Sektion: Skaraborg

sv en de

SKARABORG

  • Välkommen till
    Skaraborgs-
    SEKTIONEN!

    Vi är ett glatt, stort gäng medlemmar som trivs, semestrar och har kul på våra två campingplatser Hökensås och Örlenbadets Familjecamping.

    På båda våra campingplatser kan du delta i många olika aktiviteter under året.

Hökensås

är en medlemscamping med 148 platser samtliga med tillgång till el, av dessa är minst 22 st tillgängliga för tillfälliga gäster.
Campingen är belägen ca 13 km ifrån Tidaholm i Hökensås naturreservat som är ett naturskönt område med ett 50-tal sjöar som är kända för sin goda tillgång av ädelfisk. Området genomkorsas av ett stort antal vandrings- och cykelleder och är rikt på svamp och bär.

mer info

ÖrlenbadetS FAMILJECAMPING

Örlenbadets familjecamping är en mycket uppskattad trestjärnig camping som ligger alldeles intill sjön Örlen ca 10 km ifrån Tibro. Campingen drivs av Caravan Club och har 187 husvagnsplatser med eluttag.

Servicebyggnaderna är av mycket hög klass och här finns toaletter, duschar, bastu, kök och tvättstuga. Här finns även en fin badplats med sandstrand och bryggor samt en lekplats. Aktiviteter och underhållning arrangeras under hela sommaren.

mer info

Förändringar i styrelsen för Caravan Club R-sektionen

Med anledning av att ordförande Lennart Nielsen och sekreterare Mariana Andersson 2020-08-31 lämnat sina uppdrag med omedelbar verkan, har kontakt tagits med riksstyrelsen för utreda hur situationen skall hanteras intill årsmöte.
Fortlöpande information lämnas på denna sidan.

2020-09-09 Lägesrapport Caravan Club Skaraborg

Lägesrapport Caravan Club Skaraborg

 

Som tidigare informerats har CC-s Riksstyrelse tillskrivits om den besvärliga situation vår sektion befinner sig i.

Vi har ännu inte fått svar på de frågor vi ställt om hur och på vilket sätt sektionen kan arbeta fram till dess att årsmöte kan hållas.

Vi hoppas få svar så fort som möjligt så att vi kan informera medlemmarna om det fortsatta arbetet för sektionen.

Då Riksstyrelsen fattat beslut om dispens för genomförande av årsmöte avseende 2019 års verksamhet fram till den 31 december 2020, måste årsmötet genomföras innan detta års slut.

Vi återkommer med information om tid och hur årsmötet skall genomföras.

Årsmötet skall genomföras med beaktande av de direktiv som föreligger på grund av den pandemi som pågår.

 

Då Caravans hemsida caravanclub.se är skapad av och tillhör Caravan club, lämnas fortlöpande information om läget för sektionen endast på denna sida.

Inlägg och diskussioner i andra medier kommer ej att förekomma.

 

Conny Wilson,  Anders Mattsson, Gustav Götstav och Annica Berg