Partners

Partners

Wasaline är världens nordligaste rederi

Dagligen transporterar Wasaline passagerare och gods mellan Vasa i Finland och Umeå i Sverige. Fartyget Aurora Botnia som levererades i augusti 2021 är världen mest miljövänliga passagerarfärja i sin klass.
Mer information: www.wasaline.com.

CITTI är en stormarknad i Tyskland med filialer i Kiel, Lübeck och Flensburg. Med mer än 85.000 varor på hyllorna säljer vi bland annat exportvaror, vin, sprit, campingtillbehör, grillar, hushållsartiklar, dagligvaror och konfektyr. I våra butiker finns även restaurang och café samt fiskrestaurang. Vi ger ut en svensk reklambroschyr fyra gånger per år och en svensk onlineannons varje månad.
För dig som reser med husbil eller husvagn erbjuder vi extra stora parkeringsplatser med möjlighet att övernatta helt gratis.
Vill du veta mer om oss? Besök www.citti.se och upptäck alla erbjudanden, resor till CITTI, restauranger och mycket mer.

Webbsida citti.se

CamperClean är en innovation för campinglivet!

Det är en automatisk tömningsstation för toalettkassetter som tömmer, sköljer rent och fyller på kassetten med rätt mängd vatten och ett mikrobiologiskt medel.Medlet som stationen tillsätter i kassetten är miljövänligt, det snabbar på processen med att bryta ned innehållet i den utan att tillsätta farliga kemikalier.

CamperClean Sverige Snickarvägen 10, 592 41 Vadstena

E-post: info@camperclean.se

 

Cinderella förbränningstoaletter

Cinderella Travel är en gasoldriven förbränningstoalett som förbränner urin och fekalier vid hög temperatur till endast en liten mängd ren aska.
Askan kan du sprida i naturen, rabatten eller slänga direkt i soporna.
Enklare kan det inte bli!

Det som krävs är 12 V DC som driver elektronik, fläkt och luckor samt gasol till förbränningen.

Kontakta Cinderella förbränningstoaletter:
Telefon: +46 8 615 25 25
E-post: info@cinderellaeco.se

Showroom/service:
Cinderella Eco Sverige, Ranhammarsvägen 28 (ingång från baksidan) i Bromma

Ett smartare larm helt enkelt!

Sensor Alarm är ett snabbt växande bolag som erbjuder smarta hemlarmslösningar. Med ny teknik förändrar vi larmmarknaden och tillgängliggör hemlarm för alla människor på ett tryggt, enkelt och prisvärt sätt. Vår mission är att skapa ”Ett hemlarm för alla” där våra kunder får ett heltäckande skydd till en låg månadskostnad, utan startkostnader och krånglig installation. Vi existerar för att vi tycker att alla ska ha råd att ha ett tryggt hem.

Hemsida: www.sensoralarm.se
Mail: kundservice@sensoralarm.se
Postadress: Sensor Alarm Norden AB

Den ledande svenska tillverkaren av husvagnar och husbilar för året runt bruk

KABE AB (helägt dotterbolag till KABE Group AB) producerar husvagnar och husbilar med högsta kvalitet, både vad gäller konstruktion och materialval. Försäljningen till konsument av KABEs produktprogram sker genom närmare 110 fristående återförsäljare i 15 länder.
Totalt omsätter koncernen ca 3,3 miljarder kronor (2021) och antalet anställda uppgår till drygt 885 personer

 

Hemsida: www.kabe.se
Mail: kabe@kabe.se
Tel: 036-393700
Postadress: Jönköpingsvägen 21, 560 27 Tenhult

Adria

Adria har tillverkat fritidsfordon i över femtio år och är idag Sveriges mest köpta husvagn och husbil. Adria Caravan AB är importör av den slovenska tillverkaren Adria Mobils hela produktprogram till Sverige, Norge och Finland. Adrias produktprogram omfattar husvagnar och husbilar under varumärket Adria och husbilar under varumärket Sun Living. Försäljningen till konsument sker genom ca: 90 fristående återförsäljare. Adria Caravan AB är den del av Kabe-koncernen.

Hemsida: www.adria.se

Bergholm

Bergholm är ett företag som importerar husvagnar och husbilar från några av de absolut största märkena inom branschen och har ett stort flertal återförsäljare knutna till sig över hela landet. Företaget har sin plats i Kristinehamn där de även förfogar över ett stort reservdelslager samt en välutrustad serviceverkstad.

