Smålandssektionen

Vi behöver hjälp på ELMIA 2018 Mässcampingen
5-9 september

Det är dags att planera in höstens stora mässa på Elmia som även i år kommer att starta på onsdag morgon. Vi har för avsikt att även i år anordna något extra på lördagen 1/9 för er som ställer upp jobbar på årets mässa (vad har vi tänkt håller vi lite hemligt).

Som vanligt ingår reseersättning, camping med el för oss som jobbar med mässcampingen och fritt inträde på mässan. För alla som jobbat på mässan erhåller också familjebiljett till hemliga träffen som anordnas 14 dagar efter mässan, denna träff är i hopslagen med tidigare höstträff eller två valfria övernattningar på sektionens campingar under 2018-2019.

Vi kommer i er anmälan inte att ta alla uppgifter som vi gjort tidigare, utan bara be om telefonnummer och sedan ringer vi upp er för att informera och ta ytterligare uppgifter som vi behöver. Vi hoppas även få in anmälan från nya som ej varit med och jobbat på Elmia tidigare.

Lite förklaring för hur vi arbetar på mässan, för dem som kan, samlas vi till helgen innan för att göra alla förberedelser som att märka fält, ta emot utställare, vaktjobb, packa all reklam i påsar till alla gäster och service för oss som jobbar. När sedan mässan startar delar vi upp oss i två – tremannalag som då arbetar med vakt vid inkörningen, trafikdirigering, uppställning av gästers ekipage och service. Vi har utöver det hand om mottagning vid inkörning av gäster och vakthållning vid lite olika platser, detta är också schemalagt.

Anmälan senast 15 juni 2018
Vi vill ha din anmälan så snart som möjligt och senast 15 juni 2018 för att kunna börja med arbetsschemat som kommer att sändas er i vecka 32.

Smålandssektionen Anmälan till årets Elmia husvagn & husbilsmässa 2018.

Smålandssektionen – Mässcampingen

Anmälan

Frågor
Ha du några frågor är du välkommen att ringa 0383-16864, 070-628 49 82.

Caravan Club Smålandssektionen.
c/o Magnus Gunnarsson, Timmervägen 12, 574 39 Vetlanda
E-post: magnus_gunnarsson@telia.com

Skaraborgssektionen

Vi behöver hjälp på ELMIA 2018 Parkeringen
1-9 september

Det dags att anmäla sig till Elmia, ju tidigare vi har bemanningslistan klar desto lättare är det att planera vårt åtagande. Vi välkomnar alla som är caravanare som vill offra några dagar för att hjälpa oss med att ta emot och parkera alla fordon som anländer till mässan.

Du som varit med tidigare, prata med vänner och bekanta om att medverka. Vi har tillgång till 45 platser på mässcampen för våra husvagnar/ husbilar och för att planera uppställningen behöver vi följande uppgifter från er:

• När kan ni komma till Jönköping?
• Vilka dagar kan ni arbeta?
• Hur många personer/ husvagn/husbil kan arbeta. (Även barn, barnbarn som kan bidraga är hjärtligt välkomna.)
• Bor du kanske i närområdet och kan pendla?
• Typ och storlek på campingfordon?

Vad gör vi på Elmia
Skaraborgsektionen har genom avtal med Jönköpings kommun åtagit sig att anvisa parkeringsplats åt mässbesökare, dirigera trafik för att undvika köbildning samt ta upp parkeringsavgift.

För vårt uppdrag disponerar sektionen 45 campingplatser på Elmiafältet för vår personal. Nedtransport av nödvändig utrustning sker lördag 1/9 från Hökensås. Uppställning av våra husvagnar/husbilar kan ske från lördag. Från tisdag endast i undantagsfall.

Vi arbetar i förmiddag – eftermiddagspass som växlar. Måndag skall parkeringsplatser för husbilar målas upp. Vi måste sen bevaka att husbilarna blir placerade korrekt ( krav från räddningstjänsten ).

Mässan öppnar onsdag klockan 10.00. Vi tar upp parkeringsavgift från 08.00. Torsdag till söndag väcker vi övernattande i husbilarna för ny dagbiljett 08.00. Ny färg på biljetten varje dag.

Du som arbetar under mässan serveras frukost från onsdag 07.00. Möjlighet finns att fylla din egen termos med kaffe samt ta med smörgås ut till parkeringen. Vatten/dricka finns också att ta med ut.

Varje kväll har vi genomgång inför morgondagen. Delar ut biljettväskor mm. Grillen är tänd varje kväll. Torsdag och lördag kväll brukar vår fantastiska kökspersonal servera oss kvällsmat/middag.

Ytterligare information kommer att lämnas på plats.

Ps. En cykel är ett bra hjälpmedel på Elmia då avstånd till parkeringsytorna , dusch/bastu och toaletter är ganska långt.

Skaraborg Anmälan till årets Elmia husvagn & husbilsmässa 2018.

Elmiakommittén

Skaraborgssektionen – Parkeringen

Anmälan

Frågor
Ha du några frågor är du välkommen att ringa 070-815 28 36

Caravan Club Skaraborgssektionen.
E-post: lennie.nielsen@gmail.com

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.