Välkomna till Sydsvenska sektionen

 

Caravan Club of Sweden är indelat i 18 olika sektioner. Sydsvenska sektionen, som bildades den 23 april 1961, är den näst största sektionen i Sverige med ca 3000 medlemsfamiljer. Sektionen beståav Blekinge- och Skåne län.

Valberedningen informerar

Valberedningen Sydsvenska sektionen informerar om val inför årsmötet 2023.

Sydsvenska sektionen söker dig/er som vill vara med och påverka/ vidareutveckla vår sektion.

Mandattiden utgår för:

Ordförande på 2 år

Revisor på 2 år

Personlig ersättare för revisorn på 2 år

Suppleant på 1 år

Suppleant på 1 år

Valberedning på 2 år

 

Den som nomineras/ föreslås måste vara medlem i Sydsvenska sektionen.

Känner du någon som skulle passa in i styrelsen, eller om du själv är intresserad så blir vi jätteglada om du hör av dig till oss i valberedningen.

Skriftlig nominering skall vara Valberedningen tillhanda senast 2023-01-22.

Olle Bengtsson

Tel: 0729759665  Mail: olleklmvalb@telia.com

Rudi Janered.

Tel: 0733428888  Mail: rudijanered@gmail.com

VINTERSÄSONG 22/23 

Under vintersäsongen på Söndremark camping, från den 7 november till den 26 mars -23, finns ett antal utvalda campingplatser och stugor som bokas på: https://caravanclub.se/camping/sondremark/

Vi har ingen telefonbemanning och det kommer inte heller finnas någon campingvärd/reception tillgänglig. Har ni frågor så skicka ett mejl till sondremark@ccklm.se så besvarar vi det så fort vi kan. Priser mm finns på: https://caravanclub.se/camping/sondremark/

Mycket välkomna!

FVK

 

TILL BOKNINGEN

Nu är det full rulle på Campingvärdarna!

Tack vare vår nya el-bil kan vi ta emot våra gäster och serva befintliga campare. Framför allt har vi tak över oss när vi jobbar – hett efterlängtat av oss välkammade.
I stället för att cykla kors o tvärs är det nu ”one stop shoppng”.
D.v.s. i flaket har vi allt nödvändigt för att fullt ut ta emot gäster. Trycksaker, elkablar till försäljning alt. uthyrning samt också en ”padda” där vi kommunicerar med vårt molnbaserade bokningssystem. Mycket smidigt och effektivt, träningen får vi ta efter arbetspasset. Allt är inlåst på flaket. Här finns också en liten kontorsmodul som kan flyttas fram till passagerarsätet t.ex. vid kraftig nederbörd.
Ett glädjehöjande incitament för våra ideellt arbetande campingvärdar. Vilket också gör det möjligt för personer med begränsad rörlighet att delta – Vi har ännu plats för ytterligare några värdar.
/Tobbe

 

säsongsplats på Söndremark

Läs mer genom att klicka på länken nedan.

 

Mer info

 

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.