Sektion: Skaraborg

SKARABORG

Information Skaraborgssektionen

Vad händer i Skaraborg? 

Skaraborgssektionen har under 2020 inte lyckats genomföra ett årsmöte pga. pågående pandemi. Detta trots att flera försök har gjorts inklusive digitalt möte men alla har mötts med massiv kritik från medlemmar.
Detta har lett till att Skaraborgssektionen sedan en tid tillbaka står med en icke funktionell styrelse bestående av endast 2 personer. 

 

Vad gör vi nu? 

Det som händer just nu är att Skaraborgssektionens valberedning samt kvarvarande ledamöter tillsammans med Riks ser över vilka möjligheter som finns att driva sektionen vidare tills ett årsmöte kan genomföras.
Vi kommer kontakta Bolagsverket samt berörd bank om vad som krävs av Skaraborgssektionen och vi har regelbundna avstämningsmöten över hur vi går vidare. 

 

Var finns informationen? 

Vi har inte möjlighet att svara på den mängd E-post, Facebook, SMS och Telefonsamtal mm som inkommer utan kommer informera regelbundet via Skaraborgssektionens webbsida. 

 

Valberedningen Skaraborgssektionen/Riksstyrelsen
201124 

 

  • Välkommen till
    Skaraborgs-
    SEKTIONEN!

    Vi är ett glatt, stort gäng medlemmar som trivs, semestrar och har kul på våra två campingplatser Hökensås och Örlenbadets Familjecamping.

    På båda våra campingplatser kan du delta i många olika aktiviteter under året.

Hökensås

är en medlemscamping med 148 platser samtliga med tillgång till el, av dessa är minst 22 st tillgängliga för tillfälliga gäster.
Campingen är belägen ca 13 km ifrån Tidaholm i Hökensås naturreservat som är ett naturskönt område med ett 50-tal sjöar som är kända för sin goda tillgång av ädelfisk. Området genomkorsas av ett stort antal vandrings- och cykelleder och är rikt på svamp och bär.

mer info

ÖrlenbadetS FAMILJECAMPING

Örlenbadets familjecamping är en mycket uppskattad trestjärnig camping som ligger alldeles intill sjön Örlen ca 10 km ifrån Tibro. Campingen drivs av Caravan Club och har 187 husvagnsplatser med eluttag.

Servicebyggnaderna är av mycket hög klass och här finns toaletter, duschar, bastu, kök och tvättstuga. Här finns även en fin badplats med sandstrand och bryggor samt en lekplats. Aktiviteter och underhållning arrangeras under hela sommaren.

mer info

OBS nya bankgiron till campingarna

Nu har nya bankgiron införts för att underlätta för ekonomiansvarig.
För betalningar som avser Örlenbadets familjecamping används bankgiro: 5528-0903

För betalningar som avser Hökensås används bankgiro: 5528-0895

Betalningar skall som tidigare märkas med: Platsnummer_vad betalningen avser_CCnr.

Exempel:
G10_Säsongsplats_148932.
112_El_ 143kWh_168346.
M32_500kr_198654.

Att märka betalningarna rätt underlättar väldigt mycket för ekonomiansvarig och ekonomigruppen.