VÄLKOMMEN TILL Örebrosektionen

 

Örebrosektionen har funnits sedan 1962 och vi växer hela tiden. Sektionen består idag av mer än 1600 medlemmar.

Sektionen driver tre campingplatser; Caravan Club Gusselby Annorlunda utanför Lindesberg, Caravan Club Skagern utanför Laxå samt Caravan Club Tisarstrand utanför Hallsberg.

 

Kansliets öppettider sommaren 2024

Kansliet kommer hålla öppet hela sommaren utan semesterstängt.

Undantag kommer vara röda dagar, nationaldagen samt midsommarafton då det kommer vara stängt.

Telefonväxeln är öppen:
Måndag – fredag 09:00-11:00

Caravan Club Gusselby Annorlunda

Åretrunt öppen fritidsanläggning 7 km norr om Lindesberg utmed sjön Råsvalens östra strand. Fritidsanläggningen ligger i direktkontakt med sjön och har 9 stugor och 4 rum för uthyrning. Vi har stora gräsbevuxna platser för såväl husbil, husvagn eller tält med eller utan el. Vi har totalt 114 campingtomter, av dessa är 80 st säsongsplatser. 34 st platser erbjuder vi för våra rullande gäster där vissa har ett litet golv.

Ring 0581-502 40

MER INFO SÄSONGSCAMPARE

Caravan Club Skagern

Välkommen till Smultronstället i Jordgubbslandet.
Strax söder om Finnerödja finner Ni våran fritidsanläggning Camp Skagern, en pärla vid kanten av den rena och fina sjön Skagern.

Vi är en familjecamping med härliga grönområden med närhet till långgrunt bad med sandstrand, bär- och svampskog. När kvällen kommer njuter Ni av en magisk solnedgång när vädret tillåter.

MER INFO  Säsongscampare

 

Caravan Club Tisarstrand

Fritidsanläggningen är mycket naturskönt belägen vid sjön Tisaren, med möjllighet till promenader och cykelturer på sköna, vackra vägar.

Tisaren har stora mängder fiskarter, bland annat Gös, Gädda och abborre. Båt finns att hyra och fiskekort krävs, som man enkelt köper på internet.

Campingen har mycket att upptäcka för de mindre barnen. Lite här och var på området och i skogen finns mysiga små konstverk för barnen att kika på.

Badplatsen är omgiven av stora välskötta grönytor. Här finns både hopptorn och sandstrand.

I kommunen finns många utflyktsmål och sevärdigheter.

MER INFO  Säsongscampare

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.