra rabatter och få  uppslag på platser att besöka. Har du ett förslag på en plats så skicka den till mig för andra att ta del av. Skicka gärna med en förklaring på varför du tycker att den skulle passa in. Skicka ditt bidrag till europa@bredband.net

Aktivera kartan genom att klicka på länken nedan.

Turistmål Norrbotten

ÅKA SÖDERUT?

Då ska du passa på att planera resan så att du kan utnyttja sektionernas campingar för att spara lite pengar på campingavgiften. Här är en lista över Caravan Club of Sweden sektionscampingar. Den innehåller information om respektive camping med en karta så att du hittar dit.

Aktivera kartan genom att klicka på länken nedan

Caravan Club sektionscampingar

 

Reportage från medlemmarna.

Skicka in din story

Skicka din berättelse från sommarens äventyr så kan vi publicera den på hemsidan och kanske i FMC.

Släpp bilarna loss
Ta mig till havet och gör mig till Camping Kung
CC BD samarbetar med Nord Norge.
Jävrebodarnas Fiskecamp skördar framgång
BD och AC i samarbete
Rullande karantän

ShoreLink har sitt säte och huvudkontor i Piteå. Företaget bedriver verksamhet i fyra hamnar, Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix, gemensamt hanteras årligen 5 miljoner ton gods i dessa hamnar. Under 2021 sponsras en förening, en klubb eller ett lag som någon av våra medarbetare har nominerat. Till vår glädje utsågs Caravan Club of Sweden, Norrbottenssektionen  att få mottaga årets sponsringsbidrag.

Jävre ställplats - Årets ställplats 2020

För första gången sedan tidningen Husbil & Husvagn introducerade tävlingen Årets ställplats har en ställplats i Norrland vunnit. Vi säger grattis till Jävre ställplats i Norrbottens län.

Läs hela artikeln här

Jävre Ställplats – Årets Ställplats 2020

Hjälpdokument

Alla är i PDF och kan laddas ner och skrivas ut.  Har man inte den möjligheten kan man efter förfrågan få den skickad till sig i pappersform.
Ring 070-615 89 35.
glömt LÖSENORDET Utskrift medlemskort DIGITALT MEDLEMSKORT LATHUND TRÄFFANSVARIG  Checklista text till FMC

GLÖMT LÖSENORDET – Illustrerad instruktion om hur man ska återställa sitt lösenord.

UTSKRIFT MEDLEMSKORT – Kort instruktion om hur du hittar och skriver ut ditt Medlemskort.

DIGITALT MEDLEMSKORT – Kort instruktion om hur du hittar, laddar ner och installerar på sin smartphone.

LATHUND TRÄFFANSVARIG – Komihåg lista för träffansvarig som kan vara bra att ha. Du kan även titta på den om du går i fundering på att ta en träff.

CHECKLISTA TEXT TILL FMC – För dig som funderar på att skicka in en text och bilder till vår administratör för publicering i FMC. Det viktiga är inte att allt är korrekt svenska och välskrivet. Redaktören ”Tvättar texten” i samråd med dig.

Fotoalbum.

Fotoalbum innehåller utvalda foton och filmer, med kommentarer, från träffar, möten och arrangemang där vår sektion deltagit både hemma och i övriga landet.

Fotoalbum  Film

Ge mig dina synpunkter. Bra eller dåliga. Skicka till europa@bredband.net

Medlemsförsäkring

När du ska se över dina försäkringar. Kolla Caravan Clubs medlemsförmåner.    CARAVAN CLUB FÖRSÄKRINGAR

Efterlysning!

Norrbottenssektionen är till ytan störst i landet. Vi sträcker oss från fjäll till kust. Jag saknar foton av god kvalité från fjällen. Skick in DIN favoritbild på DIN speciella plats så kan vi lägga in det på vår hemsida. Skriv gärna några rader som beskriver varför DU tycker platsen är så underbar.

