sv en de

Partners

Partners

Den ledande svenska tillverkaren av husvagnar och husbilar för året runt bruk

KABE Husvagnar AB (helägt dotterbolag till KABE AB) producerar husvagnar och husbilar med högsta kvalitet, både vad gäller konstruktion och materialval. Försäljningen till konsument av KABEs produktprogram sker genom närmare 110 fristående återförsäljare i 9 länder.

KABE är ett börsnoterat på den svenska börsen och koncernen omsatte 2015 1,7 miljarder kr samt sysselsätter över 450 person.

Tel: 036-393700
Adress: Jönköpingsvägen 21,
560 27 Tenhult
Mail: kabe@kabe.se
Hemsida: www.kabe.se

Adria

Adria har tillverkat fritidsfordon i över femtio år och är idag Sveriges mest köpta husvagn och husbil. Adria Caravan AB är importör av den slovenska tillverkaren Adria Mobils hela produktprogram till Sverige, Norge och Finland. Adrias produktprogram omfattar husvagnar och husbilar under varumärket Adria och husbilar under varumärket Sun Living. Försäljningen till konsument sker genom ca: 90 fristående återförsäljare. Adria Caravan AB är den del av Kabe-koncernen.

Hemsida: www.adria.se

Camping Rubicone – gästvänlig plats med direkt anslutning till privat sandstrand

Camping Rubicone är känd för en gästvänlig, familjär atmosfär, det är orsaken till att många gäster återvänder år efter år.

Platsen har egen supermarket, två restauranger, pizzeria, bar och tre gratis wifi hotspots. Är man på solsemester kan man använda sig av de gratis parasoller på den barnvänliga stranden, eller slappa av i det läckert gröna poolområdet.

För den aktive gästen erbjuds det dagligen gratis sportkurser, aftonsunderhållning, mini club för de yngsta och diskotek för de lite äldre. Dessutom finns det tennis- och bollbanor, övningsbana för den golfintresserade och en lekplats på området.

Läs mer

Nu finns vi även i Estland med 2 butiker.
Besök Callebutikerna i Tallinn och gör dina inköp, när turen går till Baltikum.
Besök: calle.ee här gör ni även era Pre-orders.

När resan går söderut är ni välkomna till våra 10 butiker i Tyskland!
Besök calle.dk här gör ni även era Pre-orders!

Välkomna!

DFDS A/S

DFDS är ett växande internationellt transportföretag med en ledande marknadsposition i norra Europa. DFDS har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är listat på NASDAQ OMX Nordic Exchange Copenhagen. DFDS grundades år 1866 och har tillhandahållit transporttjänster i mer än 140 år, med en flotta som anses vara en av de största i norra Europa.

Öppettider: Mån-Fre 9:00-17:00, Lör-Sön och helgdagar 11:00-14:00
Telefon: 042-26 60 00
Mail: sinfo@dfds.com
Adress:
Sundkrogsgade 11
2100 København Ø
Danmark

Nextory – Appen för ljudböcker och eböcker

Med Nextory kan du enkelt läsa och lyssna så mycket du vill på ljudböcker och e böcker direkt i din iphone eller ipad. I appen finner du ett digital bibliotek där du slipper att tänka på att lämna tillbaka lånen utan kan läsa eller lyssna obegränsat när som helst i din mobil eller surfplatta. Sök upp den ebok eller ljudbok du är intresserad av och klicka på ladda ned för att börja läsa eller lyssna direkt. Du kan var du vill läsa och lyssna på den bok du är intresserad av och det fungerar både on och offline. Ladda ned appen i app store eller google play för att ta del av erbjudandet för att få fram samtliga e böcker & ljudböcker som finns i tjänsten.

Läs mer om Nextory’s bibliotek av e-böcker och ljudböcker på deras startsida www.nextory.se

Husvagn på Väg

Tidningen Husvagn på Väg riktar sig till alla som älskar campingliv i allmänhet och till husvagns- och husbilsägare i synnerhet.

Här kan du läsa det senaste om fritidsfordon, nyttiga tillbehör, intressanta resmål, spännande upplevelser, god mat och annat som gör resan minnesvärd.

Tidningen samarbetar med nätportalen CampingSverige.se. Här finner du ytterligare tips, resereportage från Europa och mycket annat som är intressant för oss campare.

Husvagn på Väg är gratis och utkommer med fem nummer per år.

Tel: 0411-737 80
Adress: Tidningsförlaget Mediapress
Box 195
271 24 Ystad
Mail: redaktion@mediapress.se
Hemsida: www.campingsverige.se

Stena Line

Varje år reser över 7 miljoner passagerare med Stena Line. Dessutom transporteras cirka 1,5 miljoner bilar och drygt 2 miljoner fraktenheter på våra fartyg.

