Välkommen till Sundsvallssektionen

hassela camping

Intill Hasselasjön ett stenkast från Hassela i norra Hälsingland ligger Hassela allmänna camping. Utsikten över sjön och de blånande bergen är magnifik. Intill campingen finns Hassela Äventyrsland med  simbassänger, trampbilsbana och servering. Nedanför campingen finns en finkornig, barnvänlig sandstrand med bryggor. Att upptäcka Hassela camping och dess omgivningar kommer att bli något positivt och minnesvärt. Många av våra gäster återkommer till denna pärla.

 

Hassela Camping

Sommarens campingvärdar

Campingvärdarna på Hassela camping i sommar består av fyra äkta par som kommer att turas om med värdskapet under sommarmånaderna. På bilden från vänster: Anders Melander, Åsa Melander, Kennet Pettersson, Annica Bruhn, Kurt Bruhn, Torbjörn Westberg och Kajsa Westberg. Saknas på bilden gör Marie Pettersson. Foto: Anette Strandqvist

Receptionens öppettider:

Alla dagar 09.00 – 10.00, 13.00 – 13.30 och 18.00 – 18.30.

 

ÅRETS CAMPINGVÄRDAR

 

sommarbildtävling STARTAR

Första juni startar sektionens sommarbildtävlingen och pågår till 31 augusti. Priset 500 kr presentkort Biltema. Vinnaren koras vid sommaravslutningen/vinterupptakten i september. Regler: Liggande format, god skärpa och det ska hända något i bilden. Fotar du personer, se till att de samtycker att bilden kan komma att publiceras på vår hemsida och Facebook.  Skicka det tävlande bidraget till pettson.2@gmail.com senast 31 augusti. Lycka till!

NYHET!  Rid ISLandshäst i sommar! 

Sundsvallssektionen och Hassela camping har inlett ett samarbete med Storskogens Hästturer Halls gård. Om du bokar minst ett dygn på Hassela camping i sommar får du 15% rabatt på bokad hästtur med islandshäst. Rabatten gäller från och med den 14 juni för gästcampare och säsongscampare. Tryck på den röda knappen och läs reportaget.

Elins dröm

 

 

 

NY STYRELSE

Sektionens årsmöte avhölls lördagen den 30 april i Hassela hembygdsgård. Stadgeenliga punkter avhandlades samt val av förtroendevalda genomfördes utan några som helst problem.

Sektionens styrelse, från vänster: Mattias Eriksson, Kennet Pettersson, Anette Strandqvist, Ulf Rehnberg, Caroline Falk-Nordin. Sittande: Gihta Fjällberg.
Saknas på bilden: Jessika Sjölander

Kontakt

Utflyktsmål i omgivningarna

2022

Blomkruksfabriken

Vid Gränsfors Bruk nära Bergsjö flödar det av ”Gnosjöanda”. Här återfinns Blomkruksfabriken som även tillverkar vackra keramikfat och annat av lera från trakten. Katarina Gilén är keramiker och ny entreprenör och visar gärna runt i Gränsfors Blomkruksfabrik. I området  kan du bland annat besöka Yxmuseét, Augustas restaurang och eller varför inte gå upplevelsestigen och få en härlig naturupplevelse?

MERA UTFLYKTSTIPS

Världens bästa lilla mack

Lilla Hassela har blivit med en ny attraktion. Att Macken varit viktig för orten har vi varit mycket medvetna om. 28/5 var vi några gäster från Campingen och besökte nämnda Mack för att lyssna på ”some good music”, det var grupperna Pershagen och Angstbadan som uppträdde på Macken. Vilket drag!! Det var allt från Rå Fet Blues till Instrumental Psychedelic music. Summa summarum: det var en väl använd kväll med mycket bra musik, god öl och bra & trevlig gemenskap! Stort tack till AM!

KOMMANDE AKTIVITETER

 

AKTIVITETER