Sektion: Småland

 • Välkommen till Smålandssektionen.

  Smålandssektionen är en aktiv sektion och tillsammans är vi ca 2200 medlemsfamiljer.
  Sektionen äger tre campingar, Timmernabbens camping i Timmernabben, Välorna precis intill sjön Hären i Gnosjö – båda är helårsöppna
  och sist men inte minst har vi vinteröppna Kettilsås som ligger strax milen utanför Vetlanda, precis intill skidbacken Kettilsås.
  Sektionen är aktiv i manöverkörningar, rörliga träffar samt ansvariga för mässcamping på norden största husvagnsmässa Elmia husvagn och husbil.

  Hoppas att du också vill bli en del av vår gemenskap!

ONLINEBOKNINGen ÖPPNAr

Funderar ni på vad ni ska göra i sommar? Då kan vi berätta att Onlinebokningen för Timmernabbens Camping öppnar så snart som 1 februari!

Besök oss på ostkusten under sommaren och njut av havet precis intill campingen.

En länk till bokningssidan hittar ni under Timmernabbens Camping här på hemsidan från och med 1 februari och för att boka till medlemspris MÅSTE NI LOGGA IN PÅ BOKNINGSSIDAN med samma uppgifter som ni har här på hemsidan innan ni påbörjar bokningen.

 

SE hit – Valberedningen informerar

I PDF-filen som ni hittar under knappen ”Läs mer” nedan finns de förtroendevalda och vilka mandatperioder de har. Förslag och nomineringar för Caravan Club Smålandssektionen ska vara valberedningen tillhanda senast 10/1 2021

Valberedning Caravan Club Småland är:
Mats Andersson
070-572 63 53 

Gunilla Johansson
070-526 47 33

LÄS MER

SE hit – Säsongsplats sommaren 2021

Nu är det hög tid att anmäla sig om man är intresserad av en säsongsplats på någon av våra två sommarcampingar. Är ni intresserade kontakta respektive camping enligt nedan.

Välornas camping Gnosjö

Caravan Clubs camping Välorna, en småländsk insjöpärla som du hittar söder om Gnosjö vid sjön Hären. Här finns det barnvänligt bad och en härlig natur med fina möjligheter till både svamp och bärplockning. I sjön Hären har du möjlighet att fånga både gös, gädda och abborre, båt finns att hyra. För dig som spelar golf, är det ca 15 km till Lanna och ca 13 km till Isaberg från Campingen.

Har ni mer frågor eller är sugna på att boka en plats, hör av er till campingvärdarna på: valornascamping@telia.com eller tel: 072-225 28 05.

Välorna

Timmernabbens camping

Havet, lugnet, naturen, keramik, karamelltillverkning, fiskeförsäljning – allt samlat på en plats.

På campingen finns 160 elplatser 10 amp. med jordfelsbrytare, nyare servicehus med duschar, badplats, kanot och båtuthyrning, bingopromenader. Gungor, rutschkana, hoppkudde för barnen samt en barn och ungdomslokal. 2013 anlade vi även en helt ny minigolfbana, allt för en trivsam avkoppling och gemenskap.

Vid frågor eller funderingar eller om ni är sugna på att boka en plats, hör av er till Dennis Larsson: dennis_larsson@telia.com eller tel: 070-654 55 85.

Timmernabben

Med anledning av Coronaviruset och Covid-19

Här finner ni information om hur Smålandssektionen hanterar risken för spridning av viruset.

 

Läs här

Nu är priserna uppdaterade

Nu är priserna uppdaterade för kommande säsong på varje camping och ligger under respektive camping och fliken Prislista.

Timmernabben

Kettilsås

Välorna

Årsmötetsprotokoll och VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Nu kan ni läsa protokollet från årsmötet som hölls i september för Smålandssektionen.

Ni hittar både protokollet och verksamhetsberättelsen genom länkar nedan.

Årsmötesprotokoll 2020

Smålands verksamhetsberättelse 2019

 

Tack för årets Manöverkörning

Vi i Smålandssektionen och Trafik-gänget tackar för det gånga året och alla er som har kört och på så sätt bidragit till att göra trafiken säkrare för alla!

Vi hoppas på återseende nästa år! Tider för manöverkörning 2021 kommer publiceras här på hemsidan samt facebook när det närmar sig, så håll er uppdaterade.

Trevlig höst och vinter!

 

 

Tack sommaren, välkommen vinter

Vi vill skicka ett STORT tack till er alla som har besökt oss under sommaren och hoppas på ett kärt återseende!

Ni glömmer väl inte att vi har helårsöppet och det finns än säsongsplatser kvar för vintersäsongen i Kettilsås! Är ni sugna på att campa hos oss i Kettilsås i vinter, antingen på säsong eller som gäst, hör av er på telefonnummer: 073 074 96 96.

Läs mer om Kettilsås:

HÄR

Välkomna till Elmia Husvagn och Husbil 2021

Vi blev alla likna ledsna när mässan blev inställd i september men blickar nu framåt.

Så, vi vill nu att ni bokar in 8-12 september 2021 då mässan ska hållas som tänkt.

Mer information kommer angående mässan och biljetter på hemsidan.

Välorna

Caravan Clubs Välorna, en småländsk insjöpärla du hittar söder om Gnosjö vid sjön Hären. Här finns det barnvänligt bad och en härlig natur med fina möjligheter till både svamp och bärplockning. I sjön Hären har du möjlighet till både gös, gädda och abborre, båt finns att hyra. För dig som spelar golf, är det ca 15 km till Lanna och ca 13 km till Isaberg från Campingen. Vi har under vintern bara 15 km till fin skidanläggning med lift och bara 5 km till fina skidspår med elljus.

Läs mer

Timmernabben

Havet, lugnet, naturen, keramik, karamelltillverkning, fiskeförsäljning – allt samlat på en plats.
På campingen finns 160 platser, nyare servicehus med duschar, badplats, kanot och båtuthyrning, bingopromenader. Minigolf, gungor, rutschkana, studsmatta för barnen samt en barn och ungdomslokal.

Läs mer

Kettilsås

Campingplats Kettilsås är en naturskön camping alldeles intill skidbackar med möjlighet till all slags skidåkning, fina ströv- och motionsslingor och vinterfiske.

Öppet 1/10-31/3

Läs mer