Äntligen mässa igen!

7-11 september är det åter dags för Elmia Husvagn Husbil. Här träffar du alla som älskar det mobila livet. Utställare från stora delar av branschen finns på plats för att visa upp sina nyheter och produkter. Du har chans att se dem först av alla. I år görs också en ökad satsning på campingtillbehör.

Publicerad2022-05-20

Text: Ulrika Widegren Foto: Elmia husvagn Husbil

– Det känns väldigt kul att få hälsa både nya och vana besökare tillbaka till Elmia, säger Klas Brandt, mässansvarig för Elmia Husvagn Husbil.
Här kan du se flera olika varumärken, jämföra modeller, storlekar och priser för att hitta just det campingfordon och den utrustning som passar dig. Allt toppat med reseinspiration, tillbehör och mycket annat.
Mässan med extra allt
Elmia Husvagn Husbil är mycket mer än bara en mässa, det är en stor happening där det finns aktiviteter för olika åldrar både under dag- och kvällstid. Direkt i anslutning till mässan finns Elmias mässcamping med en vacker Vättervy. Här bor omkring 6.000 människor under fem dagar för att besöka och ta del av alla upplevelser utställarna och mässan erbjuder. Köper du en mässcampingbiljett ingår entré för två vuxna och två barn i priset (7-15 år, barn 0-6 år har fri entré). Du får då tillgång till hela aktivitetsutbudet. I år köps alla biljetter digitalt och du kan välja entré för en eller flera dagar när du köper din entrébiljett. I flerdagarsbiljetten ingår även aktiviteter kvällstid.

Ett urval av vad som händer på mässan
• Föreläsningar med FREEDOMtravel och Husbilsresor & Äventyr som restips och inspiration om resor ut i Europa, med äventyrsinslag och små guldkorn på nära och lite längre håll.
• Föreläsningar med tekniska och praktiska tips med Husbilsskolan.
• Kids Arena, barnens egen mässhall.
• Dans fredag och lördag kväll med Titanix och Streaplers.
• Oktoberfest
• Och mycket mer.
Programmet kommer att presenteras löpande fram till mässan.
| Läs mer på elmia.se/husvagn

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.