Elmia Husvagn Husbil inställt

På grund av covid-19-pandemin har Elmia AB i samråd med Caravan Club beslutat ställa in mässan Elmia Husvagn Husbil 2020.

Publicerad2020-06-16

Fram till nu har vi varit entusiastiska och optimistiska. Vi har hoppats att pandemin skulle klinga av i en allt snabbare takt vilket skulle kunna ge lättnader i restriktionerna kring bland annat smittspridning och större sammankomster. Nu tvingas vi inse att vi måste leva under hotet av covid-19 åtskilliga månader till.

Med dagens restriktioner bedömer vi att det inte är möjligt att genomföra mässan på ett sådant sätt att den blir en både trevlig och intressant upplevelse för besökarna. Det handlar till exempel om att många människor ska kunna campa, träffas och umgås under trivsamma former, men också att få röra sig fritt i mässhallarna och titta in i nya husvagnar och husbilar utan oro för att smittas av coronavirus. Vi vill bara arrangera mässan under förutsättning att alla kan känna sig trygga.

Alla som köpt biljetter får i dagarna detaljerad information om återbetalning via Elmias och Caravan Clubs hemsidor samt via mail.

Börje Svärdström, riksordförande

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.