Sektion: Riksorganisationen

Surfa som hemma i hela Europa

INFORMATION FRÅN VÅR PARTNER – Wifi.se är i dag Sveriges största leverantör för wifi i husbilar och husvagnar. Företaget har en optimal lösning med router och specialanpassat abonnemang för husbilar och husvagnar.

Publicerad 2020-12-21 00:00:24

Wifi.se hette tidigare Caravan Router och jobbade med operatören 3. Nu har företaget bytt namn till Wifi.se, samarbetar med fler operatörer och olika lösningar.

Wifi.se har samtidigt blivit en egen mobilteleoperatör i Sverige och ser möjligheter på marknaden i ett av Europas husbils­tätaste länder. Det innebär att Wifi.se kan erbjuda något helt nytt, att surfa fritt i hela Europa – precis som hemma i Sverige. Wifi.se är registrerat som mobiloperatör hos post och telestyrelsen och använder Telenors nät.

Med Wifi.se får du behålla din surf i hela tolv månader och under perioden disponerar du den som du vill. Paketet innehåller en specialanpassad fordonsrouter, producerad i Europa, noga utvald för din husbil. Åtskilliga tester av routern och Wifi.se i flera tidningar visar kvaliteten. Routern är tålig, har mycket bra täckning och nätet täcker både husbilen och området runt den.

Wifi.se erbjuder specialanpassade lösningar för husbilar och husvagnar. I Wifi.se:s internetlösningar förekommer inga abonnemang och inga bindningstider. Du betalar bara en gång per år och inga andra kostnader tillkommer.

En router med Internet som fungerar i hela Europa underlättar husbilssemestern. Du slipper krångel med dålig TV-signal eller parabol. Allt kopplas via internet och smart-TV. Du behöver inget abonnemang och slipper extra kostnader för det. En smart detalj är att du har en svensk IP-adress var du än befinner dig. Det gör att du kan titta på svensk TV var du än befinner dig i Europa.

Servicen fungerar med alla routrar, så du kan köpa egen router om du vill. Du kan också välja att bara köpa ett SIM-kort som passar i alla enheter, till exempel din mobil, om du vill dela ut Internet den vägen. Wifi.se är ett mobilt bredband för hela Europa/ESS som fungerar med alla enheter, precis som att ett SIM-kort fungerar i alla telefoner.

I pandemi-tider känns det extra viktigt att vara uppkopplad, hemma, i husbilen eller i husvagnen. Internet är inte bara underhållning, utan en nödvändighet och en trygghetsfaktor, vare sig du är gammal eller ung.

Du kan välja en surfpott på 100GB, 250GB, eller 500GB per år och får använda den i hela Europa samt EES-länderna. Om du inte använder din husbil på några månader har du inga kostnader, din surf sparas och kan användas när du vill under året. Priserna är inte klara ännu, men blir antagligen från 1 500 kronor för det minsta paketet till 2 900 kronor för det största. De blir lite dyrare än i dag eftersom all surf kan användas i hela Europa.

Med Wifi.se får kunden inga oväntade överraskningar efter besök i till exempel Andorra eller Monaco. Tjänsten är smart och stängs automatiskt av i dessa länder. Du behöver aldrig vara orolig för att få dyra fakturor för extra roaming efter dina resor.

Wifi.se använder Telenors nät och har därför mycket bra täckning från norr till söder.