Sektion: Småland

sv en de
 • Välkommen till Smålandssektionen.

  Smålandssektionen är en aktiv sektion och tillsammans är vi ca 2200 medlemsfamiljer.
  Sektionen äger tre campingar, Timmernabbens camping i Timmernabben, Välorna precis intill sjön Hären i Gnosjö – båda är helårsöppna
  och sist men inte minst har vi vinteröppna Kettilsås som ligger strax milen utanför Vetlanda, precis intill skidbacken Kettilsås.
  Sektionen är aktiv i manöverkörningar, rörliga träffar samt ansvariga för mässcamping på norden största husvagnsmässa Elmia husvagn och husbil.

  Hoppas att du också vill bli en del av vår gemenskap!

En sommarhälsning från oss

Har du också märkt att vi är en bit in i sommaren och campingsäsongen har dragit igång på riktigt? Vi är beredda att möta dig och din campingstuga på någon av våra campingar i Småland. Vad sägs om att strosa utmed kust eller att ta ett bad i hav och sjö? Eller vill du bara slappa och grilla god mat? Kanske ta med barnen till våra anläggningar och delta i de aktiviteter som finns och anordnas?

Du är VARMT VÄLKOMMEN att besöka oss!

Timmernabben

Välorna

Se hit – Inställt!

VÄLORNAS CAMPING FIRAR 25 ÅR
Jubileumsfest har varit planerat 2 gånger men som ni alla vet så har vi en pandemi och därför är detta jubileum inställt.
Vi hoppas att ni alla bara förståelse för detta, men fira gärna Välorna genom att besöka dem som vanligt på campingen. Varje dag är livets fest!
Håll i och Håll ut!

 

 

INFORMATION OM ÅTERBETALNING

På grund av rådande omständigheter har Elmia AB i samråd med bland annat Caravan Club beslutat att flytta fram mässan Elmia Husvagn Husbil 2020, till 2021.

Fram till nu har vi varit entusiastiska och optimistiska. Vi har hoppats att pandemin skulle klinga av i en allt snabbare takt vilket skulle kunna ge lättnader i restriktionerna kring bland annat smittspridning och större sammankomster.

INFORMATION

ELMIA MÄSSAN 2020


På grund av rådande omständigheter har Elmia AB i samråd med Caravan Club beslutat att flytta fram mässan Elmia Husvagn Husbil 2020.

Fram till nu har vi varit entusiastiska och optimistiska. Vi har hoppats att pandemin skulle klinga av i en allt snabbare takt vilket skulle kunna ge lättnader i restriktionerna kring bland annat smittspridning och större sammankomster. Nu tvingas vi inse att vi måste leva under hotet av covid-19 åtskilliga månader till.

MER INFORMATION

PRESSMEDDELANDE: ELMIA HUSVAGN HUSBIL 2020 FLYTTAS FRAM

Med anledning av Covid-19 pandemin och dess påverkan för allmänna sammankomster kommer Nordens största husvagn och husbils mässa, Elmia Husvagn Husbil inte att kunna genomföras i september 2020 i nuvarande format.

LÄS MER

FRAMFLYTTAt: Årsmötet 2020

 

Manöverkörningen som skulle varit i samband med vårträffen är inställd och vi hänvisar till den som kommer hållas på Välorna i Gnosjö (vi återkommer med datum).

 

Observera att Årsmötet inte är inställt! Det är FRAMFLYTTAT till 6 september och kommer hållas i Vetlanda på Njudungsgymnasiet, tid återkommer vi med.

 

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2019

Nu kan ni läsa verksamhetsberättelsen för Småland.

Ni hittar den genom länken nedan.

Smålands verksamhetsberättelse 2019

 

2020 års Manöverkörning

Nedan finner du datum som vi i Smålandssektionen anordnar manöverkörning, både för din och andra säkerhet på vägarna.

Vi hoppas att vi blir många som deltar under årets tillfällen.

– Välorna – NYTT DATUM KOMMER

– Timmernabben – NYTT DATUM KOMMER

6 september – Jönköping

 

Nu är priserna uppdaterade

Nu är priserna uppdaterade för kommande säsong på varje camping och ligger under respektive camping och fliken Prislista.

Timmernabben

Kettilsås

Välorna

Nu ligger aktiviteterna för Sommarsäsongen uppe!

Gå in under Aktiviteter här på hemsidan och titta in vad vi har för roligt på gång ute på våra campingar under sommaren.

Om ni vill delta eller har någon fråga, tveka inte att kontakta respektive camping så hjälper de till.

Vi hoppas att vi ses på aktiviteterna som anordnas!

 

 

Välorna

Caravan Clubs Välorna, en småländsk insjöpärla du hittar söder om Gnosjö vid sjön Hären. Här finns det barnvänligt bad och en härlig natur med fina möjligheter till både svamp och bärplockning. I sjön Hären har du möjlighet till både gös, gädda och abborre, båt finns att hyra. För dig som spelar golf, är det ca 15 km till Lanna och ca 13 km till Isaberg från Campingen. Vi har under vintern bara 15 km till fin skidanläggning med lift och bara 5 km till fina skidspår med elljus.

Läs mer

Timmernabben

Havet, lugnet, naturen, keramik, karamelltillverkning, fiskeförsäljning – allt samlat på en plats.
På campingen finns 160 platser, nyare servicehus med duschar, badplats, kanot och båtuthyrning, bingopromenader. Minigolf, gungor, rutschkana, studsmatta för barnen samt en barn och ungdomslokal.

Läs mer

Kettilsås

Campingplats Kettilsås är en naturskön camping alldeles intill skidbackar med möjlighet till all slags skidåkning, fina ströv- och motionsslingor och vinterfiske.

Öppet 1/10-31/3

Läs mer