Husbilsemestern startar ombord på Finnlines

INFORMATION FRÅN VÅR PARTNER – Med Finnlines reser du lugnt och bekvämt till Tyskland och Finland. Koppla av ombord, njut av friska vindar ute på soldäck eller av panoramautsikten från fartygets vardagsrum, Bar Navigare på de större fartygen och Sauna Bar på de mindre.

Publicerad2021-06-24

Starta din båtresa i Malmö och kom fram utvilad till tyska Travemünde. Med Finnlines har du tagit dig en bra bit närmre din slutdestination i Europa. Med upp till tre avgångar per dag når du Tyskland smidigt och enkelt.

Finnlines erbjuder även båtresor till Finland och Åland upp till två gånger dagligen. Res från Kapellskär till Långnäs på Åland eller Nådendal i Finland. Under båtfärden har du tid att njuta av den finska skärgården och äta något gott ombord. På denna linje ingår måltider i biljettpriset. Då vi gör uppehåll på Åland har du möjlighet att handla taxfree. Besök gärna fartygets välsorterade Sailor´s Shop.

Finnlines kombinerar passagerar- och frakttransporter vilket möjliggör ett hållbart resande. Våra RoPax-fartyg är stora och rymmer upp till 550 passagerare. Det finns bekväma och rymliga hytter, restauranger och andra faciliteter ombord. Allt för att göra din resa behaglig, bekväm och rogivande.

Att resa med Finnlines är säkert och våra fartyg trafikerar enligt tidtabell. Våra passagerares och besättningens säkerhet är vår högsta prioritet. Vi följer svenska och finska myndigheters restriktioner och övervakar pandemiutvecklingen mycket noggrant. Vi vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att förhindra smittspridning. Du ska alltid känna dig trygg när du reser med oss.

Behöver du el till din husvagn/husbil under hela båtresan? Glöm inte att lägga till det på din bokning.

Boka sommarresan till Tyskland och Finland idag. Välkommen ombord på Finnlines fartyg!

Som medlem i Caravan Club får du upp till 25 procent rabatt på biljett-, hytt- och fordonspriser på utvalda avgångar. Uppge bokningskod: CARA vid bokning. Begränsad tillgänglighet. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Läs mer och boka på www.finnlines.se
Kontakta oss: 0771-34 09 00 eller passenger@finnlines.com

 

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.