Skicka fotot i sitt originalutförande från kameran till europa@bredband.net
Skriv gärna en förklaring om var fotot är taget samt om ni vill ha ert namn med. Det går jättebra att vara anonym.

Historik.

HISTORIK / REPORTAGE FRÅN ÅRSMÖTE / TRÄFFAR
Här hamnar reportage från våra aktiviteter.

FMC
Om du glömt tidningen FMC hemma eller bara vill läsa den digitala varianten kan du klicka här.

CARAVAN CLUB STADGAR och medlemshandbok
När man som best behöver häftet med Stadgarna eller Medlemshandboken så är de inte på samma ställe som en själv. Följ länken så hittar du alltid den senaste utgåvan. Läs stadgarna digitalt var du än befinner dig. Praktiskt va?

en titt i backspegeln

2015 fyllde vår sektion 50 år. Det gjorde vi med en träff på Bodens Camping. Till jubileet hade Ulla Linder skrivit en Jubileumsvisa och den finns nu på vår hemsida under ”OM OSS” ”Historik”.

Dataskyddslagen

 

Allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679), förkortat GDPR efter engelskans General Data Protection Regulation, är en europeisk förordning med syftet att stärka och harmonisera skyddet för levande, fysiska personer inom Europeiska unionen vid hantering av personuppgifter.

Läs Mer

Nedanstående anvisning och instruktion har styrelsen sammanfattat för vår verksamhet inom sektionen och hur ni medlemmar berörs. Öppna genom att klicka på länken nedan.

GDPR Instruktioner till medlemmarna

För att kunna erbjuda produkter och tjänster och i övrigt bedriva vår verksamhet behöver vi, Caravan Club of Sweden Norrbottenssektion, behandla
dina personuppgifter. Detta gör vi i enlighet med gällande lagstiftning samt med största möjliga hänsyn till din personliga integritet. Denna integritetspolicy innehåller information om hur och varför vi behandlar dina personuppgifter, hur du kan kontakta oss i personuppgiftsfrågor och hur du kan göra dina rättigheter gällande. Öppna vår integritetspolicy genom att klicka på länken nedan.

CC BD Integretetspolicy

 

Besök Norrbotten

Som vi säger i vår slogan, ”Från Fjäll till Kust”, erbjuder Norrbotten många alternativ till ett aktivt friluftsliv. Stora variationer mellan vår, sommar, höst och vinter gör möjligheterna oändliga.

Det vanligaste är att man kommer till vårt län via E4, kustvägen, eller E45, Inlandsvägen. På E4 kommer man först till Piteå sedan Luleå, Kalix och så småningom till Haparanda. Haparanda är gränsstad med Torneå, Finland. Staden är också porten till Tornedalen som följer Torneälven norrut mot Karesuando och inåt landet till Kiruna. Det finns få stora vägar i ost-västlig riktning som en följd av det forna hotet från öst.

Kommer man längs E45, Inlandsvägen, kommer man via Arvidsjaur, Jokkmokk, Gällivare där den senare gåt ihop med E10 några mil för att sedan fortsätta mot Vittangi och Karesuando. Fortsätter man sedan vidare längs E45 genom Finland så kommer man till Norge och dess slutpunkt Alta. I Alta tar E6 vid och fortsätter genom Finland sedan Norge igen tills den kommer fram till Ryssland.

Kustlandet har stor skärgård med många natursköna campingar. Flera älvar som sträcker sig in mot fjällen och erbjuder fiske i alla tänkbara variationer. Ett fjällmassiv med flera Nationalparker och vandringsleder. Som exempel Kungsleden och Padjelanta leden. Eller om man vill vara lite äventyrlig varför inte Kebnekajsemassiven och en vandring till Sveriges högsta topp.

Därför kan vi med stolthet hävda vårt motto ”Från Fjäll till Kust”.

Följ länken och börja utforska våra möjligheter.

Välkommen till Norrbotten

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.