Hemsida: www.bergholm.com
Postadress: Gesällgatan 6, 681 42 Kristinehamn
Tel: 0550-380 80

KAMA Fritid AB

Är av Nordens ledande tillbehörsgrossister inom husvagns- och husbilssektorn. Har sedan många år ett väl utvecklat samarbete med världens ledande leverantörer inom området husvagn, husbil, camping och fritid. Huvudkontoret är beläget i Jönköping, Sverige, därifrån bearbetas Skandinavien. I Norge finns ett säljkontor och i Finland finns ett säljkontor och lager i Helsingfors samt ett säljkontor i Tammerfors. Centrallagret i Jönköping, med över 10.000kvm lageryta, innehåller mer än 11.000 olika tillbehörsartiklar och där Jönköpings gynnsamma geografiska läge i kombinat-ion med rationell lagerhantering möjliggör snabba leveranser till våra återförsäljare.

Försäljning sker genom våra återförsäljare som finns över hela landet.

Hemsida: www.kamafritid.se
Mail: info@kamafritid.se
Tel: 036-393700
Postadress: Jönköpingsvägen 21, 560 27 Tenhult

AutoConcept Insurance AB

AutoConcept erbjuder försäkringar med fokus på service och kundnytta. 20 års erfarenhet av fordonsförsäkringar och skadehantering gör oss till marknadens främsta alternativ. Våra försäkringar kompletterar din vanliga husbils- eller husvagnsförsäkring och ger ett extra starkt skydd.

Idag har vi drygt 40 anställda och servar våra kunder från moderna kontorslokaler i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Med en passion för fordon och hög kunskap jobbar vi idag för att skapa trygghet för både fordonshandlare och fordonsägare i hela Norden.

Gör ditt smarta val idag och teckna en försäkring mot oväntade reparationskostnader!

Ring oss på 031-52 10 00. Eller läs mer om oss på autoconcept.se/vehicleowner/caravan

Däckteam – vi vet vilka däck du behöver

Däckteam är Sveriges största och äldsta kedja inom däck och fälg med 150 anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda er bästa möjliga däck, fälg och service utifrån era behov och önskemål.

E-post: Info@dackteam.se
Hemsida: www.dackteam.se
Telefon: 040-6118910
Postadress: Agneslundsvägen 14, 212 15 Malmö

Borås Husvagnstjänst AB

Förtältsbutiken ägs och drivs av Borås Husvagnstjänst AB, vi erbjuder förtält till oslagbara priser. Fraktfritt direkt hem till dörren. Vi kommer garanterat ge er bästa möjliga service både före, under och efter ert köp.

Våran vision är att det ska vara enkelt för alla campare att jämnföra och köpa förtält, därför vill vi samla alla förtält på ett och samma ställe nämligen i Förtältsbutiken.

E-post: info@fortaltsbutiken.se
Hemsida: www.fortaltsbutiken.se
Telefon: 0320-13300
Postadress: Svarvarevägen 2, 511 72 Fritsla

Calle välkomnar er!

När resan går söderut är ni välkomna till våra 7 butiker i Tyskland!
Besök calle.dk här gör ni även era Pre-orders eller Click&Collect som vi kallar det!
Callebutiken i Burg firar 1 år i år, kom in och kika!
Vi ses hos Calle!

Pre-orders
Besök calle.dk här gör ni även era Pre-orders!

 

Hobby husvagnar och husbilar

Hobby är Europas största tillverkare av husvagnar. De sex modellserierna OnTour, De Luxe, De Luxe Edition, Excellent, Prestige och Premium erbjuder sammanlagt 56 modellvarianter och 39 planlösningar. Kort sagt, Hobby har något för alla smaker – allt från små lättkörda vagnar för par till rymliga familjevagnar. Hobby tillverkar även husbilar, både van och halvintegrerade modeller.

Hobby är ett familjeägt företag som ligger i tyska Fockbek och sysselsätter ca 1200 personer. I Sverige har märket ett 30-tal återförsäljare som erbjuder allt från försäljning till service, eftermarknad och tillbehör.

