Sektion: Norrbotten

sv en de
 • VÄLKOMmen TILL Norrbotten

  Vår sektion har ingen camping men vi ordnar 3 – 5 träffar/arrangemang per år. Träffarna är mycket uppskattade och välbesökta. Säsongen avslutas med en surströmmingsfest i slutet av augusti och glögg och kaffe till Lucia.

  Besök oss gärna på Facebook. 

  Bothnia Fritid

 • VÄLKOMmen TILL Norrbotten

  Vår sektion har ingen camping men vi ordnar 3 – 5 träffar/arrangemang per år. Träffarna är mycket uppskattade och välbesökta. Säsongen avslutas med en surströmmingsfest i slutet av augusti och glögg och kaffe till Lucia.

  Besök oss gärna på Facebook.

  HusvagnsCenter

 • VÄLKOMmen TILL Norrbotten

  Vår sektion har ingen camping men vi ordnar 3 – 5 träffar/arrangemang per år. Träffarna är mycket uppskattade och välbesökta. Säsongen avslutas med en surströmmingsfest i slutet av augusti och glögg och kaffe till Lucia.

  Besök oss gärna på Facebook.

  Granec

 • VÄLKOMmen TILL Norrbotten

  Vår sektion har ingen camping men vi ordnar 3 – 5 träffar/arrangemang per år. Träffarna är mycket uppskattade och välbesökta. Säsongen avslutas med en surströmmingsfest i slutet av augusti och glögg och kaffe till Lucia.

  Besök oss gärna på Facebook.

  Norrkust Caravan

Valberedningen söker ledamöter.

Stötta vår valberedning som söker efter ledamöter till styrelsen inför kommande årsmöte. Vi behöver 2 nya namn till styrelsen. De som slutar är Stig Svanberg och Conny Melander. Stig har de senaste åren i styrelsen haft posten som ordförande. Conny har varit ledamot och tillika vice ordförande. Vice ordförande med flera poster tillsätts varje år på det konstituerande mötet som i regel äger rum i direkt anslutning till årsmötet. Det är styrelsen själv som tillsätter uppdragen som inte automatiskt följer med den som ersätter avgående ledamot. Styrelsen adjungerar vid behov även personer med olika speciella kompetenser för längre eller kortare tid in i styrelsen.

Ta dig en ordentlig funderare på hur du kan stötta din förening. Du själv kan kanske tänka dig ingå i styrelsen kanske till och med som ordförande eller kanske på ett annat förtroendeuppdrag. Eller känner du kanske någon som du tycker skulle passa in i ett uppdrag i styrelsen. Det finns några som varit med länge och håller stommen i styrelsen plus att det finns andra som jag själv som har gått från styrelseuppdrag till att bli adjungerad för att hjälpa till när det behövs. Allt man behöver göra är att våga fråga.

Säg inte nej direkt utan ta dig en funderare och kanske prata med någon som varit eller fortfarande är med i styrelse eller är adjungerad till styrelsen för att få lite mer kött på benen.

Det är lite bråttom kandidaterna skall vara valberedningen tillhanda senast 1 november 2020 för bearbetning och handläggning inför årsmötet.

Åke Pettersson
Webbmaster

Reportage från medlemmarna.

Skicka in din story

Skicka din berättelse från sommarens äventyr så kan vi publicera den på hemsidan och kanske i FMC.

CC BD samarbetar med Nord Norge.
Jävrebodarnas Fiskecamp skördar framgång
BD och AC i samarbete
Rullande karantän

Träffar och Aktiviteter

2020 gick till historien som sommaren utan träffar, Det finns en chans kvar.

Lucia 2020                                       Planering pågår men brukar vara i anslutning till lucia.

Hjälpdokument

Alla är i PDF och kan laddas ner och skrivas ut.  Har man inte den möjligheten kan man efter förfrågan få den skickad till sig i pappersform.
Ring 070-615 89 35.

Inloggning hemsida  glömt LÖSENORDET Utskrift medlemskort DIGITALT MEDLEMSKORT LATHUND TRÄFFANSVARIG  Checklista text till FMC

INLOGGNING HEMSIDA – Illustrerad instruktion om hur man ska logga in för att komma djupare in i hemsidan.

GLÖMT LÖSENORDET – Illustrerad instruktion om hur man ska återställa sitt lösenord.

UTSKRIFT MEDLEMSKORT – Kort instruktion om hur du hittar och skriver ut ditt Medlemskort.

DIGITALT MEDLEMSKORT – Kort instruktion om hur du hittar, laddar ner och installerar på sin smartphone.

LATHUND TRÄFFANSVARIG – Komihåg lista för träffansvarig som kan vara bra att ha. Du kan även titta på den om du går i fundering på att ta en träff.

CHECKLISTA TEXT TILL FMC – För dig som funderar på att skicka in en text och bilder till vår administratör för publicering i FMC. Det viktiga är inte att allt är korrekt svenska och välskrivet. Redaktören ”Tvättar texten” i samråd med dig.

Gasolpriser

Gasolpriser 2020 Norrbotten.

Uno Landén har gjort en sammanställning på gasolpriser i Norrbotten. Billigaste gasolen har Byggmax.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE HELA LISTAN.

Våra lokala avtal

Detta är ett försök att visa geografiskt var våra avtalade företag och campingar ligger. Kartan är interaktiv klicka på länken nedan för att aktivera den.

MEDLEMSRABATTER LISTA Passar även för utskrift.

ÖPPNA KARTAN HÄR

Turistmål i Norrbotten.

Kartan visar platser i Norrbotten som är värda ett besök. Tillsammans med kartan över LOKALA AVTAL underlättar det er planering för att nyttja våra rabatter och få  uppslag på platser att besöka. Har du ett förslag på en plats så skicka den till mig för andra att ta del av. Skicka gärna med en förklaring på varför du tycker att den skulle passa in. Skicka ditt bidrag till europa@bredband.net

Aktivera kartan genom att klicka på länken nedan.

Turistmål Norrbotten

ÅKA SÖDERUT?

Då ska du passa på att planera resan så att du kan utnyttja sektionernas campingar för att spara lite pengar på campingavgiften. Här är en lista över Caravan Club of Sweden sektionscampingar. Den innehåller information om respektive camping med en karta så att du hittar dit.

Aktivera kartan genom att klicka på länken nedan

Caravan Club sektionscampingar

 

Fotoalbum.

Fotoalbum innehåller utvalda foton, med kommentarer, från träffar, möten och arrangemang där vår sektion deltagit både hemma och i övriga landet.

Fotoalbum

Ge mig dina synpunkter. Bra eller dåliga. Skicka till europa@bredband.net

Medlemsförsäkring

När du ska se över dina försäkringar. Kolla Caravan Clubs medlemsförmåner.    CARAVAN CLUB FÖRSÄKRINGAR

Nyhetsbrev / Medlemsinfo

Om du inte får Nyhetsbrev eller medlemsinfo via mejl eller har du råkat radera dem kan du enkelt ta fram det här. De kommer att ligga framme så länge de är aktuella och tas bort efterhand.

BD-Nytt

Här kommer du att hitta alla gamla utgåvor av BD-Nytt

 

Efterlysning!

Norrbottenssektionen är till ytan störst i landet. Vi sträcker oss från fjäll till kust. Jag saknar foton av god kvalité från fjällen. Skick in DIN favoritbild på DIN speciella plats så kan vi lägga in det på vår hemsida. Skriv gärna några rader som beskriver varför DU tycker platsen är så underbar.

Skicka fotot i sitt originalutförande från kameran till europa@bredband.net
Skriv gärna en förklaring om var fotot är taget samt om ni vill ha ert namn med. Det går jättebra att vara anonym.

Historik.

HISTORIK / REPORTAGE FRÅN ÅRSMÖTE / TRÄFFAR
Här hamnar reportage från våra aktiviteter.

FMC
Om du glömt tidningen FMC hemma eller bara vill läsa den digitala varianten kan du klicka här.

CARAVAN CLUB STADGAR och medlemshandbok
När man som best behöver häftet med Stadgarna eller Medlemshandboken så är de inte på samma ställe som en själv. Följ länken så hittar du alltid den senaste utgåvan. Läs stadgarna digitalt var du än befinner dig. Praktiskt va?

en titt i backspegeln

2015 fyllde vår sektion 50 år. Det gjorde vi med en träff på Bodens Camping. Till jubileet hade Ulla Linder skrivit en Jubileumsvisa och den finns nu på vår hemsida under ”OM OSS” ”Historik”.

Dataskyddslagen

 

Allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679), förkortat GDPR efter engelskans General Data Protection Regulation, är en europeisk förordning med syftet att stärka och harmonisera skyddet för levande, fysiska personer inom Europeiska unionen vid hantering av personuppgifter.

Läs Mer

Nedanstående anvisning och instruktion har styrelsen sammanfattat för vår verksamhet inom sektionen och hur ni medlemmar berörs. Öppna genom att klicka på länken nedan.

GDPR Instruktioner till medlemmarna

För att kunna erbjuda produkter och tjänster och i övrigt bedriva vår verksamhet behöver vi, Caravan Club of Sweden Norrbottenssektion, behandla
dina personuppgifter. Detta gör vi i enlighet med gällande lagstiftning samt med största möjliga hänsyn till din personliga integritet. Denna integritetspolicy innehåller information om hur och varför vi behandlar dina personuppgifter, hur du kan kontakta oss i personuppgiftsfrågor och hur du kan göra dina rättigheter gällande. Öppna vår integritetspolicy genom att klicka på länken nedan.

CC BD Integretetspolicy