Sektion: Riksorganisationen

Fukttesta och få rabatt på gaskoll

INFORMATION FRÅN VÅR PARTNER – Det kan vara svårt att upptäcka fuktproblem i husbilar och husvagnar. Obehandlade fuktskador kan orsaka stora problem på ditt fordon, men också ge upphov till allergiska reaktioner.

Publicerad 2021-06-24 00:00:57

Passa på att regelbundet fukttesta din husbil eller husvagn för att slippa otrevliga överraskningar. Många tillverkare kräver också att du gör ett fukttest varje år för att garantin på ditt fritidsfordon ska fortsätta att gälla.

Varför fukttesta hos oss?

  • Du får testet utfört av en opartisk aktör.
  • Vi testar alltid med instrument av högsta kvalité.
  • Vår personal är speciellt utbildade på fukttest.
  • Följ gärna med under testet för att få reda på mer om ditt fordon.
  • Du får rabatt på Gasolkontroll i kombination med Opus Fukttest.

 

Gasolkontroll för tryggare semester
Vid en gasolkontroll kontrollerar vi slangar, rörledningar och övriga gasolkomponenter som har betydelse för säkerheten. Kontrollen ingår inte längre i den obligatoriska besiktningen för husvagn och husbil, så för din egen säkerhet bör du göra Opus Bilprovnings Gasolkontroll minst vartannat år.

Många campingplatser kräver också att du regelbundet utför kontroll av gasolsystemet för att du ska få möjlighet att campa hos dem.

Boka och läs mer på vår hemsida: opus.se

Fakta om Opus Bilprovning
Vi är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag och utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 95 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. Vi klimatkompenserar hela vår verksamhet till 100 procent.

Vi utför fukttester på husvagnar och husbilar på 47 av våra stationer. Se på opus.se vilken station som ligger närmast.

Opus Bilprovning har en – för branschen unik – kundgaranti:

Vårt mål är att det ska vara enkelt, tryggt och trevligt att besikta ditt fordon hos oss. För att visa att vi verkligen menar det vi säger, har vi formulerat sex tydliga löften till dig som kund. Om vi mot förmodan inte lever upp till vad vi lovar bjuder vi på din nästa besiktning!

Läs mer om våra kundlöften och vår kundgaranti på opus.se

Varmt välkommen till Opus Bilprovning

Enkelt – Tryggt – Trevligt