Kontakt:
Hobby-Wohnwagenwerk
Huskvarnavägen 40
554 54 Jönköping

Hemsida: www.hobbycaravan.se
Mail: haakan.jaegmar@hobby-caravan.de

Husvagn på Väg

Husvagn på Väg har utkommit sedan år 1989 och riktar sig till alla som älskar campingliv i allmänhet och till husvagns- och husbilsägare i synnerhet. Tidningen har initierade skribenter och läses grundligt av både campare och branschaktörer. Innehållet är en mix av intressanta faktaartiklar och inspirerande resereportage. Husvagn på Väg ger ut fem nummer per år med en total upplaga på 175 000 exemplar och en räckvidd på över en halv miljon läsare.

Kontakt:
Hemsida: Mediapress
Mail: redaktion@mediapress.se
Telefon: 0411-737 80

Stena Line

Varje år reser över 7 miljoner passagerare med Stena Line. Dessutom transporteras cirka 1,5 miljoner bilar och drygt 2 miljoner fraktenheter på våra fartyg.

– 20 färjelinjer i Skandinavien, runt Storbritannien och till Baltikum
– Förbindelser mellan tio länder
– Runt 35 fartyg i trafik
– Cirka 5 000 anställda
– Omsättning 12 400 MSEK

Våra kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen när de väljer oss för att resa, semestra, koppla av eller transportera gods.

Mail: info.se@stenaline.com
Telefon: 0770-57 57 00
Adress: Stena Line Scandinavia AB, 405 19 Göteborg
Besöksadress: Danmarksterminalen, Masthuggskajen Göteborg

Boka din båtresa redan idag !

Res smidigt och bekvämt med oss på Finnlines.
Vi tar dig till Tyskland och Finland, med upp till tre avgångar per dag.

Malmö – Travemünde
Kapellskär – Åland – Nådendal

Hemsida: www.finnlines.se
Mail: passenger@finnlines.com
Tel: 0771 340 900
Adress: Finnlines, Lappögatan 3B, 211 24 Malmö

TT-Line Smarta vägen till Europa

I mer än 50 år har TT-Line varit marknadsledare inom färjetrafiken mellan södra Sverige och kontinenten. Tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetenhet – det är med de principerna TT-Line erbjuder en snabb, grön och prisvärda förbindelseler över Östersjön. Med upp till 23 avgångar per dygn erbjuder vi våra kunder en stor flexibilitet och valfrihet.

TT-Line är ett privatägt företag med säte i Tyskland och har idag mer än 600 medarbetare.

Telefon: 0410-56000
E-post: info@ttline.se
Besöksadress: Hamngatan 9
Postadress: Box 94,  221 22 Trelleborg

Wifi.se – Internet för ditt campingfordon

Wifi.se erbjuder internet specialanpassat för din husbil eller husvagn. Paketlösningen innehåller surf utan eller tillsammans med en fordonsrouter särskilt utvecklad för just husbilar/husvagnar som kan användas i Sverige och hela Europa (EU/EES). Nu kan du slippa krångel med dålig TV-signal eller parabol. Allt kopplas via internet och smart-TV. Eftersom Wifi.se har utformat att det går genom en svensk IP-adress innebär det att du kan titta på svensk TV var du än befinner dig i Europa. Hos oss förekommer inga abonnemang eller bindningstider. Önskad surfpott beställs i förväg och kan sedan användas och disponeras fritt under 12 månader. Enkelt och bekvämt!

Internet i husbilen
Internet i husvagnen
Webshop – Wifi.se
Webplats: www.wifi.se
E-post: info@wifi.se
Telefon: 08-20 21 05
Adress: Wifi.se Sverige AB, Box 24206, 104 51 Stockholm

Besiktning och fordonstester hos Opus Bilprovning

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på över 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. Förutom den återkommande kontrollbesiktningen erbjuder företaget en rad olika fordonstester för bland annat husvagnar och husbilar som hjälper både privatkunder och företagskunder till ett säkrare och mer ekonomiskt fordonsägande.

Fordonstester för husvagnar och husbilar:
Opus Husvagn- och husbilstest
Opus Fukttest
Gasolkontroll
Vägning av husvagn och husbil

Hemsida: bilprovning.se
E-post: kundtjanst@opusbilprovning.se
Telefon: 0775-500 300
Postadress: Opus Bilprovning AB, Skattegårdsvägen 122, 162 50 Vällingby

ETT PARTNERSKAP
FÖR UTVECKLAT SAMARBETE

Partnerprogrammets syfte är att fördjupa samarbetet mellan Caravan Club of Sweden
och våra partners. Affärsmässigt ger det våra partners: ekonomisk fördel, förtur och
garanterad medverkan på våra evenemang samt medverkan i vårt nätverk.

Mer info

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.