Här kan du fira påsk

Flera av våra campingar har öppnat lagom till påsk och på flera ställen finns det också mycket att hitta på. Passa på att ta en långhelg och välkomna våren.

Publicerad2024-03-22

Vill du fira påsken, 28 mars–1 april, på camping? Då kan du komma till någon av Caravan Clubs öppna anläggningar där det också händer en hel del.

På Sandvik bor du för halva priset under påskhelgen. Här blir det tipspromenad för de vuxna på påskafton och äggjakt för de små. Restaurangen håller öppet klockan 11–17 långfredagen till annandagen.

På Söndremark blir det bland annat påskharepromenad för barnen på långfredagen och påskpyssel i Ladan på påskafton. På påskdagen anordnas Påskbingo i Ladan med fina priser från Vinslovs fritidscenter.

Påsköppna campingar
Här är Caravan Clubs påsköppna anläggningar: Hassela, Tandådalen, Ockelbo, Silvköparen, Smednäset, Sollerön, Mista, Kapellskär, Storsved, Örstig, Björkö Örn, Gusselby, Borensäng, Sandvik, Hökensås, Åsleröd, Löt, Kettilsås, Timmernabben, Söndremark och Ivö.

www.camping.se kan du hitta andra påsköppna campingar över hela landet. Glöm inte att använda din medlemsförmån Camping Key Europé, som du får gratis med ditt CC-medlemskap. Genom att aktivera kortet i appen, och boka i densamma, får du din rabatt direkt.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.