Matinspiration – Kyckling i gröncurry med risnudlar
Gästkocken Anders Winlöf, FALKÖPING, Gillar att laga mat med inspiration från hela världen. Bland favoriterna i köket är italienskt, asiatiskt och löfbiff i öl och kryddpeppar kanske slåss med ryskinspirerad köttfärspaj på förstaplatsen. Åker sedan juni 2021 då och då på upptäcktsfärd med en Adria Matrix 670.
Publicerad2021-12-10
Kyckling i gröncurry med risnudlar Tillagningstid: 25 minuter 4 Personer Glutenfritt, laktosfritt. Detta behöver du: Färdigstrimlad färsk kycklingfilé (ca 400 g) 1 brk bambuskott, 200 g 1 brk kokosmjölk, 400 ml ca 150 g valfri champinjonsort 2 msk grön currypasta 2 vitlöksklyftor 3 dl vatten Lime 1-2 Salladslök, ett knippe Röd paprika Salt och svartpeppar…
Detta är en låst artikel. Logga in eller bli medlem för att fortsätta läsa.
Hela artikeln och alla bilder visas för medlemmar i Caravan Club.
Bli medlem du också för att ta del av alla förmåner i vår förening.
Är du redan medlem?
Logga in för att läsa och visa all text och bild.