Sektion: Sydsvenska

Välkomna till Sydsvenska sektionen

 

Caravan Club of Sweden är indelat i 18 olika sektioner. Sydsvenska sektionen, som bildades den 23 april 1961, är den näst största sektionen i Sverige med ca 2900 medlemsfamiljer. Sektionen beståav Blekinge- och Skåne län.

Höjning av elpriset på Söndremark camping.

På grund av kraftigt höjda elpriser är vi tvungna att höja vårt elpris från 1,75 kr/kwh till 2,00 kr/kwh.

Höjningen sker fr.o.m den 8 november 2021, i samband med att vintersäsongen börjar.

Ni som inte betalar förbrukad el innan vintersäsongen börjar, får betala det högre priset på all el, även den förbrukad innan 8 nov.

Förvaltningskommittén

Höstkampanj

Boka 3 nätter och betala för 2!

Upplev sensommar och höst på härliga Söndremark camping på Ivö. Just nu kör vi en höstkampanj för våra medlemmar där du bokar minst 3 nätter och får en natt på köpet. Ange kampanjkod ”sensommar2021” när du bokar på hemsidan.

Sugen på vintercamping på Söndremark?

Kanske lite tidigt att börja tänka på nu men tiden går fort…..

Läs mer här

Nu är det full rulle på Campingvärdarna!

Tack vare vår nya el-bil kan vi ta emot våra gäster och serva befintliga campare. Framför allt har vi tak över oss när vi jobbar – hett efterlängtat av oss välkammade.
I stället för att cykla kors o tvärs är det nu ”one stop shoppng”.
D.v.s. i flaket har vi allt nödvändigt för att fullt ut ta emot gäster. Trycksaker, elkablar till försäljning alt. uthyrning samt också en ”padda” där vi kommunicerar med vårt molnbaserade bokningssystem. Mycket smidigt och effektivt, träningen får vi ta efter arbetspasset. Allt är inlåst på flaket. Här finns också en liten kontorsmodul som kan flyttas fram till passagerarsätet t.ex. vid kraftig nederbörd.
Ett glädjehöjande incitament för våra ideellt arbetande campingvärdar. Vilket också gör det möjligt för personer med begränsad rörlighet att delta – Vi har ännu plats för ytterligare några värdar.
/Tobbe

sommarsäsongen 2021

Öppnandet av bokningen av gästplatser på Söndremark camping sker den 27 mars 2021. I samband med att sommarsäsongen börjar den 27 mars öppnas bokningen av gäststugorna. Man kan då boka in sig för besök under hela sommarsäsongen. De platser som redan är bokade går inte att komma åt och kommer inte fram när man ska göra sitt val.

Alla platser har benämning från A1, A2, B1, B2 och så vidare som gäller. Det innebär att campingen är uppdelad på 4 områden som är A, B, C och D. För att boka, gå in på Caravan Clubs campingar och välj Söndremark camping. Innan man går in på Sök kan man gå in på Områdeskarta för att se vad det finns för platser. Skriv in Ankomstdatum och Avresedatum och välj sedan Camping eller Stuga, antal vuxna och barn.

Vi ser fram emot en trevlig säsong 2021 på Söndremark camping.

Förvaltningskommittén.

 

Corona info

Här hittar du den senast informationen om Covid 19 pandemin som rör Söndermarks camping.

Rekommendationer till våra gäster 

 

Valberedningen

Nyfiken på något nytt?

Ta då chansen och bli suppleant i Sydsvenska sektionens styrelse. Där får du möjligheten att vara med och och jobba i ett härligt gäng

för att utveckla sektionen och dess framtid. Vill du veta mer så kontakta valberedningen. Vi väntar på Ditt samtal.

Valberedningen

Marie 0733-822160 Lasse 0708-634520 Thomas 0729-775367

säsongsplats på Söndremark

I år är det lite nya rutiner för att boka säsongsplats.

Läs mer genom att klicka på länken nedan.

 

Mer info