– 20 färjelinjer i Skandinavien, runt Storbritannien och till Baltikum
– Förbindelser mellan tio länder
– Runt 35 fartyg i trafik
– Cirka 5 000 anställda
– Omsättning 12 400 MSEK

Våra kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen när de väljer oss för att resa, semestra, koppla av eller transportera gods.

Telefon: 0770-57 57 00
Mail: info.se@stenaline.com
Adress: Stena Line Scandinavia AB, 405 19 Göteborg
Besöksadress: Danmarksterminalen, Masthuggskajen Göteborg

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Med kärnan i e-handel fungerar Dustin som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov där Dustins medarbetare stödjer kunderna att hitta den rätta lösningen för dem.

Dustin är en one-stop-shop som erbjuder cirka 200 000 produkter med tillhörande tjänster, funktioner och lösningar. Verksamheten bedrivs i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bolaget har drygt 900 medarbetare. Mer än 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden med fokus på små- och medelstora företag.

Tel: 08 553 44 000
Adress: Box 1194
131 27 Nacka Strand
Besöksadress: Augustendalsvägen 7
131 27 Nacka Strand
Hemsida: www.dustinhome.se/caravanclub

Smyril Line

Din livs resa –upplev Färöarna och Island

När du seglar med färjan Norröna visar Nordatlanten ett fantastiskt skådespel på din resa, och du kan höra historiska vingslag, när du korsar havet i de gamla vikingarnas segelrutter, och längs de norska bergskedjorna, vidare tätt förbi Shetlands Öarna till Färöarna, som tar emot med de skönaste fjordar. Här ifrån kan du fortsätta till Island eller köra vidare och uppleva Färöarna för att sedan köra ombord igen för antigen att resa hem eller vidare till Island. Oavsett vart du reser kan du vara säker på att få intryck, och det sätter spår för hela livet.

Smyril Line är det enda rederi, som seglar direkt till Färöarna och Island med färjan Norröna, som seglar från Danmark var lördag hela året, i högsäsong både tisdag och lördag.

Färjan seglar från Hirtshals och det är lätt att komma till Hirtshals för svenskar, som ankommer till Fredrikshamn. Det är endast 5 mil och ca. 55 minuter mellan Fredrikshamn och Hirtshals hamn

Smyril Line  erbjuder både färjebiljetter, paketresor och North Atlantic Cruise, läs mer på www.smyrilline.se

Hemsida: www.smyrilline.se
Tel:+45 96558500
Mail: booking@smyrilline.dk

Boka din båtresa redan idag !

Res smidigt och bekvämt med oss på Finnlines. Vi tar dig till Tyskland och Finland, med upp till tre avgångar per dag.

Malmö – Travemünde

Kapellskär – Åland – Nådendal

Mail: passenger@finnlines.com
Tel:  0771 340 900
Hemsida: www.finnlines.se
Adress: Finnlines
Lappögatan 3B
211 24 Malmö

TT-Line Smarta vägen till Europa

I mer än 50 år har TT-Line varit marknadsledare inom färjetrafiken mellan södra Sverige och kontinenten. Tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetenhet – det är med de principerna TT-Line erbjuder en snabb, grön och prisvärda förbindelseler över Östersjön. Med upp till 23 avgångar per dygn erbjuder vi våra kunder en stor flexibilitet och valfrihet.

TT-Line är ett privatägt företag med säte i Tyskland och har idag mer än 600 medarbetare.


Telefon:
0410-56000
Mail: info@ttline.se
Besöksadress: Hamngatan 9
Postadress: Box 94,  221 22 Trelleborg

Besiktning och fordonstester hos Opus Bilprovning

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på över 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. Förutom den återkommande kontrollbesiktningen erbjuder företaget en rad olika fordonstester för bland annat husvagnar och husbilar som hjälper både privatkunder och företagskunder till ett säkrare och mer ekonomiskt fordonsägande.

Fordonstester för husvagnar och husbilar:

Opus Husvagn- och husbilstest

Opus Fukttest

Gasolkontroll

Vägning av husvagn och husbil

 

Hemsida: https://bilprovning.se
Tel:  0775-500 300
Mail: kundtjanst@opusbilprovning.se
Adress: Opus Bilprovning AB
Skattegårdsvägen 122
162 50 Vällingby

Däckteam – vi vet vilka däck du behöver

Däckteam är Sveriges största och äldsta kedja inom däck och fälg med 150 anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda er bästa möjliga däck, fälg och service utifrån era behov och önskemål.

Tel: 040-6118910
Adress: Agneslundsvägen 14
212 15 Malmö
Mail: Info@dackteam.se
Hemsida: www.dackteam.se