Nyhetsbrev april 2019


Träffas, upplevelser, festligt & dans

Dans, kryssning och vandring i vikingarnas fotspår. Det kan bli ett historiskt riksting i Vallentuna den 29 maj – 2 juni.
Inte minst för att vi i år har chansen att bli över 30 000 medlemmar i Caravan Club, säger riksordförande Börje Svärdström.
Du kan läsa om allt som händer under rikstinget i nästa nummer av Fritidsmagasinet Caravan.

Läs mera boka här


Ställer upp på husbilskampen

Caravan Club ställer upp på ”Husbilskampen”, satsningen för att skattehöjningen på nya husbilar ska stanna på rimliga nivåer.
Initiativet till kampanjen kommer från HRF, husvagns- och husbilsbranschens paraplyorganisation.
Från och med i höst ska bilarnas utsläpp beräknas enligt en ny norm som ger mer realistiska siffror. Det förändrar också beräkningen av bilskatterna i bonus-malus-systemet.
– Och det finns en stor risk att nya husbilar får en chockhöjning av skatten trots att de har bättre miljöprestanda än alla äldre fordon, säger Börje Svärdström, Caravan Clubs riksordförande. Läs mer i nästa nummer av Fritidsmagasinet Caravan.


Cykling toppar önskelistan

Caravanare är aktiva människor. Det visar den undersökning vad vi vill göra på träffarna som genomfördes i det senaste nyhetsbrevet. Cykling toppar listan, men det kom också in en hel del nya förslag. Håll koll på Träffas och träffar i tidningen och aktivitetstipsen på hemsidan. Nu kommer det att hända saker!
Till sammanställning/resultat

Annons


 

 


Hundtips inför semesterresan

Vill ni ta med er hunden på semesterresan söderut? Det är sällan några problem, men kräver lite framförhållning. Hunden måste ha ett eget pass som bland annat visar att den är rabiesvaccinerad.

Läs mera här


Färjetips med rabatter

Vilken är genaste och bekvämaste vägen ut i Europa i sommar?
I nästa nummer av Fritidsmagasinet Caravan finns en karta som visar alla alternativen, från snabbturerna mellan Helsingborg och Helsingör till långresorna Göteborg – Kiel.
På många av linjerna har du som är medlem i Caravan Club rabatter och andra specialerbjudanden. Läs mer på hemsidan.

 

Färjor rabatter

Tidningsarkivet


Chans till påskägg

Chans till ett Snäckan & Skalis påskägg!
För att vara med och få en chans att bli en lycklig ägare av ett påskägg fyllt med Snäckan & Skalis-maskotar
kika in på Snäckan & Skalis facebooksida @snackanochskalis

LÄNK TILL FACEBOOK

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.