Äventyr på hjul

Som barn spenderade Martin Norsebäck semestern tillsammans med familjen i familjens husbil. Mamma, pappa, syster och bror, alla var med. Äventyret börjar redan vid köksbordet där man planerade och drömde om nästa semester.

Publicerad2022-03-18

Numera står husbilen vintertid i Tandådalen på Caravan Clubs camping och under sommarhalvåret flyttas den till Halmstad.
För Martin är det en självklarhet att den egna familjen bestående, hustrun Sofia och barnen Lovisa, Gustav och Vera tar del av och upplever livet i husbilen.

Sportlovet spenderades i år som vanligt i Tandådalen med hela gänget. Barnen tycker det är jättekul att bo med farmor och farfar i husbilen. Då det blir väldigt många när alla är samlade så kompletteras boendet även med en stuga. t
Med bakgrunden från campinglivet i bakhuvudet fanns det en tanke redan 2017 när Martin var med och startade Sensor Alarm om att man skulle ta fram ett larm även för mobila hem.

Sagt och gjort, när generation två av larmet nu produceras lanseras även en ett larm för mobila hem.
Martins pappa som var en av de första att installera Sensor Alarms hemlarm när det lanserades är nu först på tur att installera larmet i sin husbil. Martins pappa Kjell har även fungerat som bollplank när larmets olika delar tagits fram.

Hela principen med larmet är att det skall vara så enkelt att få på plats och att det ska ta max 15 min att komma i gång och alla larm går direkt till mobilen för att man ska ha full koll på vad som händer när man inte är på plats.
Larmet för mobila hem har utgått från samma princip som Sensor Alarm hemlarm fast man har anpassat tillhörande enheter och bland annat lagt med ett gaslarm.

Att nu få samarbeta med Caravan Club känns superkul, dels min relation till dem men också att äntligen få bocka av ett av mina mål med Sensor Alarm, att kunna erbjuda ett larm för mobila säger Martin Norsebäck.

| MER OM SENSOR ALARM
www.sensoralarm.se

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.