Sektion: Sydsvenska

Välkomna till Sydsvenska sektionen

 

Caravan Club of Sweden är indelat i 18 olika sektioner. Sydsvenska sektionen, som bildades den 23 april 1961, är den näst största sektionen i Sverige med ca 2900 medlemsfamiljer. Sektionen beståav Blekinge- och Skåne län.

Inför sommarsäsongen 2021

Öppnandet av bokningen av gästplatser på Söndremark camping sker den 27 mars 2021. I samband med att sommarsäsongen börjar den 27 mars öppnas bokningen av gäststugorna. Man kan då boka in sig för besök under hela sommarsäsongen. De platser som redan är bokade går inte att komma åt och kommer inte fram när man ska göra sitt val.

Alla platser har benämning från A1, A2, B1, B2 och så vidare som gäller. Det innebär att campingen är uppdelad på 4 områden som är A, B, C och D. För att boka, gå in på Caravan Clubs campingar och välj Söndremark camping. Innan man går in på Sök kan man gå in på Områdeskarta för att se vad det finns för platser. Skriv in Ankomstdatum och Avresedatum och välj sedan Camping eller Stuga, antal vuxna och barn.

Vi ser fram emot en trevlig säsong 2021 på Söndremark camping.

Förvaltningskommittén.

 

Vintersäsong 20/21

Under vintersäsongen på Söndremark camping, från den 2 november till den 21 mars, så kan vi bara ta emot bokningar via nätet. Vi har ingen telefonbemanning och det kommer inte heller finnas några campingvärdar tillgängliga under vintersäsongen. Har ni några frågor så skicka ett mail till  sondremark@ccklm.se så besvarar vi det så fort vi kan. Det finns ett antal utvalda platser som är bokningsbara.

Välkomna FVK

TILL BOKNINGEN

Corona info

Här hittar du den senast informationen om Covid 19 pandemin som rör Söndermarks camping.

Rekommendationer till våra gäster 

 

Valberedningen

Nyfiken på något nytt?

Ta då chansen och bli suppleant i Sydsvenska sektionens styrelse. Där får du möjligheten att vara med och och jobba i ett härligt gäng

för att utveckla sektionen och dess framtid. Vill du veta mer så kontakta valberedningen. Vi väntar på Ditt samtal.

Valberedningen

Marie 0733-822160 Lasse 0708-634520 Thomas 0729-775367

säsongsplats på Söndremark

I år är det lite nya rutiner för att boka säsongsplats.

Läs mer genom att klicka på länken nedan.

 

Mer info