Adria med passion för camping

INFORMATION FRÅN VÅR PARTNER – Sedan 1965 har Adria inspirerat campingälskare till äventyr. I Sverige är Adria en trogen och kär vän för många campare. Våra fordon har hängt med i ur och skur och bidragit till många fina minnen av trevliga upplevelser.

Publicerad2020-06-16

Relationen mellan Adria och svenska campare lever vidare generation efter generation. I botten finns passion och glädje över de fritidsfordon vi tillverkar. Vi är både stolta och glada över att få vara med på resan. Berättelser, minnen, upplevelser och äventyr är hörnstenar som hjälper Adria att utvecklas. Vi lyssnar och inspireras att ständigt förbättra våra produkter.

Fram till idag innehåller Adrias resa många klassiker och älskvärda favoriter. Företagets historia och erfarenheter gör att vi i dag kan erbjuda det bästa av fritidsfordon för alla smaker. Programmets bredd och variation ger alla möjlighet att hitta sin egen favorit!

Adria är Sveriges mest köpta husvagn och husbil. Det är ett kvitto på att våra kunder har förtroende och tillit för våra husvagnar och husbilar.

Nu stundar den grönskande och härliga svenska sommaren. Många Adria-ägare som nu ger sig ut i sommarsverige är medlemmar i Caravan Club och har stort nöje av klubbens fantastiska gemenskap, engagemang och sammanhållning.

Därför är det självklart att vi på Adria är partner till Sveriges största klubb för campingälskare. Caravan Club kommer alltid att ligga oss varmt om hjärtat. Föreningens relation och närhet till medlemmarna påminner oss om just den passion för campingliv som är Adrias kärna. Den här kombinationen kan ge fantastiskt fina minnen av sommaren 2020. Campingvänner, i dessa svåra tider önskar vi extra mycket nöje och glädje av era fritidsfordon. Vilken ynnest och lycka att få uppleva vårt fina land på det bästa sättet, i sitt eget hem fast borta! Glad sommar önskar vi på Adria!

Läs om våra nya produkter, inspireras och hitta ditt återförsäljarställe på www.adria.se.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.