Vi ses på Elmia Husvagn Husbil

Många campingvänner styr årligen kosan mot Jönköping i september för att besöka Elmia Husvagn Husbil. Caravan Club är medarrangör till mässan och finns naturligtvis på plats med en egen monter. Kom gärna och besök oss.

Publicerad2023-08-18

Caravan Club träffar du i B-hallen under mässan 6–10 september, där vi har en 100 kvadratmeter stor monter. Här kan du bland annat träffa organisationens specialister och representanter från Caravan Försäkringar.
Elmia Husvagn Husbil är Nordens största forum för såväl fritidsfordon som fritidsutrustning. Därför är det naturligt för Caravan Club – Sveriges största förening för mobil fritid – att vara medarrangör.
– Precis som vanligt är det vi i Caravan Club som organiserar den stora mässcampingen utanför Elmia, säger Christel Christensen.
I vår monter och från vår scen presenterar vi tips kring trafik, teknik och medlemsförmåner. Under lördagen kommer vi också att få lära oss mer om HLR (hjärt-lungräddning) och hjärtstartare.
Även våra maskotar Snäckan och Skalis finns på plats. Musik, lek och glädje är deras melodi varje mässdag.

Vårt servicehus
Här får du möjlighet att få hjälp med medlemsfrågor, tekniska tips och trix kring exempelvis vår hemsida, medlemsnummer med mera.

Besök från Finland
Våra finska vänner, som ska anordna nordisk campingträff i Kiuruvesi 2024, hälsar på oss i montern och berättar om upplevelser i Finland.

Program för vår monter
Vill du veta när och vad som presenteras i vår monter, besök vår hemsida (sidan publiceras mässveckan)

Hoppas vi ses på Elmia!

Caravan Clubs mässgrupp för Elmia
Christel Christensen , Lasse Lindström,
Annica Berg och Christer Katus.

 

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.