ANNONS

 

Nyhetsbrev september 2021

ANNONSER
 


KABE OCH ADRIA

Den 4-12 september arrangerar Kabe-koncernen en egen mässa på Elmia.

123 fordon

– Vi vet att många blev besvikna när Elmia tvingades ställa in sin husvagns- och husbilsmässa för andra året i rad, säger Alf Ekström, vd och koncernchef på Kabe Group. Därför känns det väldigt roligt att kunna bjuda in till vår egen mässa. Vi har med oss alla nyheter från Kabe, Adria, Sun Living, Affinity och Kama Fritid – totalt 123 fordon.

– Genomförandet beror på det aktuella smittläget och restriktionerna, men allt pekar på att mässan ska kunna arrangeras enligt planeringen, menar Alf Ekström.

Precis som vid den traditionella Elmia-mässan blir det en mässcamping på det stora fältet utanför utställningshallarna. Campingen hanteras av Caravan Club och bokas separat.

Leverans på dagen

Själva mässan blir i Elmias hall A och Alf Ekström utlovar redan nu några riktigt intressanta nyheter. Dessutom visar Kama Fritid tillbehör, som besökarna kan beställa direkt och få levererade under dagen.

När det är fyra veckor kvar till portarna öppnas är det klart att Kabes mässa är en succé. Det strömmar in anmälningar och prognosen är i skrivande stund över 10 000 besökare.

– Intresset är också stort för mässcampingen, berättar Pia Weinz Karlsson på Kabe. Det finns platser kvar, men den sista helgen är det redan fullbokat.

Frånsett det mindre formatet är det även på Kabes mässa en hel del arrangemang runt campingen, som drivs i samarbete med Caravan Club. Det blir bland annat musikunderhållning och försäljning av mat och dryck kvällstid.

Fakta om Kabes mässa | Begränsat antal platser, du måste förboka biljett via Tickster. Fri entré, men en avgift på 30 kr per bokning tillkommer.  |  Öppettider: 4-11/9 kl 10-18. Söndag 12/9 kl. 10-16. | Fri dagsparkering inne på Elmia-fältet. Även om du parkerar inne på området måste du gå in via Entré Nord. Utgång via Entrén mot Elmia-fältet.  |  Boka camping och ställplats separat på Tickster, 150 kr/dygn. Ingen el, men tillgång till dusch och toalett.  |  Mat och dryck finns att köpa i restaurangen och på området. |  Mer information om mässan finns på kabe.se/elmia2021.

 


BERGHOLMS

Den 14-17 oktober visar Bergholms nyheter från Knaus, Weinsberg, Tabbert, Morelo, T@B, Ci och Roller Team med en egen Elmia-mässa på temat Smaka på camping.

Bergholm ställer ut varumärkena Knaus, Weinsberg, Tabbert, Morelo, T@B, Ci, Roller Team samt Inaca tält och WIGO produkter.

I inbjudan kittlar arrangören med att Bergholms mässa verkligen ska handla om att tilltala smaklökarna. Förutom det breda utbudet av utställda fordon ska det finnas mat och dryck från Tyskland, Italien, Spanien och Sverige – så klart.

Även musikunderhållning står på programmet.

Nyheter och umgänge

– Vi tror att många vill se våra nyheter, säger Robert Magnusson, delägare i Bergholms. Ursprungligen skulle vi vara med på den traditionella mässan, men när den uteblev vill vi ändå visa alla våra nyheter för 2022 och ge folk en chans att både mötas och umgås. Därför ordnar vi en egen mässa.

Information angående biljetter till entré och camping kommer inom kort på www.bergholm.com

